ETV-HD TEST töötab jälle
Re: ETV-HD TEST töötab jälle
salvestasin ise stv võrgus kaon boxiga ja humaxi sd boxiga ja arvutis kenasti vaadatav. olen proovinud ka stv poolt edastatavaid hd kanaleid humaxi sd boxiga salvestada ja saab kenasti hakkama, lihtsalt ta ise ei suuda näidata aga heli esitab. arvutisse sikutades töötab kõik kenasti.
järgmine üle eestiline hd test laulupeo ülekanded. saavad koorilaulu austajad ka hd pilti nautida 

Ei usu. ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
ETV-l tõesti ei ole. Aga Levira-l on http://levira.ee/ob.htmlarkoko kirjutas:Ei usu. ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
Ma saan aru, et profitehnika on oluliselt kallim, kuid kui kodukasutuses juba liiguvad HD kaamerad, siis telekanalite jutt tundub soigumisena.arkoko kirjutas:ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
Etv-l on HD kaameraid ja osa pilti toodetakse ise ja osa levira poolt.
ainult kaameraga ei ole midagi teha, selleks peab olema ka ülejäänud tehnika hd võimeline, montaaz, väljastus jne.a1 kirjutas:Ma saan aru, et profitehnika on oluliselt kallim, kuid kui kodukasutuses juba liiguvad HD kaamerad, siis telekanalite jutt tundub soigumisena.arkoko kirjutas:ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
- peeter3000
- Digivanake
Üks näide:a1 kirjutas:Ma saan aru, et profitehnika on oluliselt kallim, kuid kui kodukasutuses juba liiguvad HD kaamerad, siis telekanalite jutt tundub soigumisena.arkoko kirjutas:ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
http://www.digi-shop.ee/PublishedServic ... code=CANON" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis peeter3000, 13:32, 02 Juun 2009, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
OT: huvitav millise kursi alusel seal see hind eurides on arvutatud. Mina sain väheke väiksema summa.peeter3000 kirjutas:Näiteks Canon 1080i 52000.-a1 kirjutas:Ma saan aru, et profitehnika on oluliselt kallim, kuid kui kodukasutuses juba liiguvad HD kaamerad, siis telekanalite jutt tundub soigumisena.arkoko kirjutas:ETV-l väidetavasti pole ei HD kaamearaid ega vastavat pulti.
http://www.digi-shop.ee/PublishedServic ... code=CANON" onclick="window.open(this.href);return false;
Milline see euri kurss siis Sinu meelest on? Kui hinna kroonid euridega jagada siis saadakse 15,6 ...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
15,6466 ikkeZuumbox kirjutas:Milline see euri kurss siis Sinu meelest on? Kui hinna kroonid euridega jagada siis saadakse 15,6 ...
51500 / 3294 = 15,6345
Olgu, lõpetaks selle OT ja 20 sendi kallal norimise

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- peeter3000
- Digivanake
ta mõtles,et kui kusagilt euroopast osta tuleks "suts" odavam..s.t. .....Zuumbox kirjutas:51500 / 3294 = 15,6345![]()

- Linnavurle
- Entusiast
ETV-l on olemas tänasest HD ülekandejaam.
4. stuudios on Thomson LDK8000 Elite seeria HD kaamerad.
Jaama peal sama tootja sama mudel + 150Hz slowmotion kaamerad.
4. stuudios on Thomson LDK8000 Elite seeria HD kaamerad.
Jaama peal sama tootja sama mudel + 150Hz slowmotion kaamerad.
- peeter3000
- Digivanake
Avame siis pudeli ETV HD-ajastu alguse terviseks!Linnavurle kirjutas:ETV-l on olemas tänasest HD ülekandejaam.