Kõik Viasatist

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Kõik Viasatist

Postitus Postitas tigekala »

Urr kirjutas:See teema on vist küll rohkem filosoofide pärusmaa, aga millal, oh millal küll ükskord võivad Viasati kliendid EPG-ga arvestada?
Nu jah...
1. Klientidele, ametliku Viasat Plus HD tuuneriga, on EPG olemas
2. Kah klientidele, kuid mitteametlike tuuneritega (Dreambox), on kah EPG olemas
Urr
Uudistaja

Postitus Postitas Urr »

tigekala kirjutas:Nu jah...
1. Klientidele, ametliku Viasat Plus HD tuuneriga, on EPG olemas
2. Kah klientidele, kuid mitteametlike tuuneritega (Dreambox), on kah EPG olemas
Ot, ma olen millestki maha jäänud siis vist? Sest mõlemast minu kasutuses olevast pastel-tüüpi ametlikust Samsung tüünerist on tarkvarauuenduse tulemusel isegi EPG funktsioon ära kadunud... Näha on ainult Skandinaavia klientidele mõeldud kanalite kavainfo ja sedagi vaid vahetult seda kanalit vaadates (EPG nupp kui selline tundub olevat deaktiveeritud nii puldil kui ka tüüneri korpusel). Viga minus?
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Mida pole kunagi olnudki ei saa ka ära kaduda- mõtlesin siis selle all EPG-d eesti kanalitele ametlikel Viasati SD tüüneritel
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

mcm kirjutas:Midagi sellist oligi ju oodata Vias*ti poolt... või lootsime midagi paremat?

Ega sa pole juhuslikult testinud, et kui nüüd HD Pluss olemas ja sellega seotud kaart panna mõnda teise HD vastuvõtjasse (Dreambox, Vantage, etc. sul peaks neid ikka jaguma), et kas siis saab selle NatGeo HD kanali pildi ette?
Proovisin nii Vantagesse kui ka Dreambox 8000-sse, ei toimi. Toimib ainult selles imeloomas Pace HD.

Sugulane viib täna selle õuduse Viasatti tagasi, sest eilsest keeldub ta jälle pilti näitamast, ütleb, et signaali ei ole või on liiga nõrk (Vantagega S=88%, q=100%) ja lubatud 600 vabat kanalit ka ei ole ega ei tulegi! Ei ole ainuvõimalikel posuitsioonidel Sirius ja Thor niipalju vabu kanaleid!
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

ziege kirjutas:Mida pole kunagi olnudki ei saa ka ära kaduda- mõtlesin siis selle all EPG-d eesti kanalitele ametlikel Viasati SD tüüneritel
Aga streamis on see mitte olemas olev asi täiesti olemas ning uuemate enigma2 imagetega tuuneritega saab eesti kanalite EPG-d ilusti vaadata. Ja teostus on sellel EPG-l ka üsnagi OK.
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Viasati poolt edastav eesti kanalite epg põhineb OPENTV-le millest SD boxid halligi aru ei saa. Teostus tõesti OK ja Nordicul ka nädala kava olemas- muidu ainult now ja next :)
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

EPG käib küll ilusasti ainult TV1000 Eastil ja muudel East kanalitel on see venekeelne. Aga eks me olegi ju Venemaa oblast Viasati jaoks.
Raunz
Uudistaja

Postitus Postitas Raunz »

tigekala kirjutas:Oli juhus, saatsin neile Viasat Nordic'u kaardi tähitud kirjaga, kuna lõpetasin lepingu.
Paar kuud oli vaikust ja siis äkki, saadeti arve - kaardihooldustasu, tookord oli vist 25 € aastas.
Helistasin, läbi Skype, muidugi Pilt ... Siis hakkasid vabandused pihta - Oi-jah, oleme selle kaardi kätte saanud 8ndal jaanuaril juba. Peale seda oli ja on vaikus Nordic'u poolelt, konkreetselt selle lepingu kohapealt. Uued lepingud juba ammu tehtud... Pilt
Mida sa siis Soome klienditeenindusest ootad? Nii Soome kui Eesti Viasati klienditeenindus asuvad samas kohas - Transcom Eesti OÜ, Pärnu mnt 160, Tallinn, telefon 673 7258 Kui tahad raha kokku hoida, võid helistada Eesti Viasati klienditeeninduse numbril ja küsida Soome Viasatiga tegelevat inimest.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Miks Sa arvad, et ma saatsin Soome Viasati kaardi Eestis asuvale postiaadressile ? Pilt
Saatsin siia: Oy Viasat Finland Ab, PL 3000, 40101 Jyväskylä
Raunz kirjutas:Mida sa siis Soome klienditeenindusest ootad?
Nii Soome kui Eesti Viasati klienditeenindus asuvad samas kohas -
Transcom Eesti OÜ, Pärnu mnt 160, Tallinn, telefon 6737 200.
Kui tahad raha kokku hoida, võid helistada Eesti Viasati klienditeeninduse numbril ja
küsida Soome Viasatiga tegelevat inimest.
Ega Sa ometi oma meeltesegaduses ei taha väita, et terve Oy Viasat Finland Ab peale on ainult
1 klienditeenindaja ja seegi peidab end Tallinnas ? Pilt

Sinu jutus on isegi pisike tõde sees, kuna kunagi asus Oy Viasat Finland Ab klienditeenindus tõesti Tallinnas. Kuid nüüdseks on see klienditeenindus ammuilma Soome tagasi kolinud. Ja asi on Sinu kirjeldatule otse vastupidine. Helista numbrile +358942499999 ja küsi, soome keeles, kas on mõnda klienditeenindajat, kes oskaks eesti keelt.
Vastan ette - Üks klienditeenindajast näitsik, tõesti on. Vene keeles, seal suhelda ei saa.

Kui 1 inimene Tallinnas, muu hulgas tegeleb ka Eestis elavate soomlastest Oy Viasat Finland AB klientidega, ei tähenda see ammugi mitte, et kogu Oy Viasat Finland AB klienditeenindus asuks Tallinnas.
Raunz kirjutas:... kuna suurte Londonis asuvate rootslastest ülemuste...
Muuseas, meil on siin foorumis 1 kasutaja, minu hea tuttav, kes on isiklikult kohtunud nende Londoni rootslastest ässadega. Ja tead kus kohas ? Rakveres, kohvikus "Turuplatz".

Aga... Eks esimene vasikas läheb alati aia taha. Pilt Pean silmas Sinu esimest postitust siin foorumis.
Urr
Uudistaja

Postitus Postitas Urr »

Postitan siia EPG kohta infoks Viasati mulle saadetud vastuse:

Lugupeetud ***

Täname Teid tagasiside eest.

EPG funktsiooni ei ole võimalik Samsung tüüneriga aktiveerida. EPG toimub ainult HD tüüneril, tavatüüneril seda ei aktiveerita.

Lugupidamisega,

Viasati klienditeenindus
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

Urr kirjutas:Postitan siia EPG kohta infoks Viasati mulle saadetud vastuse:

Lugupeetud ***

Täname Teid tagasiside eest.

EPG funktsiooni ei ole võimalik Samsung tüüneriga aktiveerida. EPG toimub ainult HD tüüneril, tavatüüneril seda ei aktiveerita.

Lugupidamisega,

Viasati klienditeenindus
Nojah,
eks see minu eelnev jutt Viasati eesti kanalite EPG olemasolust käiski HD tuunerite kohta, unustasin seda mainida (no ei tulnud selle pealegi...) :cry:
SD tuuneritest, eriti Viasati omadest, ei tea ma paraku midagi (ja ei huvita ka) :mrgreen:
Raunz
Uudistaja

Postitus Postitas Raunz »

tigekala kirjutas:Miks Sa arvad, et ma saatsin Soome Viasati kaardi Eestis asuvale postiaadressile ? Pilt
Polegi arvanud. Kujutad ette midagi ? Pilt
tigekala kirjutas: Saatsin siia: Oy Viasat Finland Ab, PL 3000, 40101 Jyväskylä
Oleks ehk pidanud täpsustama, et jutt käib "Viasati kõnekeskusest". Loomulikult on klienditeeninduspunktid (nagu meil mõni aeg tagasi loodud Merges asuv Viasati klienditeenindus Koskla tn-l) Soomes koha peal. Kõnekeskus asub siiski Eestis. Mis sa mõtlesid, et ma arvan, et Soome kliendid saadavad oma kaarte Eestisse? Pilt 8)
Aga jah, minu viga, oleksin pidanud täpsem olema. Olin unustanud, et siin foorumis praktiliselt elab üks pensionärist entusiast, kelle päeva suursündmuseks on foorumis tühjast tolmu üles keerutada. Pilt
Vean kihla, et sa ei suuda ka sellele postitusele vastamata jätta? 8)

tigekala kirjutas: Ega Sa ometi oma meeltesegaduses ei taha väita, et terve Oy Viasat Finland Ab peale on ainult
1 klienditeenindaja ja seegi peidab end Tallinnas ? Pilt
Kujutad jälle ette? Pilt

Pole öelnud, et seal ainult üks klienditeenindaja on. Kusjuures Soome Viasati kliente teenindab Tallinnas suurem arv inimesi kui Eesti Viasati kliente.
tigekala kirjutas: Sinu jutus on isegi pisike tõde sees, kuna kunagi asus Oy Viasat Finland Ab klienditeenindus tõesti Tallinnas. Kuid nüüdseks on see klienditeenindus ammuilma Soome tagasi kolinud. Ja asi on Sinu kirjeldatule otse vastupidine.
Kui sa ei tea, ära tule paukuma, jätad rumala mulje Pilt
Sinu nime pole ma seal töötajate nimekirjas näinud, seega oma ammu tuntud saunajutte võiksid laupäeval bingo õhtul rääkida.
tigekala kirjutas:Vastan ette - Üks klienditeenindajast näitsik, tõesti on. Vene keeles, seal suhelda ei saa.
Pole muud väitnudki. Tegu on siiski arenenud lääne-euroopa riigiga. Polegi ette nähtud, et iga immigrant peab saama teenindust oma emakeeles. Soomes on riigikeeled soome ja rootsi keel. Neid mõlemat valdavad Eestis asuvad Soome Viasati kõnekeskuse töötajad.
tigekala kirjutas: Muuseas, meil on siin foorumis 1 kasutaja, minu hea tuttav, kes on isiklikult kohtunud nende Londoni rootslastest ässadega. Ja tead kus kohas ? Rakveres, kohvikus "Turuplatz".
Bingo õhtu jutud?
tigekala kirjutas: Aga... Eks esimene vasikas läheb alati aia taha. Pilt Pean silmas Sinu esimest postitust siin foorumis.
Paraku faktid on sellised. Kui nende välja toomine on "aia taha läinud vasikas", siis parem see, kui 4000+ aia taha läinud postitust. Pilt
Kas sul tõesti on nii igav, et ainult siin foorumis eladki? Üks asi on entusiasm, teine asi haiglaslik sõltuvus. Juba aastaid tagasi ma juba nägin sind siin võimlemas, küürakat parandab ilmselt vaid haud.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Raunz kirjutas:Nii Soome kui Eesti Viasati klienditeenindus asuvad samas kohas...
Ja >
Raunz kirjutas:Oleks ehk pidanud täpsustama, et jutt käib "Viasati kõnekeskusest". Loomulikult on klienditeeninduspunktid (nagu meil mõni aeg tagasi loodud Merges asuv Viasati klienditeenindus Koskla tn-l) Soomes koha peal.
Raunz kirjutas:... ja küsida Soome Viasatiga tegelevat inimest.
Ja >
Raunz kirjutas:Pole öelnud, et seal ainult üks klienditeenindaja on.
Sul on eesti õigekirjaga raskusi ? Mitmuses oleks pidanud olema - "ühte tegelevatest inimestest".
Raunz kirjutas:
tigekala kirjutas:Muuseas, meil on siin foorumis 1 kasutaja, minu hea tuttav, kes on isiklikult kohtunud nende Londoni rootslastest ässadega. Ja tead kus kohas ? Rakveres, kohvikus "Turuplatz".
Bingo õhtu jutud?
Sinusugune poisikonn, ei saa elu sees teada, millest seal räägiti.
Siit foorumist ainult paar kasutajat teab, millest oli juttu.
Raunz kirjutas:Aga jah, minu viga, oleksin pidanud täpsem olema.
Ja >
Raunz kirjutas:Paraku, faktid on sellised.
Pilt Lõbusat unejuttu kõigile ...
Raunzi imelistest seiklustest Oy Viasat Finland Ab klienditeeninduses või kõnekeskuses,
kurat sellest aru saab.
Kasutaja avatar
matu37
DigiTVfänn

Postitus Postitas matu37 »

Koomikud koos ja hoos!
Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Postitus Postitas Sculder »

Kas mitte see eelmine aasta ei olnud kui Vias*t teatas Soome klienditeeninduse tagasikolimisest kuna ei oldud rahul "teenuse" kvaliteediga ? :| Aga keda see huvitab

PS! Sellest kohast lugedes tundub, et Viasat on ka Soomes samasugune "tegija" nagu siin
http://keskustelu.suomi24.fi/debate/5518" onclick="window.open(this.href);return false;

PS! (osa2) Sealt samast eelnevalt toodud foorumist võib lugeda ka seda ,et Disney`l on kavas ära kaotada Jetix (Eesti vaatajale Vias*tas kinnine) ja Toon Disney ning nende asemele tekitada Disney XD. Ehk sama mis toimus USA-s aasta algul.
Vasta

Mine “Üldfoorum”