FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Levira E40 test ei olegi enam? või ainult mul ei näita enam? SjaQ mõlemad 90-95 a pilt pole, ekraan must
maunts001 kirjutas:Levira E40 test ei olegi enam? või ainult mul ei näita enam? SjaQ mõlemad 90-95 a pilt pole, ekraan must
Vaatasin,mul ka pole.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Paar päeva tagasi tuli test2 kanalilt mingid eestikeelsed subtiitrid. Teletornist siis.mustkass kirjutas:maunts001 kirjutas:Levira E40 test ei olegi enam? või ainult mul ei näita enam? SjaQ mõlemad 90-95 a pilt pole, ekraan must
Vaatasin,mul ka pole.
OT: Kas "ubuntu" teemaga (=skin/theme) kasutajatel polegi ette nähtud teemadele (=topic) vastata?
nujh.
SD Zoombox näitab hetkel S0-5% (kõigub 0 ja 5 vahel) ning Q 100%
A ei nurise, pilt ei haki
SD Zoombox näitab hetkel S0-5% (kõigub 0 ja 5 vahel) ning Q 100%
A ei nurise, pilt ei haki

On külm ja selge talveilm. Õuest tuppa tulles näitas termomeeter -19´C..
Mõte oli teleri ette mugav asend võtta ja vaadata, et mis tuleb..võta näpust, Tallinna 1.mux ja pilti ei ole. Ei ole ega ka tule.. HD Kaon box ja S90% ning Q50%
Peaks nagu olema?
Starmani kahel muxil signaal põhjas ja pilt igast asendist. Soome Espoo saatja signaalitugevuse üle ka kurta ei saa. Pilt nagu prillikivi. Noh, parem MPEG-4 omast.
Tallinna 1. mux ikka "signaal puudub".
Ronisin siis oma mugavast diivanist üles ja läksin kaema, mis arvuti tuuner näitab.
Sa saadan, pilt ees, sel esimesel muksil.
See on see ühe antenni majandus, mis vaatab Soome poole ja teletorn vaatab 90`all sisse.
Ja mis te arvate, mis muxide sagedused need asuvad mõlemal pool 45 kanalit?
S ja Q võivad ju head olla, kuid Soome tugevam signaal tambib Eestimaise mättasse.
No kurat, teletorn on minust 10 kilomeetri kaugusel ja Espoo 90 km. taga.
Niipalju siis kanalite selektiivsusest naaberkanalite suhtes. Hirmus segamine käib.
Samas näen vägagi hästi, kui kenasti saab suunata saateantenniga levi suunda.
42 kanali muxist siis jutt,teletornist ida poole kohe üldse ei kosta, kuid minu üllatuseks leidsin laupäeval Kohila külje all digiboxi paigaldades isegi toaantenniga selle muxi üles.
Tegelikult olin täiesti kindel, et sealt läbi metsa küll ühtegi signaali toaantenniga kinni ei püüa. Võta näpust.
Paistab sedamoodi, et pean ostma Eesti jaoks eraldi antenni ja kalli võimendi erinevate antennide kokkuliitmiseks.
Ja palju see digiajastu pidigi nüüd vaataja rahakotist välja viima
Analoogiajastu ranteloni võimu ta juba vanarauda saatis. Nüüd osta veel digiajastu jaoks sobiv võim.
(edit. muudetud pluss miinuseks temperatuurinumbri ees
)
Mõte oli teleri ette mugav asend võtta ja vaadata, et mis tuleb..võta näpust, Tallinna 1.mux ja pilti ei ole. Ei ole ega ka tule.. HD Kaon box ja S90% ning Q50%

Peaks nagu olema?
Starmani kahel muxil signaal põhjas ja pilt igast asendist. Soome Espoo saatja signaalitugevuse üle ka kurta ei saa. Pilt nagu prillikivi. Noh, parem MPEG-4 omast.
Tallinna 1. mux ikka "signaal puudub".
Ronisin siis oma mugavast diivanist üles ja läksin kaema, mis arvuti tuuner näitab.
Sa saadan, pilt ees, sel esimesel muksil.

See on see ühe antenni majandus, mis vaatab Soome poole ja teletorn vaatab 90`all sisse.
Ja mis te arvate, mis muxide sagedused need asuvad mõlemal pool 45 kanalit?
S ja Q võivad ju head olla, kuid Soome tugevam signaal tambib Eestimaise mättasse.
No kurat, teletorn on minust 10 kilomeetri kaugusel ja Espoo 90 km. taga.
Niipalju siis kanalite selektiivsusest naaberkanalite suhtes. Hirmus segamine käib.
Samas näen vägagi hästi, kui kenasti saab suunata saateantenniga levi suunda.
42 kanali muxist siis jutt,teletornist ida poole kohe üldse ei kosta, kuid minu üllatuseks leidsin laupäeval Kohila külje all digiboxi paigaldades isegi toaantenniga selle muxi üles.
Tegelikult olin täiesti kindel, et sealt läbi metsa küll ühtegi signaali toaantenniga kinni ei püüa. Võta näpust.
Paistab sedamoodi, et pean ostma Eesti jaoks eraldi antenni ja kalli võimendi erinevate antennide kokkuliitmiseks.
Ja palju see digiajastu pidigi nüüd vaataja rahakotist välja viima

Analoogiajastu ranteloni võimu ta juba vanarauda saatis. Nüüd osta veel digiajastu jaoks sobiv võim.
(edit. muudetud pluss miinuseks temperatuurinumbri ees

Viimati muutis zoom, 13:56, 19 Dets 2009, muudetud 1 kord kokku.
Mis ta nüüd maksma pidigi...
Digiboxi hinna.
Digiboxi hinna.

http://www.dvb.fi/showthread.php?t=1364" onclick="window.open(this.href);return false;peeter3000 kirjutas: Eestis hakatakse ka uuel aastal katsetama DVB-T2-e (Roska väide). Nii olen mina aru saanud...
Lõpuks on ka Levira oma andmebaasi uuendanud:Carat_EST kirjutas:Loodame et peatselt nende kohta ka siia:
http://www.levira.ee/dyna/site/saatejaamad.pdf
uut infot lisandub (viimati muudeti veebruaris 2009).
Sisaldab 15.12.2009 seisuga nüüd andmeid ka
Koljaku, Eisma, Järvakandi ja Abja-Paluoja kohta.
Paldiski, Kärdla, Torila ja Lihula kohta pole aga andmikus veel midagi.
Kusjuures Eisma on samadel koordinaatidel, mis Koljaku.Lõpuks on ka Levira oma andmebaasi uuendanud:
Koljaku, Eisma, Järvakandi ja Abja-Paluoja
Pehkale on kõvasti ERP-d juurde väänatud.
Kohtla-Nõmmele ja Koerule ka veidi.
Eisma koordinaadid on jah valed (need on Koljaku omad),sinira kirjutas:Kusjuures Eisma on samadel koordinaatidel, mis Koljaku.Lõpuks on ka Levira oma andmebaasi uuendanud:
MTR alusel peaks Eisma idapikkus olema ca 26 17 xx E
Võimsuste muutused (võrreldes veebruarikuu tabeliga):
Valgjärve E47 MUX1 7,1kW -> 9kW
Valgjärve E52 MUX2 2kW -> 7kW
Valgjärve E61 MUX3 0,7kW -> 7kW
Kohtla-Nõmme E33 MUX1 2,74kW -> 5kW
Pehka E45 MUX1 3,3kW -> 5kW
Eisma peaks olema: 59°33'36,52''N 26°17'32,81''ECarat_EST kirjutas:Eisma koordinaadid on jah valed (need on Koljaku omad),sinira kirjutas:Kusjuures Eisma on samadel koordinaatidel, mis Koljaku.Lõpuks on ka Levira oma andmebaasi uuendanud:
MTR alusel peaks Eisma idapikkus olema ca 26 17 xx E
Võimsuste muutused (võrreldes veebruarikuu tabeliga):
Valgjärve E47 MUX1 7,1kW -> 9kW
Valgjärve E52 MUX2 2kW -> 7kW
Valgjärve E61 MUX3 0,7kW -> 7kW
Kohtla-Nõmme E33 MUX1 2,74kW -> 5kW
Pehka E45 MUX1 3,3kW -> 5kW
EMT mast.
Aerofotolt mõõtes on nad aga:sinira kirjutas: Eisma peaks olema: 59°33'36,52''N 26°17'32,81''E
EMT mast.
59°33΄36.03˝, 26°17΄31.64˝
Masti, Eisma, Vihula, Lääne-Virumaa
http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?app_id ... 177&LANG=1
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
MIDAA?! http://www.starman.ee/meediablogi/muudatused-zuum" onclick="window.open(this.href);return false;
Nii, et siis TV6 kaob vabalevist ära
EDIT: Ja ongi nii - Kultuuriministeeriumile on TV3 saatnud taotluse, et TV6 ringhäälinguluba tühistataks 7. jaanuarist juhul kui TV6 saab kaabliloa.

EDIT: Ja ongi nii - Kultuuriministeeriumile on TV3 saatnud taotluse, et TV6 ringhäälinguluba tühistataks 7. jaanuarist juhul kui TV6 saab kaabliloa.
Hihii, no nüüd hakkab tulema küll kisa. Jõuame varsti sinna, et DVB-T-s on nähtaval vaid kolm kanalit...TarmoTanilsoo kirjutas:MIDAA?! http://www.starman.ee/meediablogi/muudatused-zuum" onclick="window.open(this.href);return false;
On siis seda FTA DVB-T-d mõtet arendada kui kanalid üksteise järel mammona huvides kaabelvõrkudesse surutakse ja inimesi selle eest plekkima sunnitakse.
Vägisi kipub sinna et sõsarkanalite ülalpidamine on ülejõukäiv.
Ma kardan et Aastaks 2012 pole sellest DVB-T-st mitte midagi alles. Kui siis vaid ETV+ETV2...
Kõik muu jookseb mööda Elioni optikat kaabelvõrkudesse.
No tore on.TarmoTanilsoo kirjutas:MIDAA?!

See kartus saab reaalsuseks, küll näete.Energizer kirjutas:Hihii, no nüüd hakkab tulema küll kisa. Jõuame varsti sinna, et DVB-T-s on nähtaval vaid kolm kanalit...TarmoTanilsoo kirjutas:MIDAA?!
On siis seda FTA DVB-T-d mõtet arendada kui kanalid üksteise järel mammona huvides kaabelvõrkudesse surutakse ja inimesi selle eest plekkima sunnitakse.
Vägisi kipub sinna et sõsarkanalite ülalpidamine on ülejõukäiv.
Ma kardan et Aastaks 2012 pole sellest DVB-T-st mitte midagi alles. Kui siis vaid ETV+ETV2...
Kõik muu jookseb mööda Elioni optikat kaabelvõrkudesse.
Võik lausa kihlveokontori avada sel teemal..