puudub DVB-C tüüner .. jne.mustkass kirjutas:Ma võtaks selle sama mis Henkkal,mis sest et diagolaal pisut väiksem,aga too on kindlasti parem mudel.Vaata ja võrdle andmeid.
http://www.pixmania.com/ee/ee/1020372/a ... creen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
või selle suurema
http://www.pixmania.com/ee/ee/1020371/a ... creen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Müügis olevad Full HD telekad
- peeter3000
- Digivanake
Re: Müügis olevad Full HD telekad
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
DVB-C ei ole aga teised andmed küll paremad,100Hz ka olemas,ma eriti ei ole süvenenud,aga tundub küll asjalikum minu arust.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Mida arvata LG42LH5000 LCD'st?
Arvutikeskus pakub hinnaks 12995.-
Pilt tundub nendel LG'del vägagi asjalik olema (minusuguse võhiku jaoks)
Arvutikeskus pakub hinnaks 12995.-
Pilt tundub nendel LG'del vägagi asjalik olema (minusuguse võhiku jaoks)
LCD-dest Philips,Sony plasmadest Panasonic.Kui tahad ka head pilti saada,kui ei siis võid osta LG,Samsungi.
90E-30W

90E-30W

LH5000 pidi hea pildiga aparaat olema, ise kahjuks näinud ei ole, et kommenteerida. Hind tundub kahtlaselt odav olema hea asja kohta.
40" ja üles alla 20K normaalset aparaati ei saa - ei LCD-d, ei plasmat.
Küsimus ei ole paneeli teh.andmetes vaid pilditöötluses ehk kuidas HD paneelile 576 rida joonistatakse.
Soovitan kindlasti vaadata Sharpi uusi LED taustvalgustusega aparaate - hinna/(pildi)kvaliteedi suhe kindlalt parim - isegi Philipsi 9000 seeria must on Sharpi LE700-ga võrreldes hall.
Küsimus ei ole paneeli teh.andmetes vaid pilditöötluses ehk kuidas HD paneelile 576 rida joonistatakse.
Soovitan kindlasti vaadata Sharpi uusi LED taustvalgustusega aparaate - hinna/(pildi)kvaliteedi suhe kindlalt parim - isegi Philipsi 9000 seeria must on Sharpi LE700-ga võrreldes hall.
review-des on maha tehtud sharpi 40LE700 kiiresti liikuva pildi sujuvust, vaatamata 100Mhz-ile.Ustus kirjutas:LH5000 pidi hea pildiga aparaat olema, ise kahjuks näinud ei ole, et kommenteerida. Hind tundub kahtlaselt odav olema hea asja kohta.
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
Vabandan oma sügava asjatundmatuse pärast,Ustus kirjutas:40" ja üles alla 20K normaalset aparaati ei saa - ei LCD-d, ei plasmat.
aga Pixmaniast õnnestus mul küll 42" plasma
http://www.pixmania.com/ee/ee/1020372/a ... creen.html ära tellida oluliselt alla 20K (Eesti kroonides) summa eest.
Toodi teine isegi maja välisukse juurde kohale

Pildikvaliteediga olen siiani rahul. Vat see, "kuidas HD paneelile 576 rida joonistatakse", mind eriti ei huvita ka.
Enamik saateid, mida vaatan, on 1080i reziimis

tom1245 kirjutas:review-des on maha tehtud sharpi 40LE700 kiiresti liikuva pildi sujuvust, vaatamata 100Mhz-ile.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
See on küll huvitav väide, kuna selle aasta Philipsi 9704 kasutab neidsamu Sharpi paneeleUstus kirjutas:isegi Philipsi 9000 seeria must on Sharpi LE700-ga võrreldes hall.

ehk on küsimus taustavalgustuse tüübis ja juhtimises?mcm kirjutas:See on küll huvitav väide, kuna selle aasta Philipsi 9704 kasutab neidsamu Sharpi paneeleUstus kirjutas:isegi Philipsi 9000 seeria must on Sharpi LE700-ga võrreldes hall.
teleka valimisel soovitan ennem kindlasti kiigata aktiivsetesse foorumitesse kus on suur valik kasutajate arvamusi.
ise ostsin aastaid tagasi lcd full hd teleka ning olen siiani ostuga äärmiselt rahul - toimib HTPC' monitorina ülihästi.
ostu hinnaklass oli sama mis "sarnastel" toodetel kuid featuuride poolest ületas konkurente märgatavalt, seda infot ei oleks päris kindlasti poe müügimehe käest kuulnud ...
foorumitest parim mida julgen soovitada on http://www.avforums.com/forums/video-electronics/" onclick="window.open(this.href);return false;
tegu sisuliselt avsforum.com euroopa (uk) klooniga, eeliseks see, et seal märgitud margid ja soovitused on reeglina ka eestis saadaval, sama ei saa paraku öelda öelda avsforum.com's soovitatava kraami kohta kuna see üldjuhul saadaval vaid usa turul.
võtke üks õhtu ja tehke researchi, see tasub end hiljem aastateks kuhjaga ära
ise ostsin aastaid tagasi lcd full hd teleka ning olen siiani ostuga äärmiselt rahul - toimib HTPC' monitorina ülihästi.
ostu hinnaklass oli sama mis "sarnastel" toodetel kuid featuuride poolest ületas konkurente märgatavalt, seda infot ei oleks päris kindlasti poe müügimehe käest kuulnud ...
foorumitest parim mida julgen soovitada on http://www.avforums.com/forums/video-electronics/" onclick="window.open(this.href);return false;
tegu sisuliselt avsforum.com euroopa (uk) klooniga, eeliseks see, et seal märgitud margid ja soovitused on reeglina ka eestis saadaval, sama ei saa paraku öelda öelda avsforum.com's soovitatava kraami kohta kuna see üldjuhul saadaval vaid usa turul.
võtke üks õhtu ja tehke researchi, see tasub end hiljem aastateks kuhjaga ära

Muidugi võib olla, samas minuteada mõlemad Sharp LE700 ja Philips 9704 kasutavad direct LED taustavalgust. Philipsi puhul on 224 LEDi segmenti paneeli taga. Sharpi kohta mul andmed puuduvad.a1 kirjutas:ehk on küsimus taustavalgustuse tüübis ja juhtimises?
Lisaks võib olla ka küsimus paneeli edasiarendustes, Philips on asja tweakinud ja saanud kätte sellised näitajad:
Brightness 500 cd/m²
Dynamic screen contrast 5000000:1
Response time (typical) 1 (BEW equiv.) ms
Viewing angle 176º (H)/176º (V)
Sharpi näitajad tunduvad olevat sellised:
Brightness (cd/m2) 450
Dynamic Contrast Ratio Mega Contrast 2,000,000:1
Viewing angle (degrees): H:176/V:176
4ms Response Time
Numbrid numbriteks, reaalne olukord selgub siis kui need 2 kõrvuti panna, aga isegi siis sõltub tulemus sellest milliseid settinguid kasutatakse. Hinna poolest on muidugi Sharp kindel võitja, samas PQ poolest, mine tea. Ootaks mõned võrdlevad review'd ära...
Isegi brightness 550 iseasi palju see rolli mängib,minu Philipsil on see arv selline.mcm kirjutas:a1 kirjutas:ehk on küsimus taustavalgustuse tüübis ja juhtimises?
Lisaks võib olla ka küsimus paneeli edasiarendustes, Philips on asja tweakinud ja saanud kätte sellised näitajad:
Brightness 500 cd/m²
90E-30W

90E-30W

Ma usun, et väga suur hulk inimesi ei vaata 1080i või 1080p reziimis, seetõttu on 576i signaali töötlemine enamikule oluline. Kui enamus inimesi hakkab tarbima HD edastust, siis saab ilmselt 42" ka (tava)poest oluliselt alla 20K kätte.Henkka kirjutas: Vabandan oma sügava asjatundmatuse pärast,
aga Pixmaniast õnnestus mul küll 42" plasma
http://www.pixmania.com/ee/ee/1020372/a ... creen.html ära tellida oluliselt alla 20K (Eesti kroonides) summa eest.
Toodi teine isegi maja välisukse juurde kohale![]()
Pildikvaliteediga olen siiani rahul. Vat see, "kuidas HD paneelile 576 rida joonistatakse", mind eriti ei huvita ka.
Enamik saateid, mida vaatan, on 1080i reziimis
Philipsi - Sharpi võrdluses oli mõeldud sarnase hinnaklassi aparaate, 9704 raha eest saab ilmselt juba ka Shrapi tippmudeleid vaatama hakata: RGB taust, jne.
Juba praegugi saab 40/42" telereid alla 20k (isegi alla 10k- eelmise aastakäigu mudelid, aga ikkagi)Ustus kirjutas:Kui enamus inimesi hakkab tarbima HD edastust, siis saab ilmselt 42" ka (tava)poest oluliselt alla 20K kätte.