Nüüd siis probleemi otsas.
Olin eemal miski poolteist kuud ja driim paneb nüüd näkku. Õigemini probleem, mis varem lahenes sellega, et juhe oli seinast väljas ja siis startis edukalt kuid nüüd näitab ainult errorit.
Tegu siis reboodiga mille eile tegin ja nagu tavaliselt peale seda kohe ei käivitunud. Andis displayle errori. Varem tõmbas end käima kui täiesti maha jahtus, nüüd aga mitte. Ka täiesti jahedast peast näitab errorit, kohe peale displayl suure Dreami logo kadumist.
Üks huvitav asi on veel muidugi nii kui elektrit saab on LAN tulukesed põlemas, hoolimata sellest kas kaabel on pesas või mitte.
Millised variandid on selle riistapuu ellu äratamiseks? Läheneda üle comi või miski muu kaval nõks senne seda. Peal istub mingi gemini, ei mäleta enam mis versioon.
DM800 ja error! displayl
Re: DM800 ja error! displayl
huvitav, sai eemaldatud karp ja ka hdd peale mida ikka ellu ei ärganud. Miski tund poolteist hiljem aga kukkus end jälle üles laadima
krt temast aru saab
Mis softi peaks proovima või hoopis remondi peale mõtlema.
krt temast aru saab
Mis softi peaks proovima või hoopis remondi peale mõtlema.
Raske spekuleerida sellel teemal, aga äkki on ikka mingi selline case:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... it=#p92067
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... it=#p92067
Panin kohe Gemini peale ja oops ei boodigi üles! Lammutasin siis oma uue lelu pilbasteks ja peale tuuneri välja- sisse- välja- sisse mängimist hakkas siiski bootima. Kooste kvaliteet on hmm nõrk.
Mul oli ka enam vähem sama teema, et olin ise kodust ära ja tõmbasin telekaga seotud riistad kõik vooluvõrgust välja - nädala pärast uuesti sisse lülitades ei buutinud enam üles. Näitas vist jah mingit error'it. Mina ei osanud muud midagi rohkem teha kui uuesti arvutiga uus image peale ja settingud samuti dreamboxedit'iga taastatud. Aga miks ta seda tegi või teeb, seda ei oska öelda ja ka foorumitest pole silma jäänud. Võib olla pole masinat luues ette nähtud olukorda, et omanik tahab vahepeal juhtme seinast pikemaks ajaks välja tõmmata.... 

tuhlasin netis ringi ja suurt infi ei leidnud jah. Imelik ongi see et ta viskab kohe errori. Korra bootis üles aga kui õigesse kohta tuuneri tagasi panin oli jälle kõik taskus ja täna pole kah elumärki näidanud.
Minul oli sama kamm 8000'ga.
Tööle läks alles, kui turvakaarti veidi "udjasin".
Tundub, et oli kehv kontakt.
Tööle läks alles, kui turvakaarti veidi "udjasin".
Tundub, et oli kehv kontakt.
Andsin Talile tagasi. Vaatas üle ja ütles, et turvakaardi pesa vigane või midagi sellist.