ETV-HD TEST töötab jälle
Re: ETV-HD TEST töötab jälle
@Roska: Rahu, eestlane peab lihtsalt virisema ja kole tark olema. See puudutab meid kõiki.
- Linnavurle
- Entusiast
Roskale täienduseks nii paljut, et ETV-l on 6 kaamerat HD formaadis ja see ka kõik.
Pole ei HD mikserpulti, ei HD videomakki.
AltDVB paneb E42 kanali skaneerimisel pange.
Signaal ise OK, 100% mõlemad näitajad.
Pole ei HD mikserpulti, ei HD videomakki.
AltDVB paneb E42 kanali skaneerimisel pange.

Signaal ise OK, 100% mõlemad näitajad.
- valgekotkas
- Admin
Siinkohal saan tõesti Roska pahameelest aru ja olen sellega päris nõus - antud juhul tehakse asja ju pmst sportlikust huvist ja loodame, et huvi vingumise taustal huvipuuduseks ei muutuks 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
zuumbox hd näitab ilusti seda kanalit, täna testsin 

mh? mul ei suuda zuumbox millegipärast 16/9 formaati sellel kanalil tuvastada.haldz kirjutas:zuumbox hd näitab ilusti seda kanalit, täna testsin

- valgekotkas
- Admin
kas saate 720p või 1080i moskvast sisse? ... kas ma saan õieti aru, et etv hd test - nähtav üle riigi vabana 720 p ja hetkel hd1 nime kandev kanal - nähtav kloostrimetsa und valgjärve 1080i fta või zuumi kaarti omanikele?roska kirjutas: lootus on, et lauluvõistlus ise tuleb veel parem.
Ega ei ole teada,mis audioga too Eurovisooni ülekanne olema saab?roska kirjutas:Arvestades praegust sisu on pilt väga ok, minu arvates, lootus on, et lauluvõistlus ise tuleb veel parem.
- valgekotkas
- Admin
5.1 - L ja R on originaalheli, C Reikop, LS Juur, RS Kivirähk ja SW on naine kes lõugab ...bljumkin kirjutas: Ega ei ole teada,mis audioga too Eurovisooni ülekanne olema saab?
Jah mingi veidrus, sest (4/3 teleka ja SCART korral) ma ei suutnud ka LetterBox-i ette manada (formaat millegipärast ei muutunud üldse, sõltumata ZB valikutest).a1 kirjutas:mh? mul ei suuda zuumbox millegipärast 16/9 formaati sellel kanalil tuvastada.haldz kirjutas:zuumbox hd näitab ilusti seda kanalit, täna testsin
Samas kui ETV2 ja mujalt on varem 16:9 tulnud on selle telekaga pildisuhte muutmine (ZB kaudu) toiminud.
Ma ei tea, kustkohast see pildiformaat "Square" võetakse; aga selle märkega HD'd ZB formaati ümber ei lülita. Ilmselt mingi ZB'i softitreialite ajukiiksatus; 4:3 formaadis HD'd pole olemas. Igatahes Sony W4000 peab seda küll laiekraaniksa1 kirjutas:mh? mul ei suuda zuumbox millegipärast 16/9 formaati sellel kanalil tuvastada.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Ahahh.Selge.valgekotkas kirjutas:5.1 - L ja R on originaalheli, C Reikop, LS Juur, RS Kivirähk ja SW on naine kes lõugab ...
Oot ...
Krt ...
nii et sai siis ilmaasjata 7.1 ressiiver ostetud ...,

- peeter3000
- Digivanake
Rootsis Stockholmis E53 pealt tuli ka HD 1280x720(Square).Zuumbox kirjutas:Ma ei tea, kustkohast see pildiformaat "Square" võetakse; aga selle märkega HD'd ZB formaati ümber ei lülita. Ilmselt mingi ZB'i softitreialite ajukiiksatus; 4:3 formaadis HD'd pole olemas. Igatahes Sony W4000 peab seda küll laiekraaniksa1 kirjutas:mh? mul ei suuda zuumbox millegipärast 16/9 formaati sellel kanalil tuvastada.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Ka Jacobson's ei suuda 16/9 formaati tuvastada. Võibolla pole 16/9 saate poolel üldse määratudki?a1 kirjutas:mh? mul ei suuda zuumbox millegipärast 16/9 formaati sellel kanalil tuvastada.haldz kirjutas:zuumbox hd näitab ilusti seda kanalit, täna testsin
Need kes hädaldavad kehva kvaliteedi üle, võiksid vaadata hoopis ETV logo ja "HD TEST" kirja, need märgatavalt teravamad

Huvitav, miks sellel kanalil on heli mpeg-1 kui teistel on mpeg-2?
No võtad ämma ka kampa ja ongi kaks ülejäänud helikanalit sisustatud...bljumkin kirjutas:Ahahh.Selge.valgekotkas kirjutas:5.1 - L ja R on originaalheli, C Reikop, LS Juur, RS Kivirähk ja SW on naine kes lõugab ...
Oot ...
Krt ...
nii et sai siis ilmaasjata 7.1 ressiiver ostetud ...,

Mmmmm.....
Endal Sony Bravia KDL46W4000 ning kanal töötab ilusti. Tekib kohe selline sündroom, et vahet pole mida sealt näidatakse, peaasi et pilt on 16:9. Laiekraantelekate aeg on juba aastaid, kuid pilt on ikka 4:3