mina lõpetasin eelmise aasta novembri paiku lepingu ära, pidin veel maksma viimase kuu arve detsembris. Novembris pakkusid mulle TV1000 premiumi tasuta läbi telefoni kuuks ajaks, et kui ei soovi siis ütlen neile ja ei maksa...ma siis ütlesingi, et üldse ei soovi enam viasati...no pingutasid, mis nad pingutasid mind nõusse ei rääkinud, et nende orjaks jääksin. Siis tuli viimase kuu arve ja seal kenasti Premiumi tasu peal, saatsin nad kukele telefonis ja lubasid uue arve saata...arvet nad muidugi ei saatnud, saatsid hoopis märtsis kirja, et tasugu ma nendele võlgu olevad 60 vms krooni ära, muidu inkasso. Tasusing samal päeval kui kirja sain võla ära. Nädalakene hiljem kirjutas juba inkasso, et ma neile 600 krooni tasuksin

....kulutasin jälle oma mobiili arvet viasati muusika kuulamisele ja sain kinnituse, et mul raha tasutud ja unusta inkasso. Läks veel üks nädalakene ja jälle inkasso kirjutab mulle...kiri saadetud välja peale telefoni vestlust

Aga ma ei viitsi enam enda moblale arvet teha nende saamatuse pärast, kui ma tõesti kuhugile black listi vms kohta inkasso pärast satun siis lähen räägin parem läbi võsapetsi vms nendega