Mõtlesin, et annan siin ka teada värskeimatest uudistest: Täna alustas Astra 19.2 E peal koodivabalt Salzburgi TV asemel uus austria kanal ServusTV. Uues programmis näib olevat nii kohalikke teateid, kultuuri, sporti ja dokumentaale ja ka meelelahutust. Kanal on niisiis koodivabalt nii SD's, kui ka HD's. Igatahes minu tuuner näitab(SD kanalil, DVB-S2 pilli mul pole), et kanalil on kaks helistriimi "ger" ja "eng", kuid ei tea milleks küll viimane - kakskeelsus oleks liiga ilus, et tõsi olla.
Koduleht on tal http://www.servustv.com/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Sagedused:
SD:
12663H
SR: 22000, FEC 5/6
DVB-S
HD:
11303H
SR: 22000, FEC 2/3, 8PSK
DVB-S2
Iseenesest kava sirvides näib, et aeg-ajalt võib midagi huvitavamat ka tulla.
ServusTV (HD)
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Re: ServusTV (HD)
HD kanali juures märkasin ma kolme rada - ger, ger ja ger (dolby D).TarmoTanilsoo kirjutas:Igatahes minu tuuner näitab(SD kanalil, DVB-S2 pilli mul pole), et kanalil on kaks helistriimi "ger" ja "eng",
- valgekotkas
- Admin
kui filmil/saatel mis ei ole omatoodang on ka originaalaudio siis seda sealt "eng" rajalt lastakse - igatahes viisakad kanalid nii teevadTarmoTanilsoo kirjutas: Igatahes minu tuuner näitab(SD kanalil, DVB-S2 pilli mul pole), et kanalil on kaks helistriimi "ger" ja "eng", kuid ei tea milleks küll viimane - kakskeelsus oleks liiga ilus, et tõsi olla.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Kahtleks selles. Nt praegu algas üks onusämmimaa saade (saksakeelne pealkiri on "Moderne Wunder") ja mõlemas helistriimis oli saksa keeles.