Harmony 895+Sony KDL-40W4000+OnkyoDS575X+Amino110 - porbleem
Harmony 895+Sony KDL-40W4000+OnkyoDS575X+Amino110 - porbleem
Olukord siis järgmine - kooslus töötab korralikult, ainult Amino digiboxini signaalid ei jõua. Sellega on olnud erivevaid situatsioone - sisse lülitub, kuid kanaleid ei vaheta (5 min pärast hakkab tööle); tõmban vooluvõrgust välja ja panen tagasi sisse, hakkab jälle tööle; terve õhtu võib töödata, kuid hommikul jälle ei reageeri. Olen boxi asukohta vahetanud, kuid suurt efekti see pole andnud.
Peaks vist totaalselt pikad juhtmed ostma ja boxi teise seina tõstma?
Viimane avastus on see, et kui telekal juhtme seinast tõmban, siis hakkab box signaale vastu võtma - iga vajutus mõjub kohe. Kas siis telekal liiga suur väli ümber?
Mis oleks mõistlik teha?
Peaks vist totaalselt pikad juhtmed ostma ja boxi teise seina tõstma?
Viimane avastus on see, et kui telekal juhtme seinast tõmban, siis hakkab box signaale vastu võtma - iga vajutus mõjub kohe. Kas siis telekal liiga suur väli ümber?
Mis oleks mõistlik teha?
Re: Harmony 895+Sony KDL-40W4000+OnkyoDS575X+Amino110 - porbleem
Minul oli samasugune probleem siis, kui telekal oli sisselülitatud automaatne valgustugevuse reguleerimine, sai see välja lülitatud ja nüüd pult töötab probleemideta.
ise otsisin kah aminole kaua aega sobivat kohta enne kui hakkas rahuldavalt tõõle .
otsi siit foorumist oli kunagi yks teema selle kohta endal on amino umbes 5 cm telekast tagapool teleka all .vanasti oli eraldi riiulil seal tõõtas viletsamini
otsi siit foorumist oli kunagi yks teema selle kohta endal on amino umbes 5 cm telekast tagapool teleka all .vanasti oli eraldi riiulil seal tõõtas viletsamini
Kas siis võiks hoopis nii teha, et ostaks Aminole kaablipikendused ja paneks ta kauuuuuuugele telekast. Võib sellest abi olla?
loogiliselt võttes võib aga kindlat siin maailmas pole midagi
Niisiis - loomkatsetega olen kindlaks teinud, et kurjajuur on telekas, mis käivitudes võtab kogu võimu enda kätte. St, kui ma käivitan seadmed, et telekat vaadata, siis kõik käiviub, kuid digiboxil kanaleid vahetada ei saa. Kui ma teleka välja lülitan ja siis kanaleid proovin vahetada, siis digibox reageerib ja teleka pärast juurde avades näen, et kanal on teine.
Seega, mida oleks veel mõtekas muuta seadetes ja millise seadme seadetes. Btw, selle automaatse valgustugevuse ma prooviin ka ära - see oli ennem OFF, nüüd ON. Tulemus jäi samaks. Seega jätsin ON-i peale.
Seega, mida oleks veel mõtekas muuta seadetes ja millise seadme seadetes. Btw, selle automaatse valgustugevuse ma prooviin ka ära - see oli ennem OFF, nüüd ON. Tulemus jäi samaks. Seega jätsin ON-i peale.
Proovi millegagi näiteks tekk telku pimedaks teha välistab ekraani peegeldused jne. edasi vastavalt katsete tulemusele.Kas kasutad RF to IR ?
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutan kaasas olevat Wireless Extenderit ehk siis pult pidi olema selline, et seadmetele suunata pole vaja ja see WE on selle puldi pikendus.
Omal laias laastus sama probleem,amino saaks nagu topelt signaali ,vahet pole kas on originaal pult või harmony.Elioni digitv foorumist on näha,et teistel on ka probleeme olnud ja just lcd teleritega.Kellelgi oli abi olnud sellest,et oli digiboxi näoga seina poole pööranud.
Proovi siis "WE-le" parem koht otsida,see jubin keerab RF-i IR-iks.See kuradi Amino junn on suht kapriisne igasuguste IR-i peegelduste suhtes.Ma mängisin terve pühapäeva enne kui junnile sobiva koha leidsin kui puldi sain
Hetkel kuuletub käskudele ilusti ja ei saa viriseda,on teine telku all vahetult ja tiba ekraanist taga ja nõks vaatab kõrvale.
Amino menüüst on välja lülitatud kõik võimalikud korduvad vajutused jne. mis seal on, hetkel ei saa kontrollida aga mingi jura seal oli seadetes puldi kohta.

Amino menüüst on välja lülitatud kõik võimalikud korduvad vajutused jne. mis seal on, hetkel ei saa kontrollida aga mingi jura seal oli seadetes puldi kohta.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Olen seda digiboxi igale poole proovinud, kuhu juhtmed võimaldavad. Vahet pole. Ka wireless extenderit olen toppinud teleka juurde ja ka vastasseaina - vahet pole.
Nüüd aga selgus puht juhuslikult et asi on kuidagimoodi valguses kinni. Situatsioon järgmine - tulin koju õhtul, tuled põlesid teleka vaatamise toas, proovisin pulti - null reaktsioon kanali vahetamise suhtes, millegi pärast sai suuremad tuled maha võetud ja proovisin siis - kõik toimis. Siis hakkasingi edasi eksperimenteerima - mida vähem valgust, seda paremini Amino digibox reageeris (pimedas jummala hästi). Kusjuures teleka setingutes oli see valgussensor maas ja siis jälle töös - see ei mõjutanud.
Et siis mis ma edasi teha võiks?
Nüüd aga selgus puht juhuslikult et asi on kuidagimoodi valguses kinni. Situatsioon järgmine - tulin koju õhtul, tuled põlesid teleka vaatamise toas, proovisin pulti - null reaktsioon kanali vahetamise suhtes, millegi pärast sai suuremad tuled maha võetud ja proovisin siis - kõik toimis. Siis hakkasingi edasi eksperimenteerima - mida vähem valgust, seda paremini Amino digibox reageeris (pimedas jummala hästi). Kusjuures teleka setingutes oli see valgussensor maas ja siis jälle töös - see ei mõjutanud.
Et siis mis ma edasi teha võiks?
Järsku aitab tükk võimalikult tumedat autoakna kilet sinna IR vastuvõtja akna ette?
Lihtsalt esimene pähetulev idee vea kirjeldust lugedes, aga ehk aitab?
Asendusena võib ka hästi tumeda õllepudeli kildudeks lüüa ja käepäraste vahenditega sobiva suurusega killu sinna ette sättida (seda loomulikult vaid testi ajaks)
Venelaste SAT foorumitest olen sellisest ideest lugenud, sellepärast tuligi meelde pakkuda
Asendusena võib ka hästi tumeda õllepudeli kildudeks lüüa ja käepäraste vahenditega sobiva suurusega killu sinna ette sättida (seda loomulikult vaid testi ajaks)

Venelaste SAT foorumitest olen sellisest ideest lugenud, sellepärast tuligi meelde pakkuda

- valgekotkas
- Admin
palju parem on kasutada antistaatilist kotti näiteks sellist nagu on kõvaketaste pakendamisel kasutatud kolm-neli kihti silma ette ja kärab küll - ise selliselt wdtvhd pleierit reanimeerinud - oli ka "ülitundlik"Henkka kirjutas:Järsku aitab tükk võimalikult tumedat autoakna kilet sinna IR vastuvõtja akna ette?
Asendusena võib ka hästi tumeda õllepudeli kildudeks lüüa ja käepäraste vahenditega sobiva suurusega killu sinna ette sättida (seda loomulikult vaid testi ajaks)![]()
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kui on kasutusel IR, siis eeldades, et puldilt lähtuv kiir ja valgustus ei tule samalt suunalt, oleks võib-olla lihtne selekteerida/eraldada need suunad väikese tumeda/musta sirmikesega Amino IR vastuvõtja juures/kohal (tema asukoht on ju väga täpselt teada).
Teiseks, kui puldil võimu jätkub, võiks panna IR vastuvõtja esikülje ette täiendava samat tooni (kuid läbilaskva!) klaasist või plastmassist katte, kuna ta väga vähe takistab IR kiirt, kuid teiste lainepikkustega valguse kiirtele on suureks takistuseks.
Teiseks, kui puldil võimu jätkub, võiks panna IR vastuvõtja esikülje ette täiendava samat tooni (kuid läbilaskva!) klaasist või plastmassist katte, kuna ta väga vähe takistab IR kiirt, kuid teiste lainepikkustega valguse kiirtele on suureks takistuseks.
Huvitav probleem muidugi
arvan tegu on ikka seadme rikkega kumb nendest kas Amino või pult ei oska pakkuda, juhul kui tegu garantiiliste pillidega siis peaks ikka vigase välja selgitama ja ringi vahetama.
see minu arvamus.
Endal pole kunagi ükski pill ei päiksega ega elektri valgusega jubinud (ikka kas aku,patarei tühi või tõbine pult,seade )
kui enda oma tööle saad normaalselt siis kirjuta ikka siia mis lahendus on 

Endal pole kunagi ükski pill ei päiksega ega elektri valgusega jubinud (ikka kas aku,patarei tühi või tõbine pult,seade )