= kui lasta kloonile selga üle 70 bootloader'iga image, siis kloon saapasse laseb.tom008 kirjutas:kui DM800 soft p***e läheb kas siis saap kloon laseb
Tra, ma ei või... Kõik image'd on Enigma 2. Kurat teab, millise Sa nendest talle selga lasid...wonwedru kirjutas:No mina 8000 seda kanalit ei leia ? Lasin selga viimase Enigma, krt, rohi pole ka enam roheline, värvid täitsa mööda...
Kood: Vali kõik
290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5
Gemini 4,5, peale neid ridu pole tüüneris enam midagi tühjus, ainult kiri DVB servisetigekala kirjutas:Tra, ma ei või... Kõik image'd on Enigma 2. Kurat teab, millise Sa nendest talle selga lasid...wonwedru kirjutas:No mina 8000 seda kanalit ei leia ? Lasin selga viimase Enigma, krt, rohi pole ka enam roheline, värvid täitsa mööda...
Ja millisest kanalist käib jutt ?
Kui ITV HD-st siis on vaja lisada etc/enigma2/lamedb faili sellised read >Peale seda tagant tuuner sisse/välja ja kanal on iseenesest kanalilistis.Kood: Vali kõik
290e:011a0000:090b:003b:1:0 ITV HD p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5
Muidugi siis kui sagedus 11428H, SR27500, FEC2/3 DVB-S/QPSK on varem juba skännitud.
Tähtis on enigma2 maha tappa peale lamedb muutmist, kas siis power juhtme välja tõmbamisega või siis "killall enigma2" käsuga. Muidu paistab et ta kirjutab lamedb oma cachetud versiooniga üle ja sinu tehtud muutused lähevad kaduma, kui teha talle normal restart.wonwedru kirjutas:Gemini 4,5, peale neid ridu pole tüüneris enam midagi tühjus, ainult kiri DVB servise
Täitsa olemas selline pill, ostsin selle küll seepärast, et siin kus hetkel viibin pole originaali üldse võimalik saada, isegi klooniga oli paras sebimine. Praegu ligi kuu kasutanud ja ei kurda, teeb oma tööd korralikult. Kõvaketast pole veel sisse saanud panna, sest pole kohapealt sobivat leidnud. Üldjoontes on kõik viimased imaged talle olemas ja töötavad, nii et valikuvõimalus täiesti olemas. Kui veel arvestada nende hinnavahet, siis nn teiseks tüüneriks kõlbab võtta küll.Filmix kirjutas:Kas siin üldse on kedagi, kes 800 klooni omabHuvitav, kuda neil töökindlus on? See bootloaderi jura ei ole tegelikult mingi argument klooni ostmata jätmiseks. Mitte, et ma oma orikat klooni vastu tahaks vahetada, aga huvi pärast tahaks teada
Seni on küll kuulda olnud, et ega need 800 kloonid ei kesta eriti, aga äkki on asjad paranenud
Justnimelt.mcm kirjutas:Tähtis on enigma2 maha tappa peale lamedb muutmist, kas siis power juhtme välja tõmbamisega või siis "killall enigma2" käsuga. Muidu paistab et ta kirjutab lamedb oma cachetud versiooniga üle ja sinu tehtud muutused lähevad kaduma, kui teha talle normal restart.