Siis on tõesti väga hea hind. Muidu maksab UHM lamp eraldi ca 400USDkarts3 kirjutas: Projektori hinnaks lubati teha 36 000.- + lisalamp kaasa. Minuarust hea hind ja veel Eestis.
Kust osta HDMI-d?
Re: Kust osta HDMI-d?
üks paljudest kaablipoodidest
http://www.al-kabelshop.de/cgi-bin/shop ... bieterID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
seal on ka HDMI standardid lahti seletatud
keegi hõiskas kusagil siin foorumis, et tahab juba 1.4 standardit kasutada, mis alles välja tuli
1.3c standardi jaoks tehtud kaabel kestab pikaks ajaks, ka veel vähe levinud Dolby/DTS HD heli läheb sellest vabalt läbi
saadab kaupa ka eestisse
ise ostsin Oelbach kaablid, k.a. 12 m arvutist telekasse, maksin ikka 4-kohalise arvu kroone
igasugune soust läheb läbi
aga kuulsin ühelt sellilt, et ostin soodsalt= no-name 15 m kaabli ja üle 720p sealt läbi ei suuda ajada
http://www.al-kabelshop.de/cgi-bin/shop ... bieterID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
seal on ka HDMI standardid lahti seletatud
keegi hõiskas kusagil siin foorumis, et tahab juba 1.4 standardit kasutada, mis alles välja tuli
1.3c standardi jaoks tehtud kaabel kestab pikaks ajaks, ka veel vähe levinud Dolby/DTS HD heli läheb sellest vabalt läbi
saadab kaupa ka eestisse
ise ostsin Oelbach kaablid, k.a. 12 m arvutist telekasse, maksin ikka 4-kohalise arvu kroone
igasugune soust läheb läbi
aga kuulsin ühelt sellilt, et ostin soodsalt= no-name 15 m kaabli ja üle 720p sealt läbi ei suuda ajada
Kõik tahavad odavat, hea oleks kui üldse muidu saaks
Oi kui palju on vaieldud sellel teemal ja lõpp on ikka ainult loll või pururikkas ostab kvaliteet kaabli, tegelikult kõlbab suvaline juhe kah, töötab ju
Loll.

Loll.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Võibolla natuke asjatundmatu vahemärkus, aga "kvaliteetkaablil" on olulisem erinevus otste (pistikute) kvaliteet, kui juhtme enda erinevus.
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Kah juhe on erinev tavaliselt, kõik sooned varjestatud(on häire kindlamad) ja kah soone materjal jne. muidugi oleneb tootjastvanemleitnant kirjutas:Võibolla natuke asjatundmatu vahemärkus, aga "kvaliteetkaablil" on olulisem erinevus otste (pistikute) kvaliteet, kui juhtme enda erinevus.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kuidas neid peaks siis testima? Kuidas nende kvaliteeti mõõta?faas kirjutas:Ise kasutan ainult korralikke kaableid ja loomulikult silmaga vahet ei ole kas 100 eeku või 1000 eeku kaabel.
On selge et eri vajadusteks on erinev sagedusriba (läbilaskevõime):

Samas ilma ekraanita/varjeta kaablid ei vasta isegi HDMI 1.3 nõuetele...

Monster tundub teistest parem ka seetõttu et teeb endale väga kvaliteetset tehnilist reklaami:

Mina olen endale nüüd kõik kaablid sellest http://www.qed.co.uk/4/gb/product/performance.htm" onclick="window.open(this.href);return false; seeriast soetanud ja nurisemiseks pole põhjust olnud,hind jääb odava ja kalli vahele ja kvaliteet on garanteeritud mis kodukasutajal vaja.Igaljuhul kui vähegi kannatab siis ikka kindel värk osta siis ei pea võitlema mingite anomaaliatega pärast.Ma olen isiklikult läbi käinud tee küll audios mürad küll pilt virvendab, valesse formaati skaleerimist jne. kui kasutasin käepäraseid vahendeid ja olemas olevaid kaableid mis pillidega kaasas ja muud saasta. 

Ise kasutan 10-meetrist kaablit PS3 ja projektori vahel. 1080p24 ja 1080p60 toimivad imehästi, uhkemat pilti ei oska mul ükski pill toota. Kuna ma eriline kaablipede ei ole, siis võtsin YEInternationalist 1.3 valmiskaabli ja kogu lugu. Ma ei ole küll siiani ühtegi anomaaliat pildis täheldanud. Kuna kaabli teises otsas on projektor, siis mõistagi kaabli kaudu liikuva audio kohta ei oska ma mitte midagi öelda.
http://www.yeint.ee/index.php?main=526& ... tID=244585" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindlasti oleks mul mõnusam tunne, kui mul kümme korda kallim kaabel oleks, aga selleks, et ma sellist plaani kaaluma hakkaks, peaks olemasolev kaabel mulle kõigepealt mingi vimka viskama.
http://www.yeint.ee/index.php?main=526& ... tID=244585" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindlasti oleks mul mõnusam tunne, kui mul kümme korda kallim kaabel oleks, aga selleks, et ma sellist plaani kaaluma hakkaks, peaks olemasolev kaabel mulle kõigepealt mingi vimka viskama.
Martini
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
- valgekotkas
- Admin
tõstan vana teemat ja lisan midagi omalt poolt ... ja see ei ole positiivne
... mul on kasutusel kolm HDMI kaablit, üks täiesti noname, üks noname aga jäme ja kullatud otstega ja üks brändikas ... eile sai selgeks järgmine fakt - keset selgeltnägijate tuleproovi pistis naine kisama, et pilt hakib - kohale lennates oli lugu järgmine:heli jooksis edasi, pilt kadus iga natukese aja tagant ja ressiiver kisas, et no input signal
(kaoni HD zuumbox HDMI-d pidi ressiveri küljes millest omakorda jookseb pilt telekasse HDMI-ga) ... esialgu oli hämming, algatuseks arvasin, et miski jama saatjaga aga koos pildi kadumisega kadus ka OSD ... järgmiseks mõtlesin, et kaon tahab power off tsüklit aga enne igaks juhuks loksutasin HDMI kaabli üle ja voila - asi jälle normis
... selline asi on juhtunud nüüd teist korda - esimene kord lahenes asi sellega, et tegin boxile poweroff tsükli aga tagantjärele mitte see ei olnud põhjus vaid hoopis see, et selleks pidin boxi liigutama ja seetõttu sai ka HDMI kaabel "paika loksutatud" ... igatahes see kaabel saab palgapäeval kinga
PS ... kui kellelegi jäi arusaamatuks siis hilisemal luubiga vaatlusel oli kenasti näha "mustus" (misiganes oksüdeerumisprotsessi tulemus) pistiku klemmidel ...

PS ... kui kellelegi jäi arusaamatuks siis hilisemal luubiga vaatlusel oli kenasti näha "mustus" (misiganes oksüdeerumisprotsessi tulemus) pistiku klemmidel ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Missuguse kaabliga siis too lugu juhtus?
- valgekotkas
- Admin
täiesti noname loomulikultrenqest kirjutas:Missuguse kaabliga siis too lugu juhtus?

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
minul siiani kasutuses need juhtmed mis sati tüüneriga kaasas.mingeid jamasid pole olnud,kõik toimib. kas peaks need juhtmed väljavahetama?
Ma loodan, et sul proua pikka viha ei pea!
milleks kui kõik toimibantsuke kirjutas: kas peaks need juhtmed väljavahetama?

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W