Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Kingin kellegile viasati lepingu ära, mina saan prahist lahti ja tema ei pea uut pikka lepingut tegema. Võidavad ju kõik.
Kui juba kingid midagi siis ehk paned kirja ka kaua veel orjaaega jäänud Viasatis? Kuldpakett või start- potensiaalsetele klientidele võikisid need asjad huvi pakkuda...
DVB-C, ZuumTV- Starman
Naabrid pidavat tahtma.ziege kirjutas:Kui juba kingid midagi siis ehk paned kirja ka kaua veel orjaaega jäänud Viasatis? Kuldpakett või start- potensiaalsetele klientidele võikisid need asjad huvi pakkuda...
2 aasta täitumise puhul sain 519 kroonise arve.Kas kaardi hooldustasu on ka tõusnud?Arvet ennast pole veel näinud,kontolt on maha läinud.
Vaatan mina tänast postimeest ja mis ma näen, Krista Leppiko räägib et viasatil epg lausa nädala jagu ette ja et uus HD tüüner mis pildil tundub Pace olevat. http://www.tarbija24.ee/?id=113198
Mina sain sellest aru siiski nii et see box suudab näidata EPG-d, aga see ei tähenda et see olemas oleks.
Kas kellelgi on viasati hd tüüneriga ka kokkupuuteid olnud?Mind huvitab,kas tuleb pea ja kaabel ka välja vahetada ja kas kaablil(unicable?) on ka mingi kriitiline pikkus?
miks peab välja vahetama ainult pea ja kaabli
tüüner ja pann ka uus vaja võibolla sobib seinakinnitus ainult sellele hd tüünerile
tüüner ja pann ka uus vaja võibolla sobib seinakinnitus ainult sellele hd tüünerile
ole nüüd maru rahulik, ainult box tuleb ära vahetada. Kuigi hetkel pole sellel mitte mingit pointibond kirjutas:Kas kellelgi on viasati hd tüüneriga ka kokkupuuteid olnud?Mind huvitab,kas tuleb pea ja kaabel ka välja vahetada ja kas kaablil(unicable?) on ka mingi kriitiline pikkus?
Nii et epg on olemas, aga seda loeb ainult PVR tüüner? Mis nali see siis on?
Vastus Viasatist:
Täname Teid tagasiside eest.
EPG tavatüünerile ei lisata.
Viasat ei edasta kanaleid HD resolutsiooniga.
Lugupidamisega,
-----
Pikaaegse kliendina mul oleks kaks küsimust. Kas plaanite epg lisada ka tavatüüneritele? Oleks väga teretulnud.
Ja teiseks, kas lähiajal on oodata ka HD-kanaleid?
Palju tänu ette,
Täname Teid tagasiside eest.
EPG tavatüünerile ei lisata.
Viasat ei edasta kanaleid HD resolutsiooniga.
Lugupidamisega,
-----
Pikaaegse kliendina mul oleks kaks küsimust. Kas plaanite epg lisada ka tavatüüneritele? Oleks väga teretulnud.
Ja teiseks, kas lähiajal on oodata ka HD-kanaleid?
Palju tänu ette,
Huvitav, kas tegemist on siis mingi mittestandartse viasita enda EPG protokolliga?
Sellisel juhul tuleb vaadata satilt alla tulevaid striime ja loodetavasti õnnestub epg striim üles leida ja dekodeerida. Linuxipõhistele tuuneritele saaks siis EPG mooduli kirjutada, mis viasita epg-d näitaks.
Peab asja uurima...
Sellisel juhul tuleb vaadata satilt alla tulevaid striime ja loodetavasti õnnestub epg striim üles leida ja dekodeerida. Linuxipõhistele tuuneritele saaks siis EPG mooduli kirjutada, mis viasita epg-d näitaks.
Peab asja uurima...
Mis hd-sse puutub,seda nad lubasid telefonivestluses,et tuleb ja hd tüünerid on vähemalt viasati lehel väljas.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Näiteks Suurbritannias vist nii tehakse jah, nii Sky'l kui ka Freesatil on seal oma EPG rakendus, mitte standardne EPG.serxx kirjutas:Huvitav, kas tegemist on siis mingi mittestandartse viasita enda EPG protokolliga?
Peab asja uurima...