kes parandaks DM500s ?
kes parandaks DM500s ?
Voolukatkestuse peale viskas pildi eest ära. Com pordist näitab, et box on elus ja räägib meiega, flashisin ja proovisin nii gemini4.00 kui ka 4.2-te, scardist ja Rca-st aga pilti ei näita.
Justkui oleks mingi videoväljundi kamm, tegemist siis kloonitud isendiga.
Justkui oleks mingi videoväljundi kamm, tegemist siis kloonitud isendiga.
Re: kes parandaks DM500s ?
Proovi algatuseks teist toitekat, ideaalselt sobib Linksys ruuteri toitekas.
Kui viga ei leia siis mina aeg-ajalt parandan DM500S
Asun ise Kiisal, tel nr. on 53 734 864 , mis sellise remondi umbkaudne hind võiks olla või on mõtekam uus osta?
Nagu öeldud, softi loeb peale aga pilti ei näita.
Nagu öeldud, softi loeb peale aga pilti ei näita.
tere. oli ka minu boxsil selline viga . remont 1200 EEK ja ei anta karantiid! targem osta uus netbox, või mida iganes . ainult paar sotti juurde .
Ma muidugi väga vabandan, et ma Su kirjavigu ilma Sinu loata siin parandan...taadu kirjutas:Remont 1200 EEK ja ei anta garantiid!
Aga ime oleks kah kui kloonile mingi garantii veel antaks.
nii siis, jutt ei ole mingist kloonist,vaid DB 500s-i parandamise karantiist!(loogiliselt peaks peale remonti ka mingi aeg karantii olema või mis?
Karantiid kindlasti mitte; aga võib-olla antakse garantii 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
No tegelikult seaduse järgi peab tehtud tööle andma min 6 kuud garantiid- samas kui keegi seda mitteametlikult teeb siis suht kahtlane kas hiina klooni keegi viitsib ette võtta-kes teab msi seal järgmiseks läheb ja sina nõuad oma õigust..Vot selleks selle garantiiga on nii nagu on. Mõistlikum vast tõesti uus osta-remondi hind on ka päris kõrge kui eespool lugeda
DVB-C, ZuumTV- Starman
OK. On näha,et siin foorumis, teatud isikul, pole muud teha kui viriseda ühe kirjatähe pärast! Nii,et olge ettevaatlikud ja kirjutades pange alati komad ja punktid täpselt õiga koha peale!!!
nizu kirjutas:Kui viga ei leia siis mina aeg-ajalt parandan DM500S
härra nizu
tere anna endast märku mul oleks küll DM500S parandada olen ka raplamaalt
taadu, ära solvu
aga garantii ja karantiin on ikka natuke liiga erinevad asjad, et sellest niisama lihtsalt mööda vaadata... Üks põhjus on veel: mõtle otsingu peale; sisesta otsingusse sõna garantii ja vaata, kas leiad oma postituse üles 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo