Paluks abi pannide paika-paigas

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Kasutaja avatar
rolks
Entusiast

Re: Paluks abi pannide paika

Postitus Postitas rolks »

pakuks et sellele 36e pane kõrvale alps 40e mpeg4 vabad venelased, soovitaks suurema panni panna
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas seston »

kui mul 1,1 on suunatud 19,2E kas siis ei venta seda 40E välja sealt?
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

seston kirjutas:kui mul 1,1 on suunatud 19,2E kas siis ei venta seda 40E välja sealt?
Ei.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

mul tekkis selline kahtlane tunne,et mul 0,9 on liiga ligidal 1,1 antennile ja varjab ära osa signaalist.Ei arvestanud ju,et tegelikult on 5e ja 19,2e vahe väike.Mõlemad on peaaegu ühte suunda ja kahe antenni vahe horisontaalis on vist miski 1,7-2m ainult.Vähemalt on asjad katusel.tahaks panna 1,1 nii-19,2 tsenter siis 13 E paremale ja 23,5E ning 28,2E vasakule.Äkki mahub veel ka see 9 või 7E mis mul puudu on teisel antennil.
Jalad on üles-alla jooksmisest valusad.Taskulampi pole muidu oleks juba katusel.Kas 40E jaoks 60CM pann oleks piisav ?
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

Postitus Postitas Filmix »

seston kirjutas:Mõlemad on peaaegu ühte suunda ja kahe antenni vahe horisontaalis on vist miski 1,7-2m ainult.
Sellise vahega ei saa seal midagi varjutada. Sattide tõusunurk on ju suht väike. Ja ma ei saa aru, mida sa seal jooksed kogu aeg :? Vea pikendusega elekter katusele, kogu aparatuur ja tööriistad ka katusele, prozektor põlema ja enne alla ei tule, kui kõigil sattidel pildid ees :wink:
Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

mida ma vean esimeselt 5 kordse maja katusele läbi luugi.Hakkab sadama on p***e.Oleks siis trepp vähemaltki.Luugist mahun vaevalt läbi.Majal viilkatus.Nii mõnigi tööriist on alla veerenud.Hea,et mitte ise elus.

Tegelt on kahel antennil vahe 1,2 m hoopis ja vist jääb varju teisele.Peab ringi tõstma.Midagi pole teha.
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

seston kirjutas:... Jalad on üles-alla jooksmisest valusad. ...
Mida Su naabrimammid selle seerimise peale ütlevad?

Kui ma koridorikapis omale uut kaabel-tv kaablit läbi toru ajasin, käidi küll uurimas, mida ma teen ja ega nad õhtusest Vremjast ilma ei jää.

Selle, et mina pole süüdi, kui suure lumetormiga STV peajaamas pannid täis tuiskasid ja RenTV pilt ruudutas ning heli kliksus, sain vaevu neile selgeks teha.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

mul kõige hullem on see,et kü esimees elab viiendal kust läheb katusele trepp.Käin nii vaikselt kui suudan aga ikka pildistas ära.Lubasin tasuta paigaldada koridori tuledele liikumisanduriga lüliti.Ühesõnaga lubasin altkäemaksu.3 päeva pole nüüd käinud üleval.Kogun energiat ja võtan uut hoogu.Homme pidi sõber appi tulema mõne õllega.Siis on vähe lihtsam.palvetan,et ei hakkaks sadama.Tehke seda ka minu eest.

Aamen
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Eh,pole sinu eluke ka kerge,seston :mrgreen:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

ei ole minu elu ka kerge.Taevane isa ka ei aita aga palveid on ikka kuulda võtnud ilma kohta.

Annan teada hetke olukorrast.Nabilo 0.12 mingu pe....e ja sügavalt.See pole ju normaalne kui pann on paigas ,signaal on põhjas ja ei leita kanaleid kõiki ülesse.10-1 diseqc on vahel ja seal ajab ta satid sassi kõik jne.Marutasin katusel 4 tundi.Külm oli kui kurat.Mingid satid sain paika aga kuna üleval eriline info puudub siis ei teagi mis satid on.19,2 astra on kindlalt 1.Panin ühe panni ka 6mm keermelatiga seina külge,et tuulega ei vibreeriks, teist ei jõudnud.Lasin pannile väikse nurga kinni pop neediga ja sealt august keermelatt läbi ning seina küljes on tüübliga konks ja lati külge keerasin kiilankru küljest konksu kah.ei hakanud mingit pingutit vahele ostma kuna see maksab 55 kulli.Pime tuli peale.Katusel oli tuuner ja see tft telekas mis mul siin müüa on.Igati vägev.Nüüd siis tuleb hakata driimiga otsima,et mis kus miski satt on.Lõbus ei saa see olema.
Vasta

Mine “Üldfoorum”