Miks jalgrattur asulavälisel teel 90-ga ei sõida???antonio1 kirjutas:Miks 100 ei saa, kui 100-ne võrk?Wiinanina kirjutas:Võrgu kaudu kirjutades peaks tegelikult saama kiiruseks 30..40 Mbps.
Seal ju see lubatud.
Miks jalgrattur asulavälisel teel 90-ga ei sõida???antonio1 kirjutas:Miks 100 ei saa, kui 100-ne võrk?Wiinanina kirjutas:Võrgu kaudu kirjutades peaks tegelikult saama kiiruseks 30..40 Mbps.
Viimane tarkvara peale laetud?antonio1 kirjutas:Küsimus Pch A-110 kohta:
kui puldist välja lülitada, siis mõneks minutiks jääb kõik ilusti vaikseks, misjärel hakkab seesolev ketas ise tööle, midagi ma tõmbama ega üleslaadima pole pannud, vuhiseb teine aga hirmsat moodi. kuidas saaks nii seadistada, et ketas vait oleks, kui pill puldist välja on lülitatud?
Hetkel saab toa vaikseks ainult tagant nupust pilli välja lülitades, mis pole hea lahendus kuna mõningad seaded lähevad paigast ära (subt. suurus), samuti on algne käivitus nii suht pikaldane.
Ette tänades!
Pch foorumist ma pole tükk aega vaadanud, aga pilli endaga kontrollides ütleb, et pole uuemat tarkvara saadaval. Millalgi suve esimesel poolel vist uuendasin viimati.buhh kirjutas:Viimane tarkvara peale laetud?
Viimane soft on pärit jaanuari lõpust ja ega niipea vist uuemat loota polegi. Jamavad uue vist C-200 omaga ikka veel. Lubatud on, et kui sellega maha saavad, võibolla siis. Ma ei imestaks kui vana asi hoopin nurka visataks.antonio1 kirjutas:Pch foorumist ma pole tükk aega vaadanud, aga pilli endaga kontrollides ütleb, et pole uuemat tarkvara saadaval. Millalgi suve esimesel poolel vist uuendasin viimati.buhh kirjutas:Viimane tarkvara peale laetud?
antonio1 kirjutas:Küsimus Pch A-110 kohta:
kui puldist välja lülitada, siis mõneks minutiks jääb kõik ilusti vaikseks, misjärel hakkab seesolev ketas ise tööle, midagi ma tõmbama ega üleslaadima pole pannud, vuhiseb teine aga hirmsat moodi. kuidas saaks nii seadistada, et ketas vait oleks, kui pill puldist välja on lülitatud? ...
Tehtud, kõik vait nüüd ilusti. Enne olid kõik, mis seal nimekirjas töös.Wiinanina kirjutas:Pane kõik mittevajalikud serviced kinni. Seal on mingid casgle ja usenet jne jne.
Hoia ainult neid töös, mida tõesti kasutad.
Vaata iseAinionu kirjutas:On kellelgi aimu... kogemusi, kas A-110 3D mkv faile ka toetab? Eile katsetasin ise kodus... telekas tunneb justkui signaali ära ja teeb ka 3D pildiks, ainult, et pildi proportsioonidest ei saa telepurk aru. Pilt on vertikaalselt kokku surutud ja külgedel suured mustad ribad ja ekraaniformaati ei lase 3D reźiimis muuta.
...või on vaja PCH's midagi muuta...?