Mis koodekid jooksutavad HD pilti AltDVB-s kõige paremini? Kui ma püüan panna ETV HD Test kanali tööle, siis AltDVB-s tuleb ülesse veateade, et antud koodekd ei toeta seda pilti vms. Aga Kas muidu see HD kanal ETV-l töötab või näidatakse praegu musta pilti? Ja kas HD pilt ikka minuni jõuab, sest SD kanaleid vaadates näitab AltDVB pildi "allalaadimise" kiiruseks u 3000kb/s (midagi selle kanti

). Aga et HD kanalil peab see suurem olema, et kas HD kanali vaadates see suureneb mul ningsaan HD-d normaalselt vaadata.
Ja Viasati kohta on ka küsimus. Kuna mul mõne kuu pärast lõppeb see 2aastane kohustuslik periood ära, siis sooviks lepingu ära lõpetada, kui see periood läbi saab. Aga kas sinna tuleb mingi varem teatada, mingi üks kuu, et tahad ära lõpetada lepüingu, sest nad võtavad seda raha koguaeg 1 kuu ette ning ma mõtlesin, et äkki pikendavad lepingut kohe automaatselt edasi. Kuna kaabel minuni ei ulatu, siis pean võtma ZuumTV, sest on soov vaadata ka tasulisi kanaleid ning muid võimalusi peale Viasati ega Zuumi pole. Ning kuna Zuum on ligi 3 korda odavam, kui Viasat, siis otsustan Zuumi kasuks. Ja siis Zuumi kohta küsin ka juba ära

, et seda boxi ei pea ju ilmtingimatra nendelt ostma, võtan neilt lihtsalt kaardi ja sõlmin lepingu ja peaks olema kõik? Soov osta ise siis mingi box, millega oleks võimalik ka ise salvestada. Lugesin, et Zuum pidi ka salvestava boxi turule tooma, aga seda on edasi lükatud, aga eks ma vaatan siis , mmis saab.
PS: jutt vähe segane, aga mul kiire ja püole aega mõelda pikalt, kui midagi arusaamatu siis küsi.