Ja loomulikult pilt ei muutu, kuigi kiri 4:3 muutub 16:9 üsna ruttu ja vastupidi ka...
See on vist see tuleviku formaat 21:3 ???

Mida mina seal enam seadistan:Scott kirjutas:16:9 ongi kokkusurutud muljega, sest kujutis on algselt 4:3 (testi eesmärk on vaid WSS-i töötamise kontroll). 4:3 kirjega pilt on 4:3 suhtega ka päriselt, võib-olla Su teler on seadistatud 4:3 pildi laiaksvenituse funktsioonile. ZUUMboks lülitab küll ümber.
Kui vastuvõtuseadmes/teleris on seadistatud kõik õigesti, siis pildi formaat PEAB ekraanil vahetuma. Vastasel korral on seadme tarkvara vigane.Henkka kirjutas:Ju siis tuleb mul Panasonic Full HD plasma välja visata...ei läbi Levira Encoder Testi...
Ei ole mul seal mingit Neotioni.buhh kirjutas: Kui vastuvõtuseadmes/teleris on seadistatud kõik õigesti, siis pildi formaat PEAB ekraanil vahetuma. Vastasel korral on seadme tarkvara vigane.
Kas MPEG-4 pilti avab Sul Neotion NP4?
Levira on uue bugisofti saanud?roska kirjutas:Levira encoder test on MPEG-4 AVC koodri uue tarkvaraversiooni test ... Ma oleksin pigem mures ja uuriks tarkvarauuenduste võimalusi.
Pigem kahjuks/õnneks vastupidi...a1 kirjutas:Levira on uue bugisofti saanud?roska kirjutas:Levira encoder test on MPEG-4 AVC koodri uue tarkvaraversiooni test ... Ma oleksin pigem mures ja uuriks tarkvarauuenduste võimalusi.
Vaata sellest kirjutagu siin näiteks b..h ja R...a või teised L....a omad kes siin juba vähemalt pool aastat on kirjutanud kuidas Leedus päevapealt kõik Neotion moodulid jt mittesobivad "pildi tasku panid".peeter3000 kirjutas:...kõik mis hiljem muutus tuli klientide viha ja "vere ning higi" hinnaga.
mind huvitaks täpsemalt, mis seal toimus.Kui viitsid võiksid pikemalt kirjutada.
Linke eriti ei viitsi lugeda,kui siis arusaadavas keeles(inglise)..
Mina ei ole pigem mures,roska kirjutas:Levira encoder test on MPEG-4 AVC koodri uue tarkvaraversiooni test. Kui telekas seda korralikult ei söö, siis võib see tulevikus probleemiks muutuda, kuna mingi aja pärast uuendatakse kõik enkoodrid ära. Ma oleksin pigem mures ja uuriks tarkvarauuenduste võimalusi.
ma ei saa testida.selleks on vaja mõnda mpeg2 telekat,mis mooduliga eestit hakkab näitama.ei oma sellist praegu.Scott kirjutas:Kui peeter3000 testiks NP4 - TURBOSATi CONAX KAARDI TOEGA MPEG4>MPEG2 (NP4) MOODUL, (SOFTIGA L1.3 S25) ja annaks tulemusest siin teada, ostaks selle mooduli ära, kui on kindel, et tarkvarauuendus selle tööle jätab. Tnx.