Päris nii see ei ole, et ei pea arvestama. Mul täpselt sama olukord ja pikaajalised kogemused. Tugeva ülileviga hakkab soomele suunatud antenniga ja võimendiga eestit vaadates ikka hakkima. Selleks jätsin teletornile suunatd ilma võimendita logo ka alles ja sel suvel olen eesti vaatamiseks seda üks kord kasutanud.digiteevee kirjutas:Eesti digiga ei pea arvestama jah sest see tuleb seal traadiga ka
Selge. Nojah, kui nüüd oleks mõtet veel üks antenn soetada, siis saakski selle eesti digi omaette ära tõsta. Sest seda hakkimist olen ka ikka paar korda juba täheldanud.vanemleitnant kirjutas:Päris nii see ei ole, et ei pea arvestama. Mul täpselt sama olukord ja pikaajalised kogemused. Tugeva ülileviga hakkab soomele suunatud antenniga ja võimendiga eestit vaadates ikka hakkima. Selleks jätsin teletornile suunatd ilma võimendita logo ka alles ja sel suvel olen eesti vaatamiseks seda üks kord kasutanud.digiteevee kirjutas:Eesti digiga ei pea arvestama jah sest see tuleb seal traadiga ka
Kus see asukoht on (tänava jms täpsusega)?digiteevee kirjutas:asukoht on 3km teletornist ja soome ja eesti (espoo) mastid jäävad enamvähem täpselt täisnurga alla
Google EarthCarat_EST kirjutas:Kus see asukoht on (tänava jms täpsusega)?digiteevee kirjutas:asukoht on 3km teletornist ja soome ja eesti (espoo) mastid jäävad enamvähem täpselt täisnurga alla
Täpselt nii on praegu Tallinna 59. kanaliga. Antenn vaatab Soome poole, teletorn on 6 km kauguselt visuaalselt selgelt näha, aga Q on ümmargune 0. Teletornile suunatud pisikese logoantenniga S96 Q100.vanemleitnant kirjutas:Päris nii see ei ole, et ei pea arvestama. Mul täpselt sama olukord ja pikaajalised kogemused. Tugeva ülileviga hakkab soomele suunatud antenniga ja võimendiga eestit vaadates ikka hakkima. Selleks jätsin teletornile suunatd ilma võimendita logo ka alles ja sel suvel olen eesti vaatamiseks seda üks kord kasutanud.
Paari kuu pärast julgen juba vastu vaieldaelit kirjutas:Kas mets/kõrged puud on lähedal või kaugel?
Läbi tiheda metsa stabiilset signaali ei saa, sest otse-signaal on niigi nõrk.
Suure soovi korral äärmisel juhul pannakse antenn ka puu otsa, kui puu pole kaugel.
Siis on vaja silmaspidada äikeseohtu.
mul ka männid jõudsalt kasvavad,ulatuvad juba soome antennide ette.Tundub ,et märja ilmaga juba kipuvad segama..smr kirjutas:Paari kuu pärast julgen juba vastu vaieldaelit kirjutas:Kas mets/kõrged puud on lähedal või kaugel?
Läbi tiheda metsa stabiilset signaali ei saa, sest otse-signaal on niigi nõrk.
Suure soovi korral äärmisel juhul pannakse antenn ka puu otsa, kui puu pole kaugel.
Siis on vaja silmaspidada äikeseohtu.Mul vaatab antenn otse metsa, esimene mastimänd on u 4 meetri kaugusel antennist.
Toetudes siinse foorumi tarkusele, et suvel on signaal nagunii katkendlik, siis ootaks sügise ära. Hetkel pole veel pildivaba õhtut olnud