DIGI-TV KELL

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
wdb240
Uudistaja

DIGI-TV KELL

Postitus Postitas wdb240 »

Sorry , kui keegi sellest siin foorumis juba kõvasti rääkinud on, aga otsinguga ma küll ei leidnud miskit tarka.
Oman Philips 32pfl9632D ja conax-i moodul sees. Mis jama selle kellaga on. Kust kohast ta selle saab. Ma ei saa seda kusagilt ise muuta ning TIME ZONE kataloog teleka menüüs pole ka aktiivne. Olen püüdnud maad muuta kuid asjata. Kui varem oli ta taga 2 tundi ja mingi loogikaga oli võimalik ELEKTROONILISEST SAATEKAVAST aru saada, siis minuarust peale teleka tarkvarauuendust on asi ikka päris metsas. Kell 22.00 näitab telekas 16.55 ning kuigi täna on 31 august on EPG aravates täna Reede,26 Jaanuar. vist 2007 .Teleteksti kell ise on korras.

Et, kes seda asja jagab antge palun mulle ka infot !!!!
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: DIGI-TV KELL

Postitus Postitas faas »

Kuskil siin foorumis pikkalt juttu sellest ja kui õieti mäletan siis vist õigeks ei saagi.KareHD maadles selle probleemiga kui õieti mäletan siis suhtles maaletoojaga jne. sobra veits teemades ja kasuta otsingut. :!: Üleval paremas nurgas :wink:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Jutt tõsi, faas! Olen selle teemaga siiani jamanud ja nüüd aitab!! Ütlen küsijale lühidalt: Sina EI SAAGI kella õigeks (mõtlen EPG kella). Lepi sellega senikaua, kui Philips pole Sinu teleka softi lisanud asukoha maaks ka Eestit (Levirat!). Ja vaevalt, et vanematele (1 aasta ja venemad) üldse lisabki. Lõpus oleva D tähega telekaid meil mitte osta! Kui võimalik, siis poodi tagasi viia!
Kasutaja avatar
pelmeen
Entusiast

Postitus Postitas pelmeen »

Säti endal esimeseks All channels listi esimeseks kanaliks Rearrange funktsiooniga ETV. Saan aru, et kasutad neotioni MPEG4 to MPEG2 conax moodulit. Seega riigiks võid valida igaks juhuks Finland, mis on meiega samas ajavööndis. Võib olla on ka see oluliseks muutunud. Varem oli ainult tähtis, et esimesel kanalil oleks teletextiga programm, millel õige aeg.
Proovi ja anna teada. Ehk aitab.
wdb240
Uudistaja

Postitus Postitas wdb240 »

pelmeen kirjutas:Säti endal esimeseks All channels listi esimeseks kanaliks Rearrange funktsiooniga ETV. ......... Varem oli ainult tähtis, et esimesel kanalil oleks teletextiga programm, millel õige aeg.
Proovi ja anna teada. Ehk aitab.
Noniii. Proovisingi siis sedapidi ja saingi kella tõesti õigeks. Alguses ei tahtnud minna, kuid siis mõtlesin, et äkki ta ei tahagi seda muuta, kui aeg tal juba teada on. Tõmbasin teleka seinast välja ja nagu niuhti kell --.-- Mingi hetk läks mööda ja võttis ilmselt teletextist kella üle nagu kasutaja "pelmeen" soovitas ja arvas . Kuupäevaga ilmselt niikenasti ei läinud. Kehva on see, et seda värki pole otseselt kusagilt näha ka .EPG kui käivitan siis räägib ikka mingisugusest 1 jaanuarist ,aga juba järgmine lehekülg on õige kuupäev 1Sept.
Telekal on ka mingisugune automaat käivituse funktsioon. Panin sinna ,et 5 minutipärast telekas ise käivituks(Nõudis nädalapäeva valimist, kanali ja aja panemist) kuid see küll ei hakanud käima. Ilmselt on temajaoks ikka täna mingi muu päev kui teisipäevja hakkab nüüd mingil suvalisel päeval mul tööle :-D Aga see selleks .Ilmselt ei sagi siis jh seda EPG-d tööle nii nagu vaja ning ega väga kurb ka pole, sest kui kanalit vahetad, siis näitab kenasti hetkel käiva ja tulevase saate ära. Kell on saatekaval küll 3 tundi maas nüüd kuid mis seal ikka.Vähemalt teleka sisene kell on õige.

LISAKÜSIMUS???
Mis häda selle 32pfl9632D/10 mul siis tulemas on. Et mis see --> D <--- täht seal tähendab, või mispuhul seda sorti pille halvaks peetakse ?
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

wdb240 kirjutas:
LISAKÜSIMUS???
Mis häda selle 32pfl9632D/10 mul siis tulemas on. Et mis see --> D <--- täht seal tähendab, või mispuhul seda sorti pille halvaks peetakse ?
D näitab, et sel teleril on MPEG2 tuuner, ehk Eesti digi-tv vaatamiseks sobivat MPEG4 tuunerit sel teleril sisse ehitatud pole ning tuleb kasutada Mpeg4->mpeg2 konverterit või välist digiboksi...
H-mudelitel see-eest on mpeg4 tuuner sisseehitatud :mrgreen:
renqest
Entusiast

Postitus Postitas renqest »

EDIT: Topeltpost.... :?
Vasta

Mine “Üldfoorum”