Dream 800 ja Viasat
Dream 800 ja Viasat
Tahaks paar asja teada,kas Viasati kaart töötab Dream 800 -ga ilusti ja millist emu soovitaksite.Ja teine küsimus on kui ma vötan Viasat start lepingu 109 kr.kuus,kas ma saan lepingu teha ilma selle Digiboxita(mille eest peab muidu mingit kuutasu maksma)kuna mul on Dreambox juba olemas.
WaveFrontier T90 (28.2°E; 23.5°E; 19.2°E; 15.8°E; 13.0°E; 9.0°E; 4.8°E; 0.8°W; 5.0°W; 15.0°W) VU+DUO2
Xtrend ET 4000 GIGABLUE 800 Solo
Re: Dream 800 ja Viasat
Ilma Visati akseptitud boxita ei saa. Õigemini, boxi ID-d on vaja.
Aga Dream oskab kindlasti Visati kaardiga ümber käia, image/EMU kohalt jään küll vastuse võlgu.
Ja ära Sa Viasati tädidele Dreamist räägi.
Aga Dream oskab kindlasti Visati kaardiga ümber käia, image/EMU kohalt jään küll vastuse võlgu.

kas siis dreamiga ei ole kuiddagi vöimalik seda boxi ID saada.Vöi on vöimalik kuidagi muud moodi mööda minna et mitte vötta seda digiboxi lepinguga.
WaveFrontier T90 (28.2°E; 23.5°E; 19.2°E; 15.8°E; 13.0°E; 9.0°E; 4.8°E; 0.8°W; 5.0°W; 15.0°W) VU+DUO2
Viasati lepingu saad teha AINULT siis, kui on täidetud vähemalt üks kahest:
* Võtad tuuneri koos lepinguga
* Sul on juba Viasati poolt heakskiidetud tuunerite nimekirjas olev tuuner, mis ei ole seotud ühegi kehtiva lepinguga (tuuneri peal on kirjas ID, see läheb lepingusse kirja ja sinu kaart töötab ainult koos sellise ID-ga tuuneriga)
Kui leping tehtud, siis võid viasati tuuneriga pargis tuvisid loopida või mere ääres lutsu visata. Kaardi pistad dreami ja naudid (isegi seda ID numbrit pole vaja kuhugi sisestada).
* Võtad tuuneri koos lepinguga
* Sul on juba Viasati poolt heakskiidetud tuunerite nimekirjas olev tuuner, mis ei ole seotud ühegi kehtiva lepinguga (tuuneri peal on kirjas ID, see läheb lepingusse kirja ja sinu kaart töötab ainult koos sellise ID-ga tuuneriga)
Kui leping tehtud, siis võid viasati tuuneriga pargis tuvisid loopida või mere ääres lutsu visata. Kaardi pistad dreami ja naudid (isegi seda ID numbrit pole vaja kuhugi sisestada).
Sinu sõnadest paistab see et kui soovid vaadata Viasati just Dreamboxiga (ntx. seal on kõige mugavam menüü, saab lindistada jne...) pead kindlasti vaatama seda reeglite vastuxxmen kirjutas:Ilma Visati akseptitud boxita ei saa. Õigemini, boxi ID-d on vaja.

SAT-TV süsteemid
- Paigaldus, seadistamine, hooldus
- Digiboxide müük, teenuspakettide pikendus
- Linux Digiboxid (Dreambox, Skyway, VU Solo)
Kontakttelefon 58866696
- Paigaldus, seadistamine, hooldus
- Digiboxide müük, teenuspakettide pikendus
- Linux Digiboxid (Dreambox, Skyway, VU Solo)
Kontakttelefon 58866696
Aga on vöimalik osta kasutatud viasati digibox millel on ID peal,vöi müüb siin keegi seda?ja nagu ma aru siis saan kui ma ostan selle boxi koos ID -ga pole mul seda viasati boxi enam vaja mida nemad pakuvad.
Paraku see nii on. Viasati lepingutingimused lubavad seda kaarti kasutada ainult aksepteeritud tuuneris.clayer kirjutas:Sinu sõnadest paistab see et kui soovid vaadata Viasati just Dreamboxiga (ntx. seal on kõige mugavam menüü, saab lindistada jne...) pead kindlasti vaatama seda reeglite vastuxxmen kirjutas:Ilma Visati akseptitud boxita ei saa. Õigemini, boxi ID-d on vaja.
Aga on`s vaja sellest suure suuga igal pool pasundada.

Teemaalgatajale: Kui soovid, võin Sulle box-ID müüa. Koos boxiga või ilma.
250 EEK+ vajadusel saatmiskulud. Tuuneriks see vanem Pace.
PM siis pane oma kontaktid, kui sobib.Asub Läänemaal. Ja vastan homme.

las see box vedeleb garaazhis.ta ei võta suurt ruumi kah (minul vist Pace)
KUI db 'ga midagi peaks juhtuma (3 korda üle vasaku õla) siis saad vähemalt kodumaised uudised vaata mingi aeg (sita pildiga küll ja mugavusteta aga ikkagi)
KUI db 'ga midagi peaks juhtuma (3 korda üle vasaku õla) siis saad vähemalt kodumaised uudised vaata mingi aeg (sita pildiga küll ja mugavusteta aga ikkagi)