Paistab et DGS team on puhkuselt tagasi ja uusi imageid muudkui tuleb. Kohe peale vigast 10336-t tuli välja 10427. Panin selle Sifteami versiooni peale ja siiani töötab küll normaalselt. Huvitav on et mingil põhjusel suudab see image paremini soome digi pildi välja imeda kui varasemad. Kui varem teleka digitüüner veel näitas kui boxi oma kinni jooksis siis nüüd on vastupidi. Ei saagi aru millest see tingitud võib olla ühe ja sama antenni küljes mõlemad.
Täna on väljas DGS release r10513: ( 21/Aug/2009)
--------------------------------------------------------------
1. Fixed a few bugs for Post-Descramble
2. Return to previous method that select subtitle language in Language settings Menu
3. Fixed some bugs for Multiroom Service.
Subtiitrite fix on küll hea asi.Sellest mis juhtudel vaja on Post-Descramble või milleks kasutada "Multiroom Service" ma küll veel pihta saanud pole.
Neid erinevaid CAM-i versioone on ka boxile tulnud kuid paistab et incubusCam on nii kaugele arendatud et kasutajad sellega rahul. Tahaks väga seda testida kuid kahjuks pole ühtegi tuttavad dreami kellega seda suhtlema panna.
Need Enigma 2 IPBOXi versioonid mis mina proovinud olen on kõik eesti keelega olnud. Pole viitsinud viimaseid küll enam katsetada kuna DGS põhised softid on korralikult töötanud ja ega ma E2-l kasutaja jaoks mingit eelist ka ei leidnud. Pigem häiris see, et enamus asju pidi arvutiga tegema ja pult oma funktsioone ei täitnud.