Samsa ja Diseqc - probleem!

Vasta
Kasutaja avatar
gunnar
Edasijõudnu

Samsa ja Diseqc - probleem!

Postitus Postitas gunnar »

Probleem järgmine: Nimelt Humax 5300 taga kaks panni, üks 36E ja teine on diseqc mootoriga vahel on ka veel diseqc lüliti. Proovisin nüüd sama kombinatsiooni Samsaga (9500) ja ei võta üldse jutule - jääb signaali otsima ja see on suur 0. Ühe korra sain tööle kui lükkasin samsa menüüst välja diseqc mode ja siis hakkas tööle. Lülitasin välja ja siis uuesti sisse ning sama jama. Olen nõutu - justkui asi diseqc või lnb settingute juures.

Aidake kes oskab!

Jõudu
Kasutaja avatar
kalev35
Edasijõudnu

Postitus Postitas kalev35 »

Diseq ilmselt see 4-ne (100-kroonine, mingi Atlanta või midagi taolist, täpselt ei mäletagi). Koputa mõned korrad diseq-i karbile või hõõru karpi näppude vahel, võib tööle hakata. Üldiselt ülalmainitud tüüp Samsungiga koostööst keeldub, kuigi Humaxiga probleeme pole.
Kasutaja avatar
hode
Edasijõudnu

Postitus Postitas hode »

kalev35 kirjutas:Diseq ilmselt see 4-ne (100-kroonine, mingi Atlanta või midagi taolist, täpselt ei mäletagi). Koputa mõned korrad diseq-i karbile või hõõru karpi näppude vahel, võib tööle hakata. Üldiselt ülalmainitud tüüp Samsungiga koostööst keeldub, kuigi Humaxiga probleeme pole.

üldiselt mul selline 4-ne Atlanta sammyga toimib :D
parim enne möödas
Kasutaja avatar
kalev35
Edasijõudnu

Postitus Postitas kalev35 »

Siis juhtus sõbralik isend. Ise olen kahega kokku puutunud ja mõlemad keeldusid koostööst Samsungiga :D
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

mina ei saanud kah atlantat sammyga tööle, samas humaxiga oli kõik OK
Kasutaja avatar
gunnar
Edasijõudnu

Tänud vaevanägijatele.

Peab ilmselt ikka uus diseqc ostma. Katsetasin sedasi, et lülisin masinat sisse välja ja hakkab lõpuks tööle küll, kuid jah ega see lülimine just eriti tervislik pole ning narr seda teha kah. Huvitav milles küll asi võiks olla kas lülitamispingetes on vahe või lihtsalt anomaalia?

Jõudud
Kasutaja avatar
gunnar
Edasijõudnu

Kasutan sama kaablit, aga pole enam hullu - ostsin uue ja parema diseqc-i ja asi lahenes.

Tänud
Vasta

Mine “>> Samsung <<”