Ei osanud paremasse kohta kirjutada, äkki keegi siin oskab nõu anda.
Nimelt siis on olemas LG 37LH2000 teler, mis näitab ka eesti digipilti igati ok ja selle taga, hetkel scartiga, on philipsi kodukino HTS3115 ja probleem on selles at analoog tv puhul on hääl ilusti kodukinos olemas, aga digitv puhul on kodukinos vaikus. Kas võiks aidata hdmi kaabel või mingi muu alternatiiv ? Uisapäisa ei tahaks erinevaid kaableid kokku ostma asuda, niisama proovimiseks pole ka võtta hetkel.
lg 37LH2000 + philipsi kodukino
Re: lg 37LH2000 + philipsi kodukino
Digi-tv vaatamisel tuleb heli teleri enda kõlaritest või on üldse vaikus?
EDIT: Sirvisin kiiresti LG manuaali. Kas kodukino on ühendatud AV1 (scart1) pessa? Proovi AV2 (scart2) pessa ühendada
EDIT: Sirvisin kiiresti LG manuaali. Kas kodukino on ühendatud AV1 (scart1) pessa? Proovi AV2 (scart2) pessa ühendada
Viimati muutis renqest, 13:11, 30 Dets 2009, muudetud 1 kord kokku.
teleri kõlaritest asi toimib igal juhul.
ahjaa ja veel meenus see, et kui panna näiteks mõni muu sisend av1 näiteks kus ei pruugi midagi ühendatud olla hakkab kodukinost tulema ilmselt viimati vaadatud analoogkanali heli ( telekal ees kiri et signaali pole kuna tõesti pole)
ahjaa ja veel meenus see, et kui panna näiteks mõni muu sisend av1 näiteks kus ei pruugi midagi ühendatud olla hakkab kodukinost tulema ilmselt viimati vaadatud analoogkanali heli ( telekal ees kiri et signaali pole kuna tõesti pole)
Viimati muutis siimw, 13:16, 30 Dets 2009, muudetud 1 kord kokku.
Proovi siis scart2 pesa
Ja kui scartiga tööle ei saa, proovi hdmi kaabliga (odavamad hdmi kaablid maksavad ~150eeku)
Ja kui scartiga tööle ei saa, proovi hdmi kaabliga (odavamad hdmi kaablid maksavad ~150eeku)
kas neil mingi vahe, ausalt öeldes tuli endalgi selline mõte korra aga proovida veel ei ole jõudnud?
ühendatud on küll hetkel esimesse. seega eks ma proovin seda esialgu. tänud
ühendatud on küll hetkel esimesse. seega eks ma proovin seda esialgu. tänud
see versioon isegi toimis, aga tekkisid uued küsimused nimelt ostsin ka hdmi kaabli aga sellega ei tule üldse heli kodukinosse proovisin mõlemad hdmi-d läbi teleril ja omast arust olen ka neid vähesed seadeid siin ja seal näppinud. scart kaabliga toimib asi suht ideaalselt kui panen kodukinos tv peale lülitub ka tv ringi ja kui dvd peale siis jälle teleakas läheb automaatselt dvd reziimi. Samas hdmi-ga seda ka ei ole, pean käsitsi panema mõlemast eraldi. Kas oskab keegi selle kohta kommenteerida. hdmi ise toimib sest dvd vaadata saab telekast hdmiga ka.
Lisaküsimus veel, teise hdmisse panin arvutipildi , arvuti dvi-st teleri hdmisse ja nüüd kuidas peaks toimima häälega? Kui panen tavalise helijuhtme arvuti line out ja teleka line in siis on hääl ainult läbi teleri kõlarite , kas seda saaks kuidagi ka et oleks läbi teleri kodukinnmo edasi või peaks otse kino aux otsa saatma arvutist heli. Tänud ette ja olen vist oma muredega vales kohas ka, aga ei oska paremat kohta leida ka.
Lisaküsimus veel, teise hdmisse panin arvutipildi , arvuti dvi-st teleri hdmisse ja nüüd kuidas peaks toimima häälega? Kui panen tavalise helijuhtme arvuti line out ja teleka line in siis on hääl ainult läbi teleri kõlarite , kas seda saaks kuidagi ka et oleks läbi teleri kodukinnmo edasi või peaks otse kino aux otsa saatma arvutist heli. Tänud ette ja olen vist oma muredega vales kohas ka, aga ei oska paremat kohta leida ka.
- valgekotkas
- Admin
ja nii peadki tegema ... HDMI on teleka puhul ühepoolne - st telekas ei saada mingit heli üle HDMI välja (sellele mõeldes saad ka aru ome postituse esimese poole küsimusestsiimw kirjutas: või peaks otse kino aux otsa saatma arvutist heli.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
jälle selgem ehk siis tasub jätta nii scart kui hdmi et kui vaja dvd-d vaadata vaatan läbi hdmi ja muidu hääle jaoks läbi scarti kõik käib, kui nii siis vist olen kõik vastused kätte saanud. tänud