Tüüner vabadele kanalitele
Pakkusin sulle ju VA-Foxi...seal ju kaardipesa sees 1200.- ga.
Seal ka nõutud scart olemas...(kuigi ei näe nagu suurt erinevust kas scart või RCA....nagunii sa kullatud otstega tüünerit 1000.-eeku eest ei leia...irw
Infoks veel niipalju ,et Scart on eurooplaste leiutis.Kogu Aasia kasutab standardina RCA-sid.Nii,et ütled ehk originaal JVC,Panasonic või Sony kohta siis kah NO WAY või
Nüüd tunned huvi mingi suvalise järgi 1500.- -ga.
Teadmiseks kui huvitab,et Humax on ikka korralik Brand,mitte mingi suvaline noname asi,mille kestale on peale toksitud kas MAximum või SunkYoung...oleneb,kes partii just parasjagu ostab.
Minu käest saad Humax F2 1002-e 1700.- (uus,pakendis koos 1a garantiiga)
Ise ju otsisid vabade kanalite vastuvõtjat
Vaba maa vabade inimestega muidugi
Kahju ainult et kaubaküllus lööb silme eest kirjuks inimesi
Seal ka nõutud scart olemas...(kuigi ei näe nagu suurt erinevust kas scart või RCA....nagunii sa kullatud otstega tüünerit 1000.-eeku eest ei leia...irw
Infoks veel niipalju ,et Scart on eurooplaste leiutis.Kogu Aasia kasutab standardina RCA-sid.Nii,et ütled ehk originaal JVC,Panasonic või Sony kohta siis kah NO WAY või

Nüüd tunned huvi mingi suvalise järgi 1500.- -ga.
Teadmiseks kui huvitab,et Humax on ikka korralik Brand,mitte mingi suvaline noname asi,mille kestale on peale toksitud kas MAximum või SunkYoung...oleneb,kes partii just parasjagu ostab.
Minu käest saad Humax F2 1002-e 1700.- (uus,pakendis koos 1a garantiiga)

Ise ju otsisid vabade kanalite vastuvõtjat

Vaba maa vabade inimestega muidugi

Kahju ainult et kaubaküllus lööb silme eest kirjuks inimesi

RCA composite ühendus on kõige viletsam ja algelisemtruffi kirjutas:(kuigi ei näe nagu suurt erinevust kas scart või RCA....nagunii sa kullatud otstega tüünerit 1000.-eeku eest ei leia...irw
Infoks veel niipalju ,et Scart on eurooplaste leiutis.Kogu Aasia kasutab standardina RCA-sid.

Muidugi on ka veel s-video ja rgb ühendus ilma scardi vahenduseta olemas. RGB puhul näiteks iga värvikomponent eraldi RCA pistikuga, kuid odavatelt asjadelt ei maksa neid taga otsida. Tulemus sama, mis scart-rgb (vahe on ühenduse tüübis).
- jesusquintana
- Edasijõudnu
- Kontakt:
Ma ostsin aasta tagasi FTA tüüneri, maksin pea 1700 selle pilli eest. Mingi saksa värk mille nimeks oli Lemon 01P. Jäin igati rahule, kiire ja ei ühtegi probleemi sellega mul polnud.
Päris kerge 2,2kg, pisike 330 x 270 x 60mm ja kerge installida. Sofware update läbi sati või PC.
http://www.lemonworld.tv
Päris kerge 2,2kg, pisike 330 x 270 x 60mm ja kerge installida. Sofware update läbi sati või PC.
http://www.lemonworld.tv