Hiirekursori probleem
Hiirekursori probleem
Hiirt liigutades kaob kursor ekraanilt paremale poole. Hiire vahetus ei aita. Kas oskab keegi nõu anda? Ettetänades!
- valgekotkas
- Admin
Re: Hiirekursori probleem
ilmselt videokaarti seadetest aktiveeritud ka teine monitor, tv vms mida aga tegelikkuses füüsiliselt küljes ei ole 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Tõenäoline põhjus jah; samas näiteks minu Ati Radeon 9600 puhul selline asi ei ole võimalik: tv peab olema füüsiliselt ühendatud, et seadetest saaks ülepea kahemonitori režiimi sisse lülitada.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Sul on aktiivne nn Extended Desktop, virtuaalne monitor on paremal pool. Osadel arvutitel aga ei saagi sellest režiimist enne välja, kui uuesti teise monitori (või projektori) külge paned ja alles siis saad selle välja lülitada.klient kirjutas:Hiirt liigutades kaob kursor ekraanilt paremale poole. Hiire vahetus ei aita. Kas oskab keegi nõu anda? Ettetänades!
- valgekotkas
- Admin
just aga kui teine seade on küljes ja selle lahti ühendad ilma, et teise välja lülitad siis jääb see aktiivseksZuumbox kirjutas:Tõenäoline põhjus jah; samas näiteks minu Ati Radeon 9600 puhul selline asi ei ole võimalik: tv peab olema füüsiliselt ühendatud, et seadetest saaks ülepea kahemonitori režiimi sisse lülitada.

mina soovitan kasutada Ubuntu Linuxit
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
- valgekotkas
- Admin
mine vaheta mähe ära ajaviiteks - ajab üleseston kirjutas:mina soovitan kasutada Ubuntu Linuxit

- sergei2004
- Entusiast
vahest aitab värskendada hiire mati draiverid.... 

Tõsi, kuid ainult niikauaks kuni restarti ei tee või arvutit välja ei lülita.valgekotkas kirjutas:just aga kui teine seade on küljes ja selle lahti ühendad ilma, et teise välja lülitad siis jääb see aktiivseksZuumbox kirjutas:Tõenäoline põhjus jah; samas näiteks minu Ati Radeon 9600 puhul selline asi ei ole võimalik: tv peab olema füüsiliselt ühendatud, et seadetest saaks ülepea kahemonitori režiimi sisse lülitada.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
veel võib seda teha ka viirus ja mida on linuxi vastu kellegil.Käsi tuleb maha raiuda millega see kirjutati
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
- valgekotkas
- Admin
ei ole linuxi vastu mul isiklikult midagi - kõik koduses kasutuses olevad masinad ammu sellele jooksma pandud aga antud teemas ei ole vahet kas linux, aknad või mõni muu opakas - desktopi ja videoraua seaded on neil pmst samasugused GUI poolestseston kirjutas:veel võib seda teha ka viirus ja mida on linuxi vastu kellegil.Käsi tuleb maha raiuda millega see kirjutati

Aga mis siis saab kui hiirematti polegi?sergei2004 kirjutas:vahest aitab värskendada hiire mati draiverid....

Kas siis peab draiverite plaadi voodi alla panema?