asi selles,et:Zuumbox kirjutas:Vabandust minu loll küsimus, aga miks on mpeg4 puhul vaja conax moodulit kui signaal on krüptimata?
-ostad CI pesaga auto Diversity boxi ,soodsalt
-NP4 moodul sisse ja "Eesti digi"..
asi selles,et:Zuumbox kirjutas:Vabandust minu loll küsimus, aga miks on mpeg4 puhul vaja conax moodulit kui signaal on krüptimata?
Kui seal kirjutatud andmed vastavad ka tegelikkusele,siis on see just see aparaat mis meie tingimustesse autosse vaja,kuna toetab nii DVB-T kui MPEG4 standardeid ja lisaks diversity!ristikas kirjutas:Kas oskab keegi antud lehel olevaid tooteid kommenteerida? Kas need võiksid siin eestis töödata? http://www.alibaba.com/product-gs/23117 ... eiver.html" onclick="window.open(this.href);return false; Mulle paraku need tehnilised andmed ei ütle midagi... ehk keegi oskab nõu anda?
On olemas USB tuuner Hauppauge Nova-TD.Paraku on sellele juurde sülearvutit tarvis.ftt kirjutas:Küsin ka igaksjuhuks üle, et mingit mõtetut kola kokku ei ostaks.
Need kodu DVB-T MPEG4 tüünerid millel pole kahte antenni sisendit e. diversity tuge, siis pole sellest eraldi diversity antennist kah suurt midagi kasu?
Minu eesmärgiks oleks saada suhteliselt samaväärne pilt nagu Alpine mooduliga ilma et see kokku läheks miski 9000.-
Kas on hetkel olemas selline dvb-t tüüner mis eestis töötaks ja millel oleks diversity ka? Ei pea ilmtingimata olema auto oma kuid väike võiks olla siiski. Boonus kui auto oma oleks. Ei pea eestis olema, et kust ma otsida võiks sellist asja?
Tee sellest (eest ja tagant) aparaadist pilt.väike televaataja kirjutas:jõudis siis eile kohale auto digiboks MPEG4 H.264 AVC - tootja Hiina, mark puudub![]()
Rear Panel: ANT IN: F-Type
zuumboxiga Saksamaal 0-100km/h oli pilt autos ees.renee kirjutas:hei peeter3000:
sellel ju on kirjas • High Performance Diversity Antenna input;
väike televaataja:
seade ju väga ilus,
palju maksab, ostaks ka kohe kui saaks
äkki link kust ostsid, või kannan raha ja tellid veel?
jakobson NP5 näitas kahjuks pilti ainult seisuajal, ei mingit liikumist, aga kabariit oli hea väike, hästi mahtus autose.