Kõik 1000 koodi? (000-999)aandrees kirjutas:Mu NOKIA televiisor ei taha alluda zuumboxi käskudele. Mida teha? Olen kõik koodid läbi proovinud...
Kaua sul selleks aega kulus?
Kõik 1000 koodi? (000-999)aandrees kirjutas:Mu NOKIA televiisor ei taha alluda zuumboxi käskudele. Mida teha? Olen kõik koodid läbi proovinud...
Ma pean nüüd iseennast parandama. Lugesin Starmani lehekülge ja sain õudusega aru, et see odavboks pole mitte eelmisele lisaks, vaid ongi nüüdne ainuke zuumbox. Ühesõnaga, valiku laienemise võib mu jutust maha tõmmata ja lolluse veel viiekümnega korrutada. Jätta oma tootevalikusse ainult ilma HDMI-ta boks on ikka täiesti uskumatu idiootsus.Martini kirjutas:See, et valikuvõimalus laieneb, on hea. See, et keegi toob turule uue boxi, millel pole HDMId, on minu meelest täiesti uskumatu lollus.
Palju neid siis müüdud on?Martini kirjutas:Teades natuke sellest, kui palju viimase 3 aasta jooksul on müüdud TFT telekaid, on minu hinnang, et vähemalt ühe HDMI auguga telekas on olemas umbes 50-55% Eesti kodudes ja see arv kasvab pidevalt.
...
Mida zuumbox3-est võiks oodata? Jäetakse pildiväljundist alles ainult RF-modulaator?
Logitch.aandrees kirjutas:kolm päeva... kas on probleemile( pult ei tunne telekat ) mingi lahendus
HD osa juba roogitigi välja. Varasem kirjutaja juhtis tähelepanu tõsiasjale et vaatamata HD osa puudumisele peaks seadme (digibox DVB-T vasuvõtuks) küljes ikkagi olema HDMI kuna see on praegusel hetkel ainuke üldlevinud digitaalne audio-video ühendus (toetab väga hästi ka SD videosignaali).hot_bird kirjutas: Pistikupesade arv on hea algus säästule, järgmisena roogitakse HD osa välja( kui seda pole veel tehtud).
Kas puldi õpetamise probleemile on nüüdseks ravi leitud? Minul sama häda, et kui püüan kolmekohalist koodi sisestada, siis enamikul juhtudest pult kolmanda numbri vajutamisele ei reageeri. Telekaks on Panasonicu plasma.skyline kirjutas:Esimene probleem oli see, et minu Salora telerit ei suutnud see pult ära tunda hoolimata sellest et proovisin läbi kõik juhendis toodud Salora ja ka Finluxi koodid. Kuigi tundub, et viga võib olla boksi tarkvaras.
Seadistamsisel on õeldud et peale menu ja exit nupu 2 sekundulist all hoidmist läheb tuluke põlema ja siis sisestada 3-kohaline teleri kood ning iga nupule vajutuse järel plingib tuluke ühe korra. Minul plinkis tuluke vaid kahe esimese numbri sisestamise järel korra, kolmanda numbri peale ei reageerinud tuluke üldse.