Liitusin stockmanni hulludel päevadel Viaga, kuna pakuti kolmeks aastaks kuutasu 149.-
eelm. nädal siis tuli posti nõue, et tõstsime hinda ja ole hea ja maksapuuduolev summa ära.
nüüd üle nädala olen viaga meile vahetanud ja mulle on tuima näoga seletatud, et ma olen oinas ja ise süüdi, et liitusin, kuumaksu tõusuga pean ikkagi leppima. Aga ei leppinud, kirjutasin kiirest Stockmanni, et mis pagana kampaaniaid te seal teete ja eksitate kliente. ja järgmine päev oli vastus stockist koos via vabandusega:
Tere
Mul on väga kahju, et selline eksitus on juhtunud ja klient on Teie poole pöördunud antud eksituse pärast.
Meie klienditeenindus osakond on antud probleemist teadlik ning on ka kliendiga antud teemal suhelnud.
Praeguseks on Viasat tema arvetelt teinud tasaarveldusi ning loodetavasti saab klienditeenindus osakond meil antud probleemi panna lahendatud asjade hulka.
Ma väga vabandan antud juhtumi pärast.
Raivo Hirs
Retail Sales manager
Viasat Estonia
Via klienditeenindusest aga ei viitsinud küll ühendust võtta ja peale selle meili saatmist sinna teenindajatele sain vastuse:
Lugupeetud ......
Teiega on sõlmitud leping tingimustel 36 kuud hinnaga 149.-/169.- krooni. Meil on kahju, et hinnatõus puudutas ka spetsiaalset kampaaniahinda. Oleme teile teinud hinnatõusu arvelt tagasiarvestuse 26.- krooni, mis kajastub juunis väljastataval arvel ettemaksuna. Hinnatõus puudutas mitmeid erinevatel perioodidel kehtinud hinnakirjajärgseid hindasid, milllede hulka sattus kahjuks ka eritingimustel kokku lepitud hind.
Loodame kiiremas korras endise kampaaniahinna taastada. Vabandame tekkinud segaduse ja viibinud vastuse pärast!
Lugupidamisega,
Anu Jaanson,
Viasati klienditeenindus
673 7258
Vaadake aga siis kõik oma diilid viaga üle ja tehke kurja häält. Kuigi see üksik hüüdja hääl ei lähe neile sugugi korda, peab kellegi karvasema käe ikka appi võtma. Et antud keisi puhul oli puhtalt tegemist klienti eksitava infoga, siis sain ka targematelt sooja soovituse tarbijakaitsesse minna.
Eraldi teema on muidugi nüüd veel see tasaarveldus, saame näha, kuidas via selle ära teeb

Aga jah, nagu siin targemad soovitasid, hoidun ka mina nüüd tulevikus antud kontoorast eemale ja kui nad tõesti teevad kuskil mingi hea pakkumise, siis lasen lepingusse kirjutada selle klausli, et kogu lepingu jõusoleku ajal hinda muuta ei tohi. olgu see mulle ja ka teistele õpetuseks.
Ja muidugi, peaksin nüüd stokki minema ja sealt miskit suurt ostma tänutäheks