sd box on splitterist nii 20 m kaugusel
e siis selle valemi järgi peaxin need pillid omavahel ära vahetama ja asi toimiks

õhtul kodus proovin
jaurri kirjutas: majapidamises kasutusel ka Kõu (väliantenniga, sama masti küljes kus soome antenngi),
kuid selle ja tv seost uuriks/katsetaks 1 teine päev
See HD ja SD bokside omavahel vahetamine aitab vaid kaabli/ühenduse vigu avastada.urri kirjutas:muide mul on HD zb splitterist nii 1,5-2 m kaabli kaugusel
e siis selle valemi järgi peaxin need pillid omavahel ära vahetama ja asi toimiks![]()
õhtul kodus proovin
nii... nüüd siis nädalake on boxid vahetuses... kas siis on asjade kokkulangevusurri kirjutas:muide mul on HD zb splitterist nii 1,5-2 m kaabli kaugusel
e siis selle valemi järgi peaxin need pillid omavahel ära vahetama ja asi toimiks![]()
õhtul kodus proovin
Võidelda tuleb põhjustega, mitte tagajärgedega:faas kirjutas:Tundub võimendad üle siis n.õ läheb keema.Kuskilt jäi silma võim kah kuumeneb jubedalt?Krt.ei mäleta oli sinul?Pead ilmselt midagi reguleeritavat panema või signaali maha tõmbama lühemal harul.
Ma olen kokku puutunud küll ainult AD-20-ga, kuid võin öelda, et temperatuur on normi piires. Mis temperatuur ümbruses oli? Kui -20 kraadi C, siis muidugi jamaurri kirjutas:filtreid pole veel paigaldanud
mõõtsin võimendi pinnatemperatuuri siis kah
kolmest küljest (1 külg ju vastu seina) sain vahemiku 18,8 - 28,6 kraadi
ons seda vähe vai palju?
ruumi e. õhu temperatuur oli mõõtmise ajal nii 20 kraadi tuuris, e võimendi on elutoasSombi kirjutas:Ma olen kokku puutunud küll ainult AD-20-ga, kuid võin öelda, et temperatuur on normi piires. Mis temperatuur ümbruses oli? Kui -20 kraadi C, siis muidugi jamaurri kirjutas:filtreid pole veel paigaldanud
ons seda vähe vai palju?![]()
Eeldan, et ruumi või õhu temperatuur oli mõõtmise ajal veidi alla 15 kraadi. Kas eksin palju? Kui ei, siis on normis.
Oota, kuidas on võimalik saada töötava võimendi temperatuuriks 18,8 kraadi, kui sul on toas temperatuur 20 kraadi?urri kirjutas:ruumi e. õhu temperatuur oli mõõtmise ajal nii 20 kraadi tuuris, e võimendi on elutoasSombi kirjutas:Ma olen kokku puutunud küll ainult AD-20-ga, kuid võin öelda, et temperatuur on normi piires. Mis temperatuur ümbruses oli? Kui -20 kraadi C, siis muidugi jamaurri kirjutas:filtreid pole veel paigaldanud
ons seda vähe vai palju?![]()
Eeldan, et ruumi või õhu temperatuur oli mõõtmise ajal veidi alla 15 kraadi. Kas eksin palju? Kui ei, siis on normis.
seina peal, põrandast nii 70 cm kõrgusel