Zuumbox jupsib.

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Re: Zuumbox jupsib.

Postitus Postitas zoom »

Henkka kirjutas:
zoom kirjutas: No mul näpud üsna pruunid..kui juhtun sind nägema...pistan terekäe pikema jututa pihku. :twisted:

Ei midagi halba, eks igaüks vaatab asja oma "rikutuse tasandilt".

Sinu jaoks on Starman ja Levira õiged tegijad,
minu jaoks Levira on oma HD testidega mingil moel tegija, aga Zoom võib täielikult "pruunide näppude" juurde jäädagi - vabandan , puhtalt mu isiklik arvamus, sest standardne eraldus pildi vaatamiseks on 1980x1020 i ja SAT TV kaudu :wink:

No pole sel Leviral hetkel häda midagi. Parema puudumisel käib kah. Millist kasu sinu jaoks annab sdandartne eraldus 1920x1080 kineskoopteleri taga.
Lcd teler pole veel paljudeni jõudnud ja ega ei jõua ka. Sou, kus on HD point asja juures.
Enda HD helesinistest unistustest parem ei räägi, tarbin seda, mis on kättesaadav ja Satile pole veel jõudnud, valmidus on peaaegu olemas. Ehk talve jooksul jõuan kah. :wink:
Samas, ega kui kusagilt tuleb HD, siis ei vaata inimene seda mitte resolutsiooni pärast vaid ikka sisu pärast. Sisu aga..

Küsimus pole mitte selles, mis meie arvates parim, vaid mida teeb kineskoobiga televaataja, kes ei saa mingist HDst niikuinii mingit mõnu. Läheb ja ostab HD teleri? Vaatab mida sealt?
Zuum SD on enamjaolt vaadatava kvaliteediga, kui ainult programmitootjad saated edastataks Levirani normaalses kvaliteedis. (hetkel mingi cropitud-converditud SD)
STV on ainus, kelle "kvaliteediga" kokkupuude puutub, kuid nähes ülejäänud operaatorite "kvantitatiivset" teenusepakkumist, pole ka sealtki miskit head uskuda.
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

Pärast DVD'de levikut on paljud omale HD võimelised või lihtsalt laiekraan 16:9 monitorid hankinud olgugi, et enamus plaate on 525i SD kvaliteediga ja mõned USA'st pärit plaadid veelgi kehvemad st. SD 480i. Olenemata plaadi kvaliteedist väljastb enamus playereid "progressive scan" st. 525p. Ise kasutan HD võimelist arvutimonitori üksnes DVD'de vaatamiseks (DVB-T digiboks puudub), arvatavasti teevad nii paljud teisedki. Paljud uutest müügilolevate teleritest on sisemise digitüüneriga ja paljudel kodus HD võimeline arvutimonitor kasutusel üksnes DVD'de vaatamiseks. Ainus motiiv maapealse digiboksi hankimiseks on TV6 ja ETV2, kuna nende vastu tungivat vajadust pole siis kohalikke kanalite jaoks kõlbab kineskoopteler, satikanalite ja DVD jaoks HD arvutimonitor. Teatud paketioperaatori kliendid vaadaku rõõmsalt edasi venekeelse pealelugemise ja mono heliga filme ;)
zoom kirjutas:
Henkka kirjutas:
zoom kirjutas: No mul näpud üsna pruunid..kui juhtun sind nägema...pistan terekäe pikema jututa pihku. :twisted:

Ei midagi halba, eks igaüks vaatab asja oma "rikutuse tasandilt".

Sinu jaoks on Starman ja Levira õiged tegijad,
minu jaoks Levira on oma HD testidega mingil moel tegija, aga Zoom võib täielikult "pruunide näppude" juurde jäädagi - vabandan , puhtalt mu isiklik arvamus, sest standardne eraldus pildi vaatamiseks on 1980x1020 i ja SAT TV kaudu :wink:
No pole sel Leviral hetkel häda midagi. Parema puudumisel käib kah. Millist kasu sinu jaoks annab sdandartne eraldus 1920x1080 kineskoopteleri taga.
Lcd teler pole veel paljudeni jõudnud ja ega ei jõua ka. Sou, kus on HD point asja juures.
Enda HD helesinistest unistustest parem ei räägi, tarbin seda, mis on kättesaadav ja Satile pole veel jõudnud, valmidus on peaaegu olemas. Ehk talve jooksul jõuan kah. :wink:
Samas, ega kui kusagilt tuleb HD, siis ei vaata inimene seda mitte resolutsiooni pärast vaid ikka sisu pärast. Sisu aga..

Küsimus pole mitte selles, mis meie arvates parim, vaid mida teeb kineskoobiga televaataja, kes ei saa mingist HDst niikuinii mingit mõnu. Läheb ja ostab HD teleri? Vaatab mida sealt?
Zuum SD on enamjaolt vaadatava kvaliteediga, kui ainult programmitootjad saated edastataks Levirani normaalses kvaliteedis. (hetkel mingi cropitud-converditud SD)
STV on ainus, kelle "kvaliteediga" kokkupuude puutub, kuid nähes ülejäänud operaatorite "kvantitatiivset" teenusepakkumist, pole ka sealtki miskit head uskuda.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

zoom kirjutas: No pole sel Leviral hetkel häda midagi. Parema puudumisel käib kah. Millist kasu sinu jaoks annab sdandartne eraldus 1920x1080 kineskoopteleri taga.

Eks nüüd jõuab arutelu natuke sisuni ka :mrgreen:
LCD teler pole minuni jõudnud ja ei jõua ka :evil:
Panasonicu 42" Full HD plasma kõlbab mulle küll. HD kanalid tulevad K... nimelise valmistaja DVB-S2 HD SAT tuunerist plasmateleka ühte HDMI sisendisse ja sisu on seal minu jaoks küll, kvaliteeti enamjaolt ka.

ETV uudiseid saan vaadata ka DVB-T kaudu, sest Pana plasmal on MPEG-4 võimeline DVB-T tuuner sees ning on olemas ka CI pesa, kus on moodul Conaxi kaardi kasutamiseks (paha lugu küll, aga Diablo Light 2.3 moodulile polegi praegu targemat funktsiooni leidnud :roll: ) ning Zuumi kaart mängib seal ilusasti.
Eks igaühele oma, mis just talle sobib...
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”