tigekala kirjutas:Miks Sa arvad, et ma saatsin
Soome Viasati kaardi Eestis asuvale postiaadressile ?
Polegi arvanud. Kujutad ette midagi ?
tigekala kirjutas:
Saatsin siia: Oy Viasat Finland Ab, PL 3000, 40101 Jyväskylä
Oleks ehk pidanud täpsustama, et jutt käib "Viasati kõnekeskusest". Loomulikult on klienditeeninduspunktid (nagu meil mõni aeg tagasi loodud Merges asuv Viasati klienditeenindus Koskla tn-l) Soomes koha peal. Kõnekeskus asub siiski Eestis. Mis sa mõtlesid, et ma arvan, et Soome kliendid saadavad oma kaarte Eestisse?
Aga jah, minu viga, oleksin pidanud täpsem olema. Olin unustanud, et siin foorumis praktiliselt elab üks pensionärist entusiast, kelle päeva suursündmuseks on foorumis tühjast tolmu üles keerutada.

Vean kihla, et sa ei suuda ka sellele postitusele vastamata jätta?
tigekala kirjutas:
Ega Sa ometi oma meeltesegaduses ei taha väita, et terve
Oy Viasat Finland Ab peale on ainult
1 klienditeenindaja ja seegi peidab end Tallinnas ?
Kujutad jälle ette?
Pole öelnud, et seal ainult üks klienditeenindaja on. Kusjuures Soome Viasati kliente teenindab Tallinnas suurem arv inimesi kui Eesti Viasati kliente.
tigekala kirjutas:
Sinu jutus on isegi pisike tõde sees, kuna kunagi asus Oy Viasat Finland Ab klienditeenindus tõesti Tallinnas. Kuid nüüdseks on see klienditeenindus ammuilma Soome tagasi kolinud. Ja asi on Sinu kirjeldatule otse vastupidine.
Kui sa ei tea, ära tule paukuma, jätad rumala mulje

Sinu nime pole ma seal töötajate nimekirjas näinud, seega oma ammu tuntud saunajutte võiksid laupäeval bingo õhtul rääkida.
tigekala kirjutas:Vastan ette - Üks klienditeenindajast näitsik, tõesti on. Vene keeles, seal suhelda ei saa.
Pole muud väitnudki. Tegu on siiski arenenud lääne-euroopa riigiga. Polegi ette nähtud, et iga immigrant peab saama teenindust oma emakeeles. Soomes on riigikeeled soome ja rootsi keel. Neid mõlemat valdavad Eestis asuvad Soome Viasati kõnekeskuse töötajad.
tigekala kirjutas:
Muuseas, meil on siin foorumis 1 kasutaja, minu hea tuttav, kes on isiklikult kohtunud nende Londoni rootslastest ässadega. Ja tead kus kohas ? Rakveres, kohvikus "Turuplatz".
Bingo õhtu jutud?
tigekala kirjutas:
Aga... Eks esimene vasikas läheb alati aia taha.

Pean silmas Sinu esimest postitust siin foorumis.
Paraku faktid on sellised. Kui nende välja toomine on "aia taha läinud vasikas", siis parem see, kui 4000+ aia taha läinud postitust.

Kas sul tõesti on nii igav, et ainult siin foorumis eladki? Üks asi on entusiasm, teine asi haiglaslik sõltuvus. Juba aastaid tagasi ma juba nägin sind siin võimlemas, küürakat parandab ilmselt vaid haud.