Martini kirjutas:Selge on see, et sul on sealkandis mingi kohalik häireallikas, mis su elu põrguks teeb.
Häireallikat täielikult välistada muidugi ei saa, aga natuke kahtlane on see, et häirete sagedus oleneb ilmastikust

Ja soome dvb-t tuleb samal ajal häireteta, kuigi ka soome suunal on mul kõrged ja tihedad puud ees

No ei tea... tõenäoliselt jääb täpne põhjus välja selgitamata, kuna sportlik huvi asja vastu on ka juba kadunud

Ja ega mu elu selle pärast põrgu ei ole - vaatan ise rõõmsalt satti ja niikaua, kui naine ei virise, pole probleemi

Eesti kanaleid vaatan ise nagunii väga harva.
buhh kirjutas:
Aga mu soovitus kutsuda mõni kogemustega paigaldaja asja üle vaatama-mõõtma, jääb kehtima.
Ei hakka ma kedagi kutsuma, aga nii puht teoreetiliselt - mida see spetsialist siin teeks siis, mida ma ise juba teinud ei ole

Paneks jälle uue antenni ja kaabli... vaataks veerand tundi telekat... näeks, et pilt jäi korraks seisma... roniks katusele ja liigutaks natuke antenni... tuleks jälle tuppa, ning vaataks jälle veerand tundi telekat... näeks, et pilt jäi seisma... jälle katusele... jne. jne. terve päev nii

Milline spetsialist seda viitsiks, kui ma talle ühe päeva eest just kuu palka ei maksaks

Ja kui veel peaks juhtuma, et esimese veerand tunni vaatamisega pole ühtegi katkestust

Siis ütleks spetsialist, et näe - oligi antenni viga ja laseks jalga, aga viis minutit hiljem pilt seisaks jälle

Ja vahest ei esine pildi seiskumist ka mitme tunni jooksul mitte. Seega ei näe ma sel soovitusel üldse mingit mõtet. Olen seni kõik antennid ise paigaldanud ja tuttavaidki aidanud, ning pole kunagi mingit jama olnud. Ei kujuta lihtsalt ette, mida saaks mingi spetsialist siin rohkem või paremini teha, kui ma ise juba teinud olen
buhh kirjutas:Häireallikat ei saa kuidagi välistada, sest kehv ilm paneb just halvad ühendused "särisema".
"Otsenähtavuse" jura pole kindlasti mõtet ajada!
Nojahh... häireallikat ei saa välistada, aga kuidas saab välistada otsenähtavuse puudumise mõju

Millel see kindel veendumus põhineb, et antenni suunal ette jääv mets ei või mitte mingil juhul pildi seiskumisi põhjustada

Aastakümneid tagasi, kui mina koolis käisin, õpetati küll, et raadiolainete levimist võib iga ette jääv takistus mõjutada

Kas nüüd on raadiolained kuidagi teisiti levima hakanud

Pole nagu kuulda olnud

Mina olen selle DVB-T levimisest igastahes nii aru saanud, et tänu COFDM-ile ei ole üldjuhul tõepoolest otsenähtavus vajalik, kuid samas ei saa ju nagu välistada ka, et just otsenähtavuse puudumine neid pildi seiskumisi põhjustab