Selleks puhuks peaks olema ka ikkagi mingi hind ja siis võiks võibolla mingi kommentaar kaasas olla, et soodsalt müüa vms.
Seadusest ei tohiks mingit vabandust üldse välja mõelda, sest tooteid ei tohi ilma kauplemisloata müüa. Ja enamik tootjaid omab ka autorikaitset, mille järgi ei tohi välja ostetud toodet raha eest edasi müüa (või täpsemini - mitte üldse müüa).
Seega olen 10 sõrme ja 10 varbaga ikkagi selle poolt, et müügikuulutuses oleks hind. KUi ma midagi netist otsin, et seda osta, siis ajab jubedalt närvi, et kuulutuses on, et toode on müüa ja hinna kohta saada sõnum. Elu sees ei viitsiks ma oma aega selle peale raisata, sest siis otsin juba kuulutuse, kus hind on juures. Ja kui see ei tundu eriti suur, siis ostan selle ning ei hakka oma aega kulutama hunnikute sõnumite peale, et müüjatega ühendust võtta (ja tõenäoliselt tuleb sealt vastus, et toode on välja müüdud).
Mina oksjoneid ei poolda - tean, et vahel võib saada soodsalt, kuid milleks istuda arvuti taga, et teha lugeda eelmisi pakkumisi ja siis oma pakkumisi teha. Elan ka oma elu ja mingi ühe jupi pärast lähen parem juba poodi, kust saan garantiiga toote ja mure murtud.
Tõsi, ka mul on kuulutus, kus ma hinda ei maininud, kuid lisasin ka kommentaari, et kes tahab, see saab ka mingi hinna eest ära osta (muidugi kui mingit naeruväärset hinda ei pakuta). Ja kes ees, see mees - see on ju normaalne.