Vähemalt torni elektrivarustuse kaitsmed maha ei põlenud.Njah, kuid mitte nõuetekohaste saatevõimsustega.

Muideks, Tarmo, palju Sa meie väljundvõimsuseks mõõtsid? Oleks omal ka huvitav teada.
Vähemalt torni elektrivarustuse kaitsmed maha ei põlenud.Njah, kuid mitte nõuetekohaste saatevõimsustega.
Ma vaid kirjutan seda, mida ma olen osalistelt kuulnud. Nt. Tallinna pool pani välja 100W, mis on kohe 14 dB liiga palju.hulluarst1 kirjutas:Vähemalt torni elektrivarustuse kaitsmed maha ei põlenud.Njah, kuid mitte nõuetekohaste saatevõimsustega.
Muideks, Tarmo, palju Sa meie väljundvõimsuseks mõõtsid? Oleks omal ka huvitav teada.
Mind tuleb ka pidada puristiks... ja kuidas need teised sõnad olidkiTarmoTanilsoo kirjutas: Ma vaid kirjutan seda, mida ma olen osalistelt kuulnud. Nt. Tallinna pool pani välja 100W, mis on kohe 14 dBW liiga palju.
See vajaks kindalsti ka kooskõlastust ümbritsevate riikidega, kuna mõju ulatuks ka nende eetrisse. Ning raadiosagedusplaani muutmine, ka ainult riigisiseste mõjudega, on tükk ettevõtmistjanno6 kirjutas:Tegelikult võiks Eesti riik legaliseerida 100W-ni selle ära ja oleks rahu majas