Kes avaks jälle Humax 5400 -ga kõik head kanalid?
Kes avaks jälle Humax 5400 -ga kõik head kanalid?
Olen tüdinenud H5400-ga ainult Via kanalite vaatamisest. Kes pakuks välja ja aitaks teostada vajlikke muudatusi, et jälle 5400 omas vanas hiilguses kasutusele võtta?
Avab kõik kanalid tegelikult (mis avada võimalik)Uus ToH on multisüsteemne.marek kirjutas:Mismoodi sa 5400-ga viacessi avad,tal ju sisseehitatud irdeto![]()
![]()
Niisamuti avad ka muid kodeeringuid
Dreambox 500-S, SkyStar2, KissSatdem DVB. 1,9m+24' jack, 1,1m+HH-120, 0,8m fix, 1,0m fix. Infinity USB Phoenix, Cas Interface 2, .....
Ma vist sõnastasin ennast valesti tean küll et irdeto on teatud softiga multisüsteemne lihtsalt imestasin selle jutu peale et ta viacessis kanaleid irdetoga vaatab ja küsib kuidas teisi kodeerinuid avada.Ei tahaks kedagi halvustada aga inimesed on imelikud ostavad omale tüüneri ega teagi mida sellega saab kõike veel teha 

Ehk on sulle sellest veidi abi http://www.dudewarez.pwp.blueyonder.co. ... /Humax.htm
5400
Inimesed, tulge mõistusele. Püütke leppida olukorraga, et kõik kes satti vaatavad, ei ole kodeeringu häkkimise spetsid. Kui 5400 ostsin teadsin väga hästi, mis sellega teha saab, ja asi töötas laitmatult, kuid sellest on palju aastaid möödas ja hetkeks on järgi jäänud vaid V****s.
Olen väga tänulik, kui keegi paneb pilli uuesti käima ja näitab ette kuidas edaspidigi asja käigus hoida. Rohkem ma ei vajagi.
Olen väga tänulik, kui keegi paneb pilli uuesti käima ja näitab ette kuidas edaspidigi asja käigus hoida. Rohkem ma ei vajagi.