Küsimus foorumi haldajatele
Küsimus foorumi haldajatele
Minu arvutit kontrolliv Kasperski Antiviirus teatab, et mõned avatarid ( 039; 045; 091 midagi oli vist veel) sisaldavad Troojat. Kas on antiviirus proge sassi läinud või on probleem tõesti avatarides ?
Re: Küsimus foorumi haldajatele
Minul on kasutusel Avira Antivir Personal ja see küll ei kobise 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Sama siin kontrollisin oma nod32-ga neid avatare ja midagi kahtlast ei leidnud.Tundub et sul selle viirusega midagi mäda.Samas muidugi käituvad erinevad viirustõrjed ka erinevalt.
Mõni neist ütleb ka mängu "cracki" kohta viirus
Mõni neist ütleb ka mängu "cracki" kohta viirus

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Endal on AVG ilmselt lõplikult arvutist eemaldatud, kuna Soovi ja Kuldse Börsi lehti ei saanud lihtsalt avada, kuna AVG suvalisel hetkel blokeeris ligipääsu väites viiruste invasiooni ohtu.
Alles oli probleem ka Google otsimootoris leitud otsingute lehekülgede kerimisega- hoiatas potentsiaalse ohu eest..-
Alles oli probleem ka Google otsimootoris leitud otsingute lehekülgede kerimisega- hoiatas potentsiaalse ohu eest..-

Oli sarnane jama, osa lehti ei avanenud ja teatas et on viirus. Probleem lahenes pärast Windowsi uuesti paigaldamist puhtale kõvakettale.
Sama siin, kõik hakkas pärast viimast Kaspersky uuendust. Ega ei viitsi eriti süveneda "Deny all" ja pole mulle neid avatare vaja.Höbehall kirjutas:Minu arvutit kontrolliv Kasperski Antiviirus teatab, et mõned avatarid ( 039; 045; 091 midagi oli vist veel) sisaldavad Troojat. Kas on antiviirus proge sassi läinud või on probleem tõesti avatarides ?
Kasperskiga on olnud ka selliseid probleeme, kus peetakse mikrokontrolleritele mõeldud .hex-faile viirusteks.
Alles hiljuti puutusin kokku sellega, et HP-kontorikombaini tarkvarapaketti kuuluvat draiverit peeti viiruseks.
Alles hiljuti puutusin kokku sellega, et HP-kontorikombaini tarkvarapaketti kuuluvat draiverit peeti viiruseks.
Minu Symantec Antivirus corp. ver. ei tuvastanud küll foorumi failide seas ühtegi viirusega nakatunud faili, ka manustes mitte. Kaspersky paneb sul lihtsalt segast vist. Samas on alati kasulikum antiviiruse programmile mitte vastu vaielda ja kahtlased failid lihtsalt keelata.
urmas
urmas
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
Tundub, et Kasperski panigi eile segast. Täna, peale uuenduste laadimist, on kõik avatarid nähtaval ja virus alerti ei ole.