Starman dvb-c eesti kanalid kodeeritud
Re: Starman dvb-c eesti kanalid kodeeritud
Kas keegi Tartu kohta ka midagi oskab öelda, tänasest väidetavalt töötab mina küll uhtegi signaaki ei leia
- peeter3000
- Digivanake
Sinu telekal ei pruugi DVB-C tuunerit olla!heamees kirjutas:Kas keegi Tartu kohta ka midagi oskab öelda, tänasest väidetavalt töötab mina küll uhtegi signaaki ei leia
Kuigi analoog ja DVB-T on..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
seda küll, aga peaks mingi mooduli toppima, ei taha lisaks veel boxi, ehk Tallinna rahval rohkem kogemusi MPEG4 tüüneriga telekatega
Ehk keegi oskaks midagi asjalikumat soovitada, kui oma teleka täpse margi siia teada annadheamees kirjutas:seda küll, aga peaks mingi mooduli toppima, ei taha lisaks veel boxi, ehk Tallinna rahval rohkem kogemusi MPEG4 tüüneriga telekatega

Lisaks arvesta sellega, et isegi kui telekas sööb DVB-C:d siis on ikkagi vajalik ka CONAX moodul lisaks. Ning pead oma Starmani paketi DIGI versiooni vastu vahetama, et koodikaart neilt saada. Ilma nendeta näed ilmselt ainult ETV:d (vähemalt Tln:s on nii).
Aga ilma CONAX moodulita peaks kanalid sellegipoolest üles leidma, kui telekas DVB-C:ga hakkama saab.
Telekaks mul Shaub Lorenz LT32 310D4B mõtlengi,et kas mingi matrix või diablo sobiksid
Kiire ülevaade netiavarustes näitas, et see teler kaablidigit EI toeta. Oskab näidata ainult õhu kaudu levivat MPEG4 (Levira) ja MPEG2-te (Soome). (Loe siiski igaks juhuks kasutusjuhendist kanaliotsingu peatükk läbi.)heamees kirjutas:Telekaks mul Shaub Lorenz LT32 310D4B mõtlengi,et kas mingi matrix või diablo sobiksid
Starmani kaabli jaoks on sul ülalkirjeldatud olukorras teleka kõrvale digiboksi vaja.