Aivar355 kirjutas:Kuna digi-TV levi pidi kõige kehvem olema lehes puudega märjailmakorral, siis kontrollisin tänaste ilmaoludega ära - vastab tõele FTA-kanalite (Valgjärve 47) pilt hakib tõesti kõvasti, digiboksil S kõigub 30-50% ja Q 2...98%. Starmani tasulistel kanalitel (52, 61) püsib aga Q stabiilselt 98-99%, pildi kvaliteeti kahjuksilmakaardita ei saa kontrollida, küll ei täheldanud hakkimist HD testil (40. kanal). Tekkiski küsimus, kas on saatjad eri võimsusega või on minu emme esse antennil võimendus just keskmistel sagedustel kehvem (Starmani strateegia - tahavad just tasulisi kanaleid kvaliteetset vastuvõttu tagada). Oskab keegi öelda, kas võimendi kasutamine aitaks või on vaja antenni vahetada. Foorumis kiidetud Triax Unix-isse hästi ei usu, sellel elemendid paistavad pildil õhukesest plekist olema, endal oli analoogne lairibaantenn katusel, varesed keerasid elementidel plekid kahekorra ja pilt läks jamaks.
väga õige kriitika
pole need Triax'd midagi linnukindlad
mul sama probleem
Unix antenn paigaldatud sugulastele Rojas, Riia lahe ääres, kus kajakad on kui rajakad
ning kajakate vaheajal katsetavad nokka varesed
3 aastaga on 5-6 elementi ära lõhutud, ilmselt see plastikkinnitus nõrgeneb päikesekiirguse tõttu ja element tuleb kerge vaevaga lahti
ka võib jäätumine elemendi alla kukutada
ei soovita selliseid lelusid
ise kasutan paigaldustel põhiliselt König antenni
http://www.serigo.ee/product_info.php?c ... s_id=77436" onclick="window.open(this.href);return false;
hea lihtne paigaldada ja lühike, puuduvad nõrgad plastdetailid, samas aga tõhus antenn
selline kärab mul ideaalselt Leebikus, Tõrva lähedal paksu kuusemetsa taga ämma maja otsas koos 12 dB Triax low-noise võimuga ja kõik Valgjärve muxid on häiretetta
pildi katkumine on põhjustatud üleliia tugevast signaalist, häiretest ja viletsatest kaabliühendustest, ka ilmaolud tekitavad ajutisi pildi peatumisi, vaatamatta sellele, et signaal on hea
põhiline on signaali q ehk kvaliteedi komponenet, signaalitase võib ZB-l vabalt olla 50-60 %, kuid kvaliteet peaks kindlasti üle selle olema