ETV-HD TEST töötab jälle
Re: ETV-HD TEST töötab jälle
Kui Sonyga pilti nähtakse, siis on tegemist ilmselt ikka STV probleemiga. Ega midagi, tuleb kuri kiri STV poole teele saata.
- Linnavurle
- Entusiast
Kuri kiri saada ikka tootjale, siis on sellest EHK ka kasu.satik kirjutas:Pilt on nagu jah, kuid mis teevad helimehed krt aru ei saa... Koorilaul on monos, saatejuhtide mikrofonid sahisevad nagu merekohin, lisaks on hoopis publik laulu ajal paremasse kanalisse mõmisema jäetud. Saan aru et pildi mõttes on käsil "ajaloo tegemine" kuid mehed - koolivaheaeg on, jätke kooliraadio tegemine ja suhtuge professionaalselt ka helipilti lisaks HD pildile. Natuke vale koht ehk selliseks kurtmiseks kuid siin on vist ainus koht kus info edasi saaks jõuda.
Ma saan aru, et Linnavurle siin esindabki tootjat. Seega on sõnum kohale jõudnud 

Määritsale mõjub kui noored tibid talle midagi ütlevad... Laululahingu jama kohta ütles Anneli Peebo ja peale seda oli asi suht korras. Mina aga pole kahjuks erit blond ega ka nii noor... 
Seega jääb lootus Linnavurle peale...

Seega jääb lootus Linnavurle peale...
- Linnavurle
- Entusiast
Kahjuks või õnneks ei esinda. Ehkki olen kunagi sealses majas töödki teinudbuhh kirjutas:Ma saan aru, et Linnavurle siin esindabki tootjat. Seega on sõnum kohale jõudnud
ja töötajaid tunnen.
Miks HD Zuumbox selle HD Testkanali korral SD väljundit (SCART RGB) 4:3 teleka jaoks Letterboxi ei tee? Kõik seaded boxis on õiged. ETV2 korral (ja muudel ka kui 16:9 signaal on) toimib asi 100%.
kes HD-d scardist vaatabCarat_EST kirjutas:Miks HD Zuumbox selle HD Testkanali korral SD väljundit (SCART RGB) 4:3 teleka jaoks Letterboxi ei tee? Kõik seaded boxis on õiged. ETV2 korral (ja muudel ka kui 16:9 signaal on) toimib asi 100%.

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Mõni tahab äkki ka vanema telekaga ilusamat pilti näha... SD pilt oli eile õhtul mõnel kanalil ikka väga degradeeritud.kreisi kirjutas:kes HD-d scardist vaatabCarat_EST kirjutas:Miks HD Zuumbox selle HD Testkanali korral SD väljundit (SCART RGB) 4:3 teleka jaoks Letterboxi ei tee? Kõik seaded boxis on õiged. ETV2 korral (ja muudel ka kui 16:9 signaal on) toimib asi 100%.
See pidev virisemine siin foorumis pani mind kirjutama!
Tänud tegijatele pilt oli üle dvb-t väga hea! Arvestadest et oli vist veel 720p? Sony telekaga x3000 töötasi ilusti! ( Eurovisiooni ajal ei töödanud)
Jätkake samas vaimus! See tekitab isegi lootust ,et tuleb ka aeg mil kogu ETV läheb
üle HD-le.
Tänud tegijatele pilt oli üle dvb-t väga hea! Arvestadest et oli vist veel 720p? Sony telekaga x3000 töötasi ilusti! ( Eurovisiooni ajal ei töödanud)
Jätkake samas vaimus! See tekitab isegi lootust ,et tuleb ka aeg mil kogu ETV läheb
üle HD-le.
Minu teada on too Testkanali pilt 1280x720 [Square]- seetõttu vast
Kontrollisin- ongi- mul valitud 16:9TV ja Auto ning pilt on 4:3

Kuule, HD pildi SD väljund on üldjuhul ikka parem kui SD kanali pilt.kreisi kirjutas:kes HD-d scardist vaatabCarat_EST kirjutas:Miks HD Zuumbox selle HD Testkanali korral SD väljundit (SCART RGB) 4:3 teleka jaoks Letterboxi ei tee? Kõik seaded boxis on õiged. ETV2 korral (ja muudel ka kui 16:9 signaal on) toimib asi 100%.
Mul hetkel pole veel seda 16:9 telekat... (ja huvitav mitu % ajast ta siis Levira+Zuum kanalite korral ka 16:9 pilti näitaks (st mitte pillarbox või justified)?)
P.S. HD ZB SD väljund on HD kanali korral palju paremini vaadeldav kui SD ZB oma

Ma võin HD Zuumbox menüüdest valida mida iganes (sh ka mitte SCART vaid testisin ka S-Video ja CVBS ära). Igal juhul 4:3 telekale letterbox-itud signaali ei anta (kogu aeg külgedelt kokku pressitud 4:3 pilt).renqest kirjutas:Minu teada on too Testkanali pilt 1280x720 [Square]- seetõttu vast![]()
Kas peab SCART kaabli 8 jala peale mujalt (lapiku patarei pealt?) toite andma?: Pin 8 - Status & Aspect Ratio: [0-0.4V → off, 5-8V → 16:9, 9.5-12V → on/4:3]
Mis sa neist väljundeist ikka vaatled??Carat_EST kirjutas:Kuule, HD pildi SD väljund on üldjuhul ikka parem kui SD kanali pilt.kreisi kirjutas:kes HD-d scardist vaatabCarat_EST kirjutas:Miks HD Zuumbox selle HD Testkanali korral SD väljundit (SCART RGB) 4:3 teleka jaoks Letterboxi ei tee? Kõik seaded boxis on õiged. ETV2 korral (ja muudel ka kui 16:9 signaal on) toimib asi 100%.
Mul hetkel pole veel seda 16:9 telekat... (ja huvitav mitu % ajast ta siis Levira+Zuum kanalite korral ka 16:9 pilti näitaks (st mitte pillarbox või justified)?)
P.S. HD ZB SD väljund on HD kanali korral palju paremini vaadeldav kui SD ZB oma![]()
![]()

Kui "see pidev virisemine" on lähtunud minu postitusest siis jääb tõdeda tõesti et leidub suhtumist "Tele teeb pilti ja raadio teeb heli". Minu meelest üsna vastik ja iganenud arusaam. Kahju et sellega rikutakse ära eesti rahva üks suuremaid üldrahvalikke pidusid, ei saada aru et tegu on kõrge kultuuriväärtusega sündmusega kus ei tohi olla ruumi amatöörlusel - mis iganes ettekäändel see ka nii välja kukub. Ma saan Sandrist aru et tema ei jõua kõike kontrollida kuid ta on lõikudesse valinud mehed kes peaksid suutma asja kontrollis hoida. Kuid hea nooditundmine aitab küll hästi pilli mängida kuid mitte tingimata teha head heli (nn Kuulbergi sündroom), selleks tuleks ilmselt leida avarama kuulamiskogemusega mehi kes tahaksid ja oskaksid teha kõrvuliigutavaid helipilte.kaaga1 kirjutas:See pidev virisemine siin foorumis pani mind kirjutama!
Kui võtame ja kuulame (!) igal nädalalõpul Saksa õllesaalides toimuvaid rahvamuusika esitusi siis nemad suudavad heli panna kõlama nii et tekib täielik kaasaelamise tunne, kui aga kuulame meie suurimat rahvuslikku uhkust - Laulupidu, siis jääb heliliselt mulje nagu jalka matsist kuskil lillekolka staadionil. Eesti koorilaul on tuntud nagu mõni kaubamärk, kuid meenutage millise tasemega oli viimase aasta Laululahingud alguses - mis "kaubamärgist" siin rääkida kannataks?
Hea on et ülekannete tase teeb ikka natuke muret, selle kinnituseks - http://www.epl.ee/artikkel/472677" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuna to mux4 1080i sisse lükatakse?