Eesti Shuffle

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
stopb
Edasijõudnu

Eesti Shuffle

Postitus Postitas stopb »

Tegemist on t2navatantsuga.
Midagi v2ga erilist see kyll endast ei kujuta - aga asi on maitses.
All toodud videoklipis on:
Sissejuhatus - miski mis meid k6iki kunagi on haavanud.
Sisu - igayks elab end erinevalt v2lja, mina - aga rakendan oma energija tantsu...
l6petus - Mitte k6ige paremini v2lja tulnud klipid ja v2ike l2hi v6te ka minust :D

Loodan et te olete optimistlikud ja arusaavad, et te avaldate oma arvamust - ka sell juhul kui ta just k6ige parem ei ole!
T2nud!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=qCaZ0rZK-MU" onclick="window.open(this.href);return false;
Moto:
Teema arendus, probleem & lahendus.

Mõttelaad:
Olen realist ja perfektsionist.
Ma ei unista... mõtetu...
Ma mäletan ja analüüsides minevikku, üritan luua tulevikku.
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

Re: Eesti Shuffle

Postitus Postitas j2nesh »

No kuulge tõesti, otsige omale teine koht selle taidluse demonstreerimiseks. Digi-tv foorum küll õige koht pole.
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Postitus Postitas buhh »

Nõus! :|
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Teema algataja tähelepanu on põhjendatult juhitud sellele, et see teema ei sobi siinsesse foorumisse ja ei leia oodatud vastukaja, kuna tegemist on tehnilise foorumiga, mille enamuse liikmete huvid ja vanus on teemale mittevastavad.

Nagu juba mainiti, leiaks see teema huvilisi ja kommentaare teistes (veri)noortele mõeldud foorumites, mida on internetis palju. Ka eestikeelseid foorumeid. Nendes ei teki raskusi ei kirjutamise, lugemise ega arusaamisega. Küll tuleb ka arvustusi ja soovitusi.
Kasutaja avatar
matu37
DigiTVfänn

Postitus Postitas matu37 »

Vahet pole ju, ega see teema leiba ei nõua!
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Muidujutu alla ju sobib, ei maksa olla alati nii kurjad. Las noored tegutsevad. Vaatan lihtsalt enda järeltultulnud põlve (nad küll veidi vanemad) ja on tore, kui tegevus olemas. Peamine, et tehtaks hingega ja seda neis noortes tundub olevat, kui youtube videot vaadata.
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Mnjah ...

Kirjutada võib muidugi kõike. Kirjutamisel peetakse silmas mingit kindlat sihtgruppi, kellele sõnum suunatakse. Konkreetsel juhul oodati veel ka aktiivseid vastukajasid, mis aga eeldab kompetentsust vastaval (tegevus)alal.
Pole aga mitte ühtegi sisulist kommentaari, millest järeldub, et teema ja foorum ei sobi omavahel.
Samas tehniliste probleemide/teemade puhul ei jää puudu tasemel kommentaaridest, vastustest ja soovitustest.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:) Elit kui kellegil isu las siis vaatab ja komenteerib :) Kus vanad peerud muidu sellist tsirkust näevad :D .Ja eks kogu see tõmblemine ole üks osa noorte tänapäeva kultuurist ja ilmselt on kah siin foorumis noori keda ainult arvuti,sati tuuner jne. ei huvita, ja nalja peab kah saama.
Kuni meeskond ei kustuta või teemat kinni ei pane seni on lubatud vist :wink: .

Keegi ei käsi vaadata või komenteerida :!:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
j2nesh
Entusiast

Postitus Postitas j2nesh »

Minu vastus oli ajendatud sellest et viimasel ajal on see siin kolmas või neljas või tont teab mitmes samasugune teema. Tehku siis ühtekokku vms.
Vasta

Mine “Muidujutt”