Milline HD combo box keskmise raha eest ?

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Kasutaja avatar
gasth404
DigiTVfänn

Re: Milline HD combo box keskmise raha eest ?

Postitus Postitas gasth404 »

tigekala kirjutas:
gasth404 kirjutas:Vahet pole kas väikse või suure raha eest ühtemoodi softi jamadega vaevlevad kõik ... ka Dream 8000, millel veel lisaks ka raua probleemid...
Sa ikka tead, millest Sa räägid ? Või külastasid järjekordselt naistesauna = netiavarusi ?
Ei tasu lugeda neid Aljosade netiarvustusi, kes 8 tuhandesega lihtsalt hakkama ei saa.
Osta, proovi ja siis kirjuta... kas saad hakkama või täiendad Aljosade ridu.
Dreambox DM8000HD PVR pole saadaval keskmise raha eest ja pole mõeldud ka keskmise Aljosa kirsikivi (loe: ajumahu) jaoks.
Kui ma seda usuks et keegi hakkab mingit boxi uue sisuga tootma lihtsalt niisama ilma et tal mingeid probleeme oleks siis mu kirsikivi peaks küll väga väike olema. Netiavarustes negatiivseid kommentaare DM8000 nii softi kui raua vigade kohta leiab sama palju kui kõigi teiste boxide osas (võibolla tõesti Aljosad, kuigi nende foorumeid ma lugenud pole) kuid boxi kommenteerimise jätaks tõesti kasutajate hooleks. Ja kui siin foorumis kõik kes selle ostnud arvavad, et nad oma unelmate boxi leidnud millel ühtegi viga pole, jätaks endale siiski vabaduse öelda, et teistes foorumites pole kõik samal arvamusel.
Dream Multi Media (DMM) comes with new tuners for the DM 8000. The old (current) are no longer made. When it will take place is unknown.
BCM4506 (internal tuner) or BCM4505 (DVB-S2 tuner plug)
The "older tuners" are those BCM 4501
BCM4501
http://www.broadcom.com/products/Sat...oducts/BCM4501" onclick="window.open(this.href);return false;
NEW TUNER
BCM4506
http://www.broadcom.com/products/Sat...oducts/BCM4506" onclick="window.open(this.href);return false;
BCM4505
http://www.broadcom.com/products/Sat...oducts/BCM4505" onclick="window.open(this.href);return false;

Aga selles osas on sul õigus igaühele sobib kõige paremini see millega ta harjunud on. Ja kui minul nendest IP-s boxi bugidest lõplikult siiber saab siis ma ostaks küll praeguse seisuga ilmselt Azboxi või Qboxi ja seda mitte hinna pärast.
VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

gasth404 kirjutas:Kui ma seda usuks et keegi hakkab mingit boxi uue sisuga tootma lihtsalt niisama ilma et tal mingeid probleeme oleks siis mu kirsikivi peaks küll väga väike olema.
Nii kahju kui ka pole... Tuleb välja, et ongi. Pilt
Et teaksid, tuunerid on kõigil, 8-sajal ja 8-tuhandel, ALPS2 (Made in Japan).
Ma ju küsisin juba eelmises postis - Sa ikka tead, millest räägid ?
Ja ei tasu Aljosade ämbreid, mis konkreetselt Sind eksitusse ajavad, siin tsiteerida, ükskõik millises keeles. Ja üldse... oleks kõigil parem ja kuivem olek, kui Sa enam edaspidi ei jahuks sellest, millest Sa midagi ei jaga.
gasth404 kirjutas:Ja kui minul nendest IP Box'i bugidest lõplikult siiber saab siis ma ostaks küll praeguse seisuga ilmselt Azboxi või Qboxi ja seda mitte hinna pärast.
Pilt Anna aga minna, vihma käest räästa alla. Või õigemini - Edasi minevikku...
Azbox HD-l on küll 2 tuunerikohta, aga alates selle aasta aprillist kui järjekordne lombakas müügile paisati, pole suudetud treida softi, mis töötaks kahe tuuneriga.
Sul on praegusel hetkel kõige vähem bugine Linux'is HD tuuner kui mitte arvestada
HD Dreambox'e, mis on omaette kategoorias.

PS. Võibolla ma olen natuke lollakas, aga ma millegipärast usun, et uus Linux'is HD tuuner ostetakse sellepärast, et sellega ka kohe pilti vaatama hakata.
Aga mitte sellepärast, et oodata pikisilmi igasugu softiparandusi, mis tuuneri korralikult tööle panevad.
Viimati muutis tigekala, 01:06, 21 Nov 2009, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Valaks õli tulle :) Ma võin eksida aga värsked DB8000 pidid omama blindscan funktsiooni mida varasematel ei ole? Kas muutus ainult proses või ikka tuunerid kah teised ?Ärge siis näkku kohe lööge ja selgitage lollile nagu ma olen DB kohalt :) Ja usun kah teema peremees ei pahanda kuna vaidluses selgub tõde ja äkki kogub oma 5 tuhat juurde ja astub kah parteisse :)
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
DreamMan
Entusiast

Postitus Postitas DreamMan »

No jah "keskmise raha esst" on shõud kui palju. Driim on hea riist, ainult hullult kallis. Dm8000 maksab täna 2x kui dm7000 omal ajal välja tulles. Okei progress on hd jne, samas
muu olme ja arvutustehnika on arenedes kordades võimsamaks läinud, samas odavamaks.
Minu arust 16 kilo lihtsa tv tuuneri eest on tiba palju. Seega saigi vaagitud variante et mis järgmisel odavamal skaalal võiks kriitikat kannatada. 16k on selline raha et selle eest saaks erinevaid maa ja sati tuunereid eraldi terve kapi täis. Pole vastu, kes tunneb et 16k on just paras raha ühe tuuneri eest , andke minna.
Kahjuks väitlusest on vähe infi muude pillide kohta tekkinud, teema on peaasjalikult kätsh...
Kasutaja avatar
antsuke
DigiTVfänn

Postitus Postitas antsuke »

tigekala kirjutas:Ühes venekeelses foorumis oli selle kohta tabavalt öeldud -
Varem või hiljem ilmub ükskõik millise Linux HD tuuneri kasutaja allkirja DM800HD PVR või DM8000HD PVR. Huvitav miks ? Ja parem siis juba kohe. + Kui selles maailmas oleks olemas parem HD tuuner kui DM800/8000HD PVR, oleks Dream'i kasutajad juba ammu üle hüpanud selle peale, kuna Dreami kasutajaid ei huvita tuuneri hind, vaid... Pilt

„Jedem den Seinen”
kui te olete c* peal väljas siis DM on parim mida saada on aga on ka teisi inimesi ja nende jaoks sobib ka mõni teine tüüner.mida sel DM 800 ikka nii väga on, üks kaardi pesa ja kõik ülejäänud kõik c* peal.tuttaval suvel töötas ,ainult akna peal ,muidu jooksis kogu aeg kinni ,oli nii kuum et võis mune peal praadida. võite mind sõimata aga see on minu arvamus.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

antsuke
Keegi ei sõima sind. See kuumenemise probleem, lahendati juba 2008. a. juunis/juulis uute bootloader'itega. Kui Su tuttav ei oska või ei viitsi bootloader'it või image't uuendada, siis küll...
See umbes sama teema, PLASMAdele põlevad kanalilogod sisse.
DreamMan kirjutas:16k on selline raha et selle eest saaks erinevaid maa ja sati tuunereid eraldi terve kapi täis.
Saadki ju, 4 tuunerit 2 x DVB-S2 + DVB-T + DVB-C. 2 viimast maksavad eraldi 50 € tükk.
Aga 16 tonniga, saab kogu kupatuse kätte küll.
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Mu dm800-l on kõvaketas sees, jahutust ei ole ja ei mingeid probleeme. Vahest on ikka õige pikalt salvestanud. Kannatab ka HD kanali salvestamist ja samal ajal HD salvestise vaatamist. Üldiselt vaatan enamus asju kõvakettalt.
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

Postitus Postitas antonio1 »

Kus kohast osta DM800 turvaliselt (netipoed) ja parima hinnaga? Eestis päris nii vist nendega ei ole, et astud kuhugi poodi sisse ja riiulist antakse kätte? mida arvata ntx okidokis ja veel mõnes kohas ca 4000- eest pakutavatest DM800 kloonidest?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

http://www.dreambox.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; ... Eks helista.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

faas kirjutas:Ma võin eksida aga värsked DM8000 pidid omama blindscan funktsiooni mida varasematel ei ole?
Uurisin natuke põhjalikumalt nende Broadcom 4501, 4505 ja 4506 demodulaatorite/muundajate kohta : http://www.datasheetdir.com/BCM4505+Communication" onclick="window.open(this.href);return false;
Just 4505 ja 4506 teevad võimalikuks blindscan (pimeotsing) ja 4505 põhjale "ehitatakse"
täitsa uus tuuner, mille saab ka "vana" DM8000HD PVR vabasse tuuneripesasse paigaldada.
Peale blindscan'i on sellel veel 8PSK Turbo skanneering.

Nii, et gasth404...
Tegu pole DM8000HD PVR raua vahetusega, vaid funktsioonide lisamisega.
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

tigekala kirjutas:http://www.dreambox.ee/ ... Eks helista.
Saatsin hinnapäringu sinna.
Mis nendest DM800 kloonidest ikkagi arvata? Kas kogu vahe on ainult hinnas ja selles, millisest tehase uksest pill on välja toodud? Või on ka koostekvaliteet ja jupid erinevad? Garantii vist lõpeb nagunii kohe kui originaalsoft on asendatud? Või ma eksin?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

antonio1 kirjutas:Mis nendest DM800 kloonidest ikkagi arvata? Kas kogu vahe on ainult hinnas ja selles, millisest tehase uksest pill on välja toodud ?
Originaalid toodetakse Taiwanil. Kloonid toodetakse mandri Hiinas. Pole sama uks.
antonio1 kirjutas:Või on ka koostekvaliteet ja jupid erinevad ? Garantii vist lõpeb nagunii kohe kui originaalsoft on asendatud ? Või ma eksin ?
Sa ei eksi.
Erinevus veel selles - Kloonile image üle 72 bootloader'iga selga ei lähe. Originaalidel on kasutusel juba bootloader 75.
Klooni puhul tähendab see seda, et Gemini jne. servudest saab tõmmata vanu emulaatoreid ja muid vanu update.
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

Postitus Postitas Filmix »

Softi vahetamine nüüd küll garantiid ei lõpeta. Ei originaalil, ega ka kloonil mitte. Kloonide garantii on muidugi alati küsitav... Oleneb müüjast :wink:
Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

Filmix kirjutas:Softi vahetamine nüüd küll garantiid ei lõpeta. Ei originaalil, ega ka kloonil mitte.
Ma pole ühtegi DM-i garantiilehte küll elusees lugenud, aga loogiliselt võttes, miks ta ei peaks? mingi ise treitud soft võib ju vabalt kogu raua pe...e keerata. Samamoodi lõpeb autol garantii lisajõudu andva kiibi paigaldusega (sisuliselt uus soft).
Georgi
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Georgi »

Kõige odavam ja hea kvaliteediga MVISION HD200-Combo ( info on siin http://allreceivers.com/?receiver=523" onclick="window.open(this.href);return false; ). DVB-S/S2+DVB-T MPEG-4 , H264 ja PVR .
Hind Eestis 300.-EEK . Ma kasutan umbes 7 kuud , töötab väga hästi .
5E , 13E , 36E , AB IPbox 400S+HDD 160 GB , DRE moodul, MVISION HD200C.
Vasta

Mine “Seadmed”