Philips 42PFL7603D Ambilight
Philips 42PFL7603D Ambilight
Mind huvitab see telekas - http://www.ox.ee/est/product/98881" onclick="window.open(this.href);return false; . Kas keegi oskab öelda kui palju seda Ambilight´i näha on? Internetis olen igasugu videosid näinud aga kaidas see elusast peast välja näeb? Kas kellelgi on sellist telekat? Käisin poodides vaatamas aga sellist ei leidnudki.
- valgekotkas
- Admin
Re: Philips 42PFL7603D Ambilight
iseenesest on ta nagu diskoajastu värvimuusika ja üht telepurki huvi pärast pool õhtut jälginuna (seltskond oli lihtsalt igav) ütleksin selle "ambilaidi" efekti kohta umbes nii - seina peal võid ju tilga varju vaadates igasugu asju ette kujutada aga sisse pistes pole sellest emmigi kasu 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Ei nõustu Valgekotkaga. Minul on kaks Philipsit (37" ja 42"), mõlemad omavad ambilight'i ja tean, mida räägin. Tõsi, vahe on päris suur 7. ja 9. seeria pillide ambilight'i vahel. 7. seeria on oluliselt viletsam, 9.-da oma aga võimas: 50m2 elutuba on tuld täis. Koos 5.1 Yamaha surroundiga raputab päris läbi.
Seega, kui suudad, osta mõni mudel 42PFL96....
Seega, kui suudad, osta mõni mudel 42PFL96....
Mul on 47" samalaadne. Töötab. Väidtavalt pimedas vaadates hoiab silmi. Kolmes suunas (vasak, parem ja ülevalt) tuleb see ambilight ja vastavalt pildi värvusele samast suunast on ka see ambilight. Pidi ka parandama visuaalset kontrastsust. Mind ta ei häiri ja pimedas toas on tõesti silmadele parem. Mul on ka 9 seeria.
Olen kasutanud seinavalgustina,kui teler on välja lülitatud.Mingi saate vaatamise ajal minu arust suht pointless.Ühesõnaga ei kasuta.7.seeria.
et sead Ambilight´i näha oleks, teleri taha valge sein peab olema?
Soovitatakse heledat seina ja kaugus max 20 sentimeetrit.Valgus neeldub tumedal seinal rohkem.