Tere
Oman 26" Grunding Vision mis umbes aasta tagasi hakkas jamama. Nimelt umbes 1h pärast peale sisse lülitamist hakkab paremal pool ektaanil u 10 cm pilt virvendama ja hiljem jääb sinna ülevalt alla valge lai triip millel on peenikesed värvilised triibud sees. Talvel kui tuba oli jahedam võtsin taga kaane ära ja asi toimis.Tundub et midagi kuumeneb üle. Kuna siin foorumis on palju elektroonikaga seotud inimesi siis küsimus et kas Eestis on remondi firmat või isikut kes sellise vea saaks kõrvaldada. Aasta tagasi ilma viga nägemata telefoni teel öeldi paneeli vahetus ja see maksab umbes ... eek. Nüüd saab ilmselt sellise raha eest terve teleri.
LCD teleri remont
LCD teleri remont
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Re: LCD teleri remont
No siis on sinu jaoks ilmselt odavaim lahendus ventilaator sisse tuulutama panna, seniks kuni ka see trikk enam ei aita. 
Tundub igatahes selle mudeli sagedane viga olevat.

Tundub igatahes selle mudeli sagedane viga olevat.
Olen ka selle peale mõelnud aga iga vent teeb häält ja teler asub magamistoas.
Kui see on selliste mudelite viga siis peks ju ka lahendus olema. 3 aastat teleri tööiga on ikka näotult vähe.
Kui see on selliste mudelite viga siis peks ju ka lahendus olema. 3 aastat teleri tööiga on ikka näotult vähe.
See viga on tõenäoliselt täiesti remonditav,99% tõenäolisusega paneeli vahetada ei tule.
Eelkirjutajaga nõus. Probleem on pigem skeemis ja see ainult juhib paneeli maatriksit ning on täiesti remonditav.
Nii arvan ka minagi. Küsimus ainult selles et missugune remondikontor suudab selle vea parandada. Ehk oskab keegi soovitada
http://www.infocare.ee/index.php?page=kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;swenson kirjutas:Nii arvan ka minagi. Küsimus ainult selles et missugune remondikontor suudab selle vea parandada. Ehk oskab keegi soovitada
ERR
mul taoline jama pilt on peegelpildis ja terve ekraan on triipe täis mitte midagi ei näe.
Mu pill on Medion LCD-tv.
küsimus et kas see firma infocare medioni lcd-tv ka parandab aga garantii on läbi.
tänud ette.
küsimus et kas see firma infocare medioni lcd-tv ka parandab aga garantii on läbi.
tänud ette.
Kas poleks lihtsam viidatud kontaktide kaudu ühendust võtta ja ise välja uurida?
eks tasuks jah helistada ja paluda ühendada otse meitritega. selliste pillidega muidugi see jama et skeeme ei pruugi saada olla.unitedtt kirjutas:mul taoline jama pilt on peegelpildis ja terve ekraan on triipe täis mitte midagi ei näe.
tänud ette.
aga eks ole isegi ilma skeemita defekteeritud ja remonti teostatud.
Samas töö kui selline küllalt kallis + detailid mis sageli ei maksagi palju.
ERR