Clarke v Triax v MVision

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
Jaak Eensalu
Entusiast

Clarke v Triax v MVision

Postitus Postitas Jaak Eensalu »

Tere klubilised!
On plaan miskit osta aga elu on läinud keeruliseks. Liiga palju on valida. Vaatan sellist soodsamat hinnataset.
http://www.digi-shop.ee/PublishedServic ... de=STHD527" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.digi-shop.ee/PublishedServic ... de=HD+5000" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.haldag.com/epood/product_inf ... ucts_id=83" onclick="window.open(this.href);return false;
Pean siis silmas Clarket, Triaxi või MVisioni. Oleks vaja, et maapealset näeks, vabasid taevakanaleid ning vajadusel mängitaks ka conaxiga näiteks CD Suomipaketti. Ja kettale salvestaks ka normaalselt.
Niipalju olen foorumist leidnud, et Mvision on natuke vilets salvestaja, tikub kinni jooksma. Ja kuumaks läheb ka see pill.
Kas on äkki keegi neid omavahel võrrelnud? Pajatage kogemusi.
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Re: Clarke v Triax v MVision

Postitus Postitas peeter3000 »

Triaxiga salvestamine on poolik:
-salvestab ainult vaadatavat kanalit
+ timeshift töötab normaalselt, saab tõesti suvalise vaadatava pildi ilusti pausile panna, edasi vaadata, sh kerida reaalajale lähemale
-EPG timeriga salvestamine ei tööta
-salvestab ainult ühe saate korraga
nt. kui panna liiga vara salvestama ja ees on eelmise saate epg,siis automaatselt lõpetab kella järgi salvestamise (salvestab 5min. ja kõik)...
s.t. EPG-d saab kasutada timerina,aga salvestama automaatselt ei hakka..
-ei salvesta saateid mis edastavad DVB subtitlet (YLE) ehk YLE uudiseid ja soomekeelseid salvestab,aga kui on "tekstitys" ,siis pole võimalik salvestada.
+pildikvaliteet väga hea
+tundlikkus üle keskmise
+salvestab ka Zuumi kanaleid (Conax)
Viimati muutis peeter3000, 10:58, 19 Nov 2009, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
Jaak Eensalu
Entusiast

Postitus Postitas Jaak Eensalu »

Küsin kohe otsa. Kuidas Triax CD kaardiga hakkama saab?
Kasutaja avatar
Martini
Entusiast

Postitus Postitas Martini »

Clarke salvestamine on nii enam-vähem. Ei saa öelda, et maailma parimad salvestusfunktsioonid oleks, aga saab hakkama.

+ salvestab korralikult nii MPEG2 kui h.264 kanaleid (ja mängib ka pärast :) )
+ salvestust saab bronnida EPG-st ühe nupuga
- pole settinguid, mis vaikimisi ette ja lõppu aega juurde paneks, salvestise kestvus on vaikimis täpselt EPG aeg (tekkinud taimerit saab küll käsitsi muuta). Ma tahaks tegelikult samasugust asja, nagu on DVBVieweril, et EPGst asja võttes tekib taimer, mis on vaikimisi näiteks 2 minutit enne EPG algust ja 10min pärast EPG lõppu. Osadel saadetel on EPG lõpust kinni pidamisega häda.
+ samal ajal kui box salvestab, saab muid sama muxi kanaleid vaadata
- salvestamise ajal kaob ära EPG vaade ja muude kanalite DVB subtiitrid
- ei saa vaadata kanaleid, mis oleks teise tuuneri peal. St ei saa teha nii, et paned DVB-T kanali salvestama ja samal ajal vaatad suvalist DVB-S kanalit
- ei saa korraga salvestada mitut sama muxi kanalit
+ saab salvestada nii lahtisi kui kodeeritud kanaleid (proovitud nii Zuumi kui PlusTV conaxi kaartidega)
+ timeshift töötab normaalselt, saab tõesti suvalise vaadatava pildi ilusti pausile panna, edasi vaadata, sh kerida reaalajale lähemale
- mulle ei meeldi hästi see, et kui salvestist vaadates see pooleli jätta, ei jää koht meelde, järgmine kord salvestist valides hakkab otsast pihta. Tõsi, käsitsi saab bookmarke lisada ja sinna hüpata, aga automaatselt ta seda ei tee
+ tundub hea ja stabiilne. Mul pole clarke ei salvestades ega salvestist vaadates kunagi kokku jooksnud
+ on üsna leidlik ketaste kasutamise osas. Kui küljes on mitu USB ketast, siis on ta suuteline ühe täis saamisel järgmise salvestise jaoks järgmise ketta võtma.

Minu kogemused põhinevad softiversioonil 179p ja USB kaudu ühendatud 250GB välisel kõvakettal.

Ma ütleks nii, et IDEAALNE see box ei ole, aga selle raha eest on nalja piisavalt.
Martini

DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

jaska kirjutas:Küsin kohe otsa. Kuidas Triax CD kaardiga hakkama saab?
kaarti pole, ei saa proovida..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

Martini kirjutas:Clarke salvestamine on nii enam-vähem. Ei saa öelda, et maailma parimad salvestusfunktsioonid oleks, aga saab hakkama.

+ salvestab korralikult nii MPEG2 kui h.264 kanaleid (ja mängib ka pärast :) )
+ salvestust saab bronnida EPG-st ühe nupuga
- pole settinguid, mis vaikimisi ette ja lõppu aega juurde paneks, salvestise kestvus on vaikimis täpselt EPG aeg (tekkinud taimerit saab küll käsitsi muuta). Ma tahaks tegelikult samasugust asja, nagu on DVBVieweril, et EPGst asja võttes tekib taimer, mis on vaikimisi näiteks 2 minutit enne EPG algust ja 10min pärast EPG lõppu. Osadel saadetel on EPG lõpust kinni pidamisega häda.
+ samal ajal kui box salvestab, saab muid sama muxi kanaleid vaadata
- ei saa vaadata kanaleid, mis oleks teise tuuneri peal. St ei saa teha nii, et paned DVB-T kanali salvestama ja samal ajal vaatad suvalist DVB-S kanalit
+ saab salvestada nii lahtisi kui kodeeritud kanaleid (proovitud nii Zuumi kui PlusTV conaxi kaartidega)
- mulle ei meeldi hästi see, et kui salvestist vaadates see pooleli jätta, ei jää koht meelde, järgmine kord salvestist valides hakkab otsast pihta. Tõsi, käsitsi saab bookmarke lisada ja sinna hüpata, aga automaatselt ta seda ei tee
+ tundub hea ja stabiilne. Mul pole clarke ei salvestades ega salvestist vaadates kunagi kokku jooksnud
+ on üsna leidlik ketaste kasutamise osas. Kui küljes on mitu USB ketast, siis on ta suuteline ühe täis saamisel järgmise salvestise jaoks järgmise ketta võtma.

Minu kogemused põhinevad softiversioonil 179p ja USB kaudu ühendatud 250GB välisel kõvakettal.

Ma ütleks nii, et IDEAALNE see box ei ole, aga selle raha eest on nalja piisavalt.
Tänud sulle. Väga hea iseloomustus. Sain vastused enamusele mind huvitavatele küsimustele. Ilmselt tuleb HD pilli muretsemisel edaspidigi ikka dreamile truuks jääda.
Kasutaja avatar
spyhalfer
Edasijõudnu

Postitus Postitas spyhalfer »

Martini kirjutas: - pole settinguid, mis vaikimisi ette ja lõppu aega juurde paneks, salvestise kestvus on vaikimis täpselt EPG aeg (tekkinud taimerit saab küll käsitsi muuta). Ma tahaks tegelikult samasugust asja, nagu on DVBVieweril, et EPGst asja võttes tekib taimer, mis on vaikimisi näiteks 2 minutit enne EPG algust ja 10min pärast EPG lõppu. Osadel saadetel on EPG lõpust kinni pidamisega häda.
Nagu saan aru on sellele boxile saadaval mitmeid erinevaid softi versioone ning paddinguks minutite liitmine ei tundu olevat ulmeraske. On selliseid feature requeste ka neile tehtud või tagasidet saadud nende puudumise põhjuste kohta?
Vasta

Mine “Seadmed”