mesilane kirjutas:
Mis protsessor (kas AMD64, Intel, vms.) ?
Mis LINUX'i draiverit kasutad ?
Kas firmware tuleb eraldi allalaadida ?
Kas mingite patchidega modida ?
- loobusin, ei jõudnudki pildini

e4300 c2d
firmwarega on nii, et kusagilt jäi silma probleem juba sisalduva firmvare puugis ja seetõttu sain kusagilt sellise õpetuse:
Kood: Vali kõik
wget ftp://167.206.143.11/outgoing/Oxford/88x_2_119_25023_WHQL.zip
unzip -jo 88x_2_119_25023_WHQL.zip Driver88/hcw88bda.sys
dd if=hcw88bda.sys of=/lib/firmware/dvb-fe-cx24116.fw skip=81768 bs=1 count=32522
siis ajasin veel selga - oi p***e ma nüüd ei mäletagi

oli äkki dvbtools
kuna mull on alguses peale lastud medibuntu restricted extras siis ma täpselt ei tea kas nendes pakettides ka midagi vajalikku sisaldus (ma olen linuxi maailmas veel väga loll) ... nii, et ma ei oska küll öelda kas ma teadlikult mingite patchidega modisin aga ma arvan, et mitte ...
... siis väga tähtis on, et vaatad sisse nendesse transponderlistidesse mida kaffeine kasutab skännimiseks - näiteks astra 19,2 e millega ma algul proovisin omab ainult ühte kirjet ja seegi on vigane
... siis pead arvestama, et kui näiteks maapealne kanal on käima tõmmatud siis satil skännida ei saa ja vastupidi ... pärast kui kanalid on olemas saad vahetada küll ühelt tuunerilt teisele ja vastupidi ...
ühesõnaga kui abi vaja anna teada - aitan nii palju kui oskan
EDIT ... mul on probleem 29500 sratega - pmst ei suuda lukustada nendel transpondritel ... 27500 ruulib täiega ... lugesin midagi mingist zapmisiganesskännimisvahendist aga selleks hetkeks olin juba väga unine
EDIT2: ... paistab midagi huvitavat - kui arvuti millalgi vabaneb siis tuleb katsetada
http://hftom.free.fr/phpBB2/viewtopic.php?t=216" onclick="window.open(this.href);return false;