Elan 28 km. kaugusel Tallinna teletornist, kas atud antenn võib toimida Zoom tv-ga?
Küsin kuna tegu korterelamuga ja katusele antennipaigaldamine suht võimatu.
...see küsimus rohkem Jumalale(seoses lähenevate Jõuludega)!
Õigem oleks ikka leida võimalus katsetada,sest toaantenni vastuvõtuomadusi mõjutavad väga paljud tegurid....!
...sry,ei pannud tähele,et tegemist nagu ikka välisantenniga,aga minu tagasihoidlikku arvamust see ei muuda...
Viimati muutis officer, 18:50, 25 Nov 2009, muudetud 1 kord kokku.
Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
See on liigitatud küll välisantenniks, aga natuke kahtlane. Võimendi on küll 22dB, kuid kui antenni ennast ei ole. Antenn peaks andma ilma võimendita 15dB.
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
See on tõesti hea. Kasutasin teist tükk aega ja kuigi näitajad olid 30 km kaugusel Orissaare saatjast 100%, otsustasin ikkagi poest pärisantenni osta. Naine nurises, et see lahtine kaabliots on kole ja ei sobi kuidagi elutuppa. Võimendiga toaantenn ei näita viit vaba kanalit sugugi paremini, aga see-eest näiab ka muid, mida palja kaabliga ei näinud. http://www.konigelectronic.com/nl_nl/1094442
Kui pikk see palja ots peaks olema Tallinnas mux1 vaatamiseks? kas selle varjestuse peab säilitama? mul taoline kaabel kasutusel, aga ruudutab rsk vahete-vahel.
neljandik lainepikkust ehk umbes 10-12 cm,
varjestuse sukk tuleb loomulikult kõrvaldada aga koaksiaalkaabli sisemise soone ümber olev isolatsioon võib rahulikult alles jääda.
Kui traat on püstipidi, siis võtab eelistatult vertikaalpolarisatsiooni vastu (kuigi võtab tänu igasugustele peegeldustele ka horisontaalpolarisatsiooni), kui traat on rõhtsalt, siis on horisontaalpolarisatsioon eelistatud.
Tänud, mind pani lihtsalt imestama, miks varjestust polnud ära lõigatud, vaid tolknes küljes. Pikkuseks mul kunagi täiesti lambist kooritud 11 cm, eks vaatan täpsemalt edasi, kui peaks ruute nägema
Minu katsetused näitasid, et kui varjestussukk alles jätta ja allapoole kaablile peale tõmmata, sai parema tulemuse. Proovisin ka T kujuliselt - kaabli soon ühele ja varjestus teiele poole, tulemus oli samuti parem kui äralõigatud varjestusega.