Starman DVB-C kanalid kadunud
Starman DVB-C kanalid kadunud
Tänasest mul on kadunud ning ei suuda ühtki kanalit enam leida. Teab keegi kas on totaalselt sagedusi või muid parameetreid öösel muudetud?
Mõni vihje oleks teretulnud (sagedus, SR, QAM).
AnalogTV OK.
AnalogTV OK.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Re: Starman DVB-C kanalid kadunud
Neil pidid seal mingid tööd käima.Igal juhul mulle tuli meilile täna teade.arkoko kirjutas:Tänasest mul on kadunud ning ei suuda ühtki kanalit enam leida. Teab keegi kas on totaalselt sagedusi või muid parameetreid öösel muudetud?
AnalogTV OK.
Telefonilt 1770 öeldi, et toimusid seadistused ja tüüneril teha vaja tehase seadete taastamine ja siis uus otsing. Igal juhul Mustamäel aitas ja kõik kanalid taastusid.
Ikkagi ei suuda mu linuxi box leida ühtki jälge signaalist.
Kas mõni nendest sagedustest on veel kasutusel:
274MHz 6875
282MHz 6875
290MHz 6875
298MHz 6875
306MHz 6875
314MHz 6875
322MHz 6875
386MHz 6875
394MHz 6875
402MHz 6875
410MHz 6875
Või on hoopis SR (oli 6875) või QAM (oli 64) mutunud? Palun vaadake järgi, kellel pilt ees.
Tahan seadistuste õigsuses veenduda, enne kui teha järeldus, et mul signaal hoopis kadunud ja rikkesse helistada.
Kas mõni nendest sagedustest on veel kasutusel:
274MHz 6875
282MHz 6875
290MHz 6875
298MHz 6875
306MHz 6875
314MHz 6875
322MHz 6875
386MHz 6875
394MHz 6875
402MHz 6875
410MHz 6875
Või on hoopis SR (oli 6875) või QAM (oli 64) mutunud? Palun vaadake järgi, kellel pilt ees.
Tahan seadistuste õigsuses veenduda, enne kui teha järeldus, et mul signaal hoopis kadunud ja rikkesse helistada.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Mul sama olukord, vanadelt sagedustelt ja seadetega kanaleid ei leia.
muutsid QAM-i.... läksid jälle 256 peale... kunagi algusaegadel oli kah ja siis oli probleeme...
ma ise olin kah eile sunnitud võimendi vahele panema, sest pooltel kanalitel muidu pilti ette ei tulnud
ma ise olin kah eile sunnitud võimendi vahele panema, sest pooltel kanalitel muidu pilti ette ei tulnud

Tänud! Seda oligi vaja teada 

Mul sama jama
Humax'i box leiab ilusti üles DM500C aga mitte. Sai soft resetitud aga tolku ei miskit. Ei leia isegi teenusepakkujat üles. Saab keegi sagedused jms. kirja panna, et saaks käsitsi ostingut proovida.
Humax'i box leiab ilusti üles DM500C aga mitte. Sai soft resetitud aga tolku ei miskit. Ei leia isegi teenusepakkujat üles. Saab keegi sagedused jms. kirja panna, et saaks käsitsi ostingut proovida.
Sagedused on samad (vähemalt tundub nii).
Näitena ETV andmed:
FREQ 386MHz, SR 6875, QAM256, VPID 704, APID 804, TPID 904, SID 1001
Näitena ETV andmed:
FREQ 386MHz, SR 6875, QAM256, VPID 704, APID 804, TPID 904, SID 1001
- peeter3000
- Digivanake
Ei saa ka aru mida see Starman jamab ja loodab saavutada.
Topfieldi uuemad (TF500pvrC ja TF600pvrC HDMI) kõvakettaga boxid ka ei tööta nende võrgus!!
Samas ilma HDMI võimaluseta vanem ,TF400 kõvakettaga, mudel töötab normaalselt..
STV ja Elioni kaablis on kõik ok!
Topfieldi uuemad (TF500pvrC ja TF600pvrC HDMI) kõvakettaga boxid ka ei tööta nende võrgus!!
Samas ilma HDMI võimaluseta vanem ,TF400 kõvakettaga, mudel töötab normaalselt..
STV ja Elioni kaablis on kõik ok!
Viimati muutis peeter3000, 17:07, 22 Apr 2009, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Parameetrite järgi nagu võiks töötada:
http://www.i-topfield.com/eng/product/d ... menu=Cable" onclick="window.open(this.href);return false;
Allikas:Constellation 16, 32, 64, 128 and 256 QAM
http://www.i-topfield.com/eng/product/d ... menu=Cable" onclick="window.open(this.href);return false;
Senini pole muudatusest Starmani kodulehel sõnagi mainitud. Aga eks 1770 vastajaisikud peavad ka oma palga telefonitoru tõstmisega välja teenima.aandra kirjutas:Telefonilt 1770 öeldi, et toimusid seadistused ja tüüneril teha vaja tehase seadete taastamine ja siis uus otsing.
Wikipeediast:Raiku kirjutas:muutsid QAM-i.... läksid jälle 256 peale...
Nii et tuleb pildihäireteks valmis ollaBy moving to a higher-order constellation, it is possible to transmit more bits per symbol. However, if the mean energy of the constellation is to remain the same (by way of making a fair comparison), the points must be closer together and are thus more susceptible to noise and other corruption; this results in a higher bit error rate and so higher-order QAM can deliver more data less reliably than lower-order QAM, for constant mean constellation energy.

Igatahes, mul nüüd BER (bit error rate) sisaldab tavapärase 0 asemel muid väärtusi...
STV võrgus on ka kõrge QAM ja ainus mux, mis kunagi ruudutas, oli see, millesse Neljas suruti. Muidu mingeid häireid ei ole, S ja Q üle 90.arkoko kirjutas:Nii et tuleb pildihäireteks valmis olla
Igatahes, mul nüüd BER (bit error rate) sisaldab tavapärase 0 asemel muid väärtusi...
Mis sageduse pealt ETV2 tuleb? Kõik muud nagu leidsin manuaalse otsinguga üles.