Celestial NB6
Celestial NB6
Tartus Expert homsest müüb Celestial NB6 hinnaga 1999 EEK, reklaami järgi USB mälupulgale salvestav ja HDMI, on kellelgi kogemust
Re: Celestial NB6
kahjuks antud mudelist ei tea, kuid on olemas analoogne box, mis salvestab välisele seadmele. Lisaks eestikeelne menüü. link: http://www.valguskiir.ee/index.php?page ... &prod=1453" onclick="window.open(this.href);return false;
Sai käidud Experdis vaatamas, tegemist hoopis mudeliga Jacobson NB3, korpus sama mis NB5-l, taga lisaks USB ja HDMI pesad. Ei leidnud foorumist selle isendi kohta ka midagi. Kui NB5 puuduseks nimetati väikse korpuse tõttu liigset kuumenemist, mis siis HD samas korpuses teeb?
Et siis olen asjaga kokku puutunud celestial nb6-el on eelnevatest mudelitest tunduvalt suurem ribijahuti protsessoril ja plussideks on lisatav puldi signaali vastuvõtu silm,mida on lihtne paigaldada taga olevasse pistikusse,mis annab võimaluse digibox asetada silmnähtavalt kohalt(tavaliselt teleka riiulil -t ) mis on minu arust üsna positiivne. 

Kuidas Eesti MPEG4 h.264 digikanaleid näitab ? Pildi kvaliteet ?
Digipoiss kirjutas:Et siis olen asjaga kokku puutunud celestial nb6-el on eelnevatest mudelitest tunduvalt suurem ribijahuti protsessoril ja plussideks on lisatav puldi signaali vastuvõtu silm,mida on lihtne paigaldada taga olevasse pistikusse,mis annab võimaluse digibox asetada silmnähtavalt kohalt(tavaliselt teleka riiulil -t ) mis on minu arust üsna positiivne.