kas kellelgi sama mure
kas kellelgi sama mure
tere ,mure siis selline .et õhtul st alates 20,00 kaob zuumi signaal ära ja pilti pole, antennid korras ja suunad paigas ,starman väitis et põhjuseks ee kõu internett, asun lohusalu kandis, et äkki ka selline mure, ja teaks mida teha, sest kui ka on kõu viga ,no andke andeks aga see tuuleveskitega võitlus
Re: kas kellelgi sama mure
Teretulemast klubisse. Endal räpinas samamoodi. 20:00 kaob enamvähem täielikult Mux1 signaal. Samas Mux4 tuleb korralikult (Zuumi kohta ei tea, ei kasuta). Algas see jama vist mingi nädal tagasi umbes (ei tea täpselt, iga päev ei vahtinud telekat)elmut kirjutas:tere ,mure siis selline .et õhtul st alates 20,00 kaob zuumi signaal ära ja pilti pole, antennid korras ja suunad paigas ,starman väitis et põhjuseks ee kõu internett, asun lohusalu kandis, et äkki ka selline mure, ja teaks mida teha, sest kui ka on kõu viga ,no andke andeks aga see tuuleveskitega võitlus
no siis ma pole vähemalt ainuke õnnetu ,ka nii et osad muxid jäävad ja osad kaovad, ja jama algas jah mul kuskil kuu tagasi ,senimaani nagu oki-doki
- valgekotkas
- Admin
mis marki boxidega tegemist? ... väga meenutab (kui ma nüüd mäletaks nende boxide tootjat) keissi kus boxid 23.00 pildi kotti panid ja hommikul alles pilti näitama hakkasid - aitas softi update merges, kust boxid ostetud ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
no mul see tavaline starmani rendibox ,mis iganes ta siis on, kaon ktf-s660hdco, ja mis kõige pullim koos sellega kaob ka raadiosignaal ,nii et ma oma armsat pildiraadiot ka korralikult ei kuule. tea kas maailmalõpp läheneb, või on masu juba nii räigeks muutunud

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
no hakkas ca kuu tagasi või ka nats vähem ,no naabrid ,ausalt öelda penskarid vaatavad analoogi ,kuni saab, nii et olen üksi siin päikese all, ja ilm ,pole nagu muutunud, vaevalt ilus suvi pildi ära sööb, aga noh vestlesin starmaniga ja uurivad, kuniks maksan ,seniks ka kiunun nendega
- valgekotkas
- Admin
kui ikka enamvähem minuti peallt 20.00 siis ei ole kõuga küll mingit pistmist ... ilmselgelt lülitatakse mingi lekkiv "segaja" tööle ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
no see 20,00 on umbes ,täna näiteks oli puhta hull alates 19,00 kuni 22,00 oli ainult hakkimine, ja see kõu jutt oli starmani tehnikute väide,et kui kõik jõuavad koju ja tekib max kasutamine, samas jutu sees ,eks see kõu üks jama ole ( omad kogemused ) ja kaovad siis alates etv kuni discovery ehk siis 1-16 , samas täna pea kõik lännu ja nagu nuhtlus pbk ja teised need kanalid olid ok
Suvi ja head tingimused kaugvastuvõtuks ja kohaliku tappab mingi x signaal.Asjale aitab jälile saada skannida uuesti kanaleid kui pilt kaob ja vaadata mis uut või erinevat leiab ja muidugi hommikuti ja õhtuti on levi tiba erinev.Mängimise värk ja proovimise siis.
Aga tundub levi halvenemise ja paranemise värk sinul keerab tuksi asja sinul.Kuna pole kursis mida sinu kandis üldse näha ja kust suunast siis ei targuta rohkem 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
no jah aga veider see et vaadatud juba pea paar aastat ja kõik oli ilus, aga jah eks kuskil midagi segavat funkab aga võta nüüd kinni ,siis kui tehnik saab tulla on kõik ok aga tutkime siis asja, midagi peab ju muutuma ,ah jaa ,tegin ka uuesti scani ja hetkeks oli ok ja siis jälle signaal kadus, samas leidis kõik kanalid üles ,mis ennegi olid, võib ka olla et oma tehnika jebib, aga kurat seda din-din tehnika värki teab
Selle mure uhub ära madalrõhkkond ja vihmasadu juba järgmise nädala algul nagu lubavad sünoptikud.
Kauged väljamaa jaamad ei pääse siis enam kohalikke segama!
Isegi loodus annab märku - ära konuta suvel ilusate ilmadega toas telkarit jõllitades.
Kauged väljamaa jaamad ei pääse siis enam kohalikke segama!
Isegi loodus annab märku - ära konuta suvel ilusate ilmadega toas telkarit jõllitades.
kas tallinna signaaliga on miskit pahasti hetkel? 

Kloogarannas pole sellest tehnikaimest piuksugi hetkel...
sama koht ja sama mure
tahtsin juba antenni kallale minna