FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Väga huvitav vestlus. TV6ga on asi lihtsam, kui arvate. TV3-l oli valik, kas panna kanal kinni või kolida tasulisse paketti ja hakata operaatoritelt raha küsima. Õnneks valisid nad seekord teise tee. Kanal 11 mingit plaani täna tasulisse paketti kolida ei ole. Seoses TV6 kolimisega tasulisse suureneb tõenäoliselt Kanal 11 vaadatavus, mis tähendab rohkem reklaamiraha. Tõenäoliselt kuulutab riik välja konkursi kahele FTA loale.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Tänan selgituse eest. Igatahes huvitavad ajad on ees. Endal tiksub Zuum, nii et minu jaoks paljut ei muutu, kui, siis ehk pildi kvaliteet.roska kirjutas:Väga huvitav vestlus. TV6ga on asi lihtsam, kui arvate. TV3-l oli valik, kas panna kanal kinni või kolida tasulisse paketti ja hakata operaatoritelt raha küsima. Õnneks valisid nad seekord teise tee. Kanal 11 mingit plaani täna tasulisse paketti kolida ei ole. Seoses TV6 kolimisega tasulisse suureneb tõenäoliselt Kanal 11 vaadatavus, mis tähendab rohkem reklaamiraha. Tõenäoliselt kuulutab riik välja konkursi kahele FTA loale.
Mis mind kummastab, on aga meediakajastuse puudumine sellel teemal. Kui ma Starmani meediablogi poleks eile lugenud ja kultuuriministeeriumi dokumendiregistrit vaadanud, oleksin 6. jaanuaril küll väga üllatunud olnud. Kas üritatakse seda öö varjus teha?
OT aga Zuum teeb mis tahab. Kui eelmine kord põhjendas, miks osa kanaleid asendab. Aga nüüd ei ütle TVCi kadumise kohta midagi. TVCi on üks väheseid kanaleid mida mõni teine operaator ei näita. Palju sisukam kui 3+.
OT aga Zuum teeb mis tahab. Eelmine kord põhjendas, miks osa kanaleid asendab. Aga nüüd ei ütle TVCi kadumise kohta midagi. TVCi on üks väheseid kanaleid mida mõni teine operaator ei näita. Palju sisukam kui 3+.
Siis on ju tore, kui suutsime huvi äratada.roska kirjutas:Väga huvitav vestlus. TV6ga on asi lihtsam, kui arvate. TV3-l oli valik, kas panna kanal kinni või kolida tasulisse paketti ja hakata operaatoritelt raha küsima. Õnneks valisid nad seekord teise tee. .
Iseenesest muidugi jama, et Viasat kurdab rahapuuduse üle ja TV6 seega kusagile kolib.
Minu jaoks küll asi ei muutu, kuna olen zuumiga juba aastaid (2006 detsembrist) sõber.
TV6 reklaamirahad jäi tulemata kuna oli vaja elioniga lolli mängida. Nüüd maksab kätte.roska kirjutas:Väga huvitav vestlus. TV6ga on asi lihtsam, kui arvate. TV3-l oli valik, kas panna kanal kinni või kolida tasulisse paketti ja hakata operaatoritelt raha küsima. Õnneks valisid nad seekord teise tee. Kanal 11 mingit plaani täna tasulisse paketti kolida ei ole. Seoses TV6 kolimisega tasulisse suureneb tõenäoliselt Kanal 11 vaadatavus, mis tähendab rohkem reklaamiraha. Tõenäoliselt kuulutab riik välja konkursi kahele FTA loale.
Kolitakse see kindlapeale TV6-te, Rootsis samamoodi seal. Või siis üldse VSB peale ja teised võivad näppu imeda.Scott kirjutas:Huvitav seik on see, et see UUDIS on meediablogisse alles hiljuti tekkinud, kuigi ülespaneku kuupäevaks on märgitud 6.12. Olen Starmani ja STV kodukaid vähemalt korra nädalas külastanud ja oleksin selle meediablogist varem leidnud, mitte nagu nüüd Tarmo viite peale.TarmoTanilsoo kirjutas:MIDAA?! http://www.starman.ee/meediablogi/muudatused-zuum" onclick="window.open(this.href);return false;
Ka RBK kanali kohta seal varem infot ei olnud.
Miskipärast tuli mõte, et selle liigutuse taga võib olla ka soov F1 TV6-de kolida, et sommid seda tasuta ei vaataks (?).
Aga minupärast võib viasit näppu imeda. BBC ruulib.
TV6 omanik on siiski väga pika vinnaga firma, vaevalt nad langetavad mingeid otsuseid kanali sulgemise kohta ainuüksi seepärast, et reklaamiturg aastaks ära langeb. Schibsted sõi Kanal 2 omanikuna aastaid 50 miljonit kahjumit aastas, aga ei pannud poodi Eestis kinni. Eks Modern Times Group on Eestis sama pikaajaline tegija.
TV6-le raudselt mõjus kahjulikult Elionist puudumine. Nende reiting tiksus pikalt 1,5 protsendi ringis ja Elioni võrku lisandudes kargas 2,3 peale. Stabiilselt kõikjal olemas olnud Kanal 11 (v.a. Viasat) on kogu aeg 1,7% juures olnud vaadatavuselt.
See kindlasti julgustas TV6-t lahkuma vabast digilevist. Ma olen kindel, et vaadatavus langeb jaanuaris kõigest natuke ja kanal jääb ikka üle 2% ning Kanal 11-st ette kõige populaarsemaks nishikanaliks.
Vabast digilevist lahkumine aitab hoida kokku ca 4 miljonit krooni, mis oleks läinud Levirale väga tühise lisareitingu eest. Äriliselt ja rahaliselt ei tasu vaba digilevi nishikanalile ära, sest seda 4 miljonit krooni ei teeni tagasi reklaamiturul.
Eks jaanuari reiting näitab, palju TV6-le alles jääb ja kas mul on õigus. Kui vaadatavus langeb 0,2-0,3% võrra, siis see raudselt pole Levira aastast saatjatasu väärt. Sellise vaadatavuse normaalne hind oleks 1-2 miljoni krooni kandis ehk vähemalt poole väiksem tasu saatjate eest.
Üheaastase kahjumi järel Modern Times poleks kindlasti TV6 kohe kinni pannud ja teinud Eestist ainsat turgu, kus nad sellenimelise kanaliga esindatud pole. See on lihtsalt mõistlik kulude optimeerimine - nagunii nad vist väljastust ostavad ka Leviralt, seega saavad nad igast küljest Eesti kõige kallimat teenust.
TV6-le raudselt mõjus kahjulikult Elionist puudumine. Nende reiting tiksus pikalt 1,5 protsendi ringis ja Elioni võrku lisandudes kargas 2,3 peale. Stabiilselt kõikjal olemas olnud Kanal 11 (v.a. Viasat) on kogu aeg 1,7% juures olnud vaadatavuselt.
See kindlasti julgustas TV6-t lahkuma vabast digilevist. Ma olen kindel, et vaadatavus langeb jaanuaris kõigest natuke ja kanal jääb ikka üle 2% ning Kanal 11-st ette kõige populaarsemaks nishikanaliks.
Vabast digilevist lahkumine aitab hoida kokku ca 4 miljonit krooni, mis oleks läinud Levirale väga tühise lisareitingu eest. Äriliselt ja rahaliselt ei tasu vaba digilevi nishikanalile ära, sest seda 4 miljonit krooni ei teeni tagasi reklaamiturul.
Eks jaanuari reiting näitab, palju TV6-le alles jääb ja kas mul on õigus. Kui vaadatavus langeb 0,2-0,3% võrra, siis see raudselt pole Levira aastast saatjatasu väärt. Sellise vaadatavuse normaalne hind oleks 1-2 miljoni krooni kandis ehk vähemalt poole väiksem tasu saatjate eest.
Üheaastase kahjumi järel Modern Times poleks kindlasti TV6 kohe kinni pannud ja teinud Eestist ainsat turgu, kus nad sellenimelise kanaliga esindatud pole. See on lihtsalt mõistlik kulude optimeerimine - nagunii nad vist väljastust ostavad ka Leviralt, seega saavad nad igast küljest Eesti kõige kallimat teenust.
ja kuhu nad selel tv6 panevad? zuumi paketti?
krt siis kaotab kvaliteet ja mina seda enam ei vaata. MOTT.
jätan niigi kõik keskmise pildikvaliteediga filmid vaatamata ja vaatan neid hijem dvd pealt vms. TV6 oli väheseid kes laias formaadis asju...., oleks siis hd 720i kanalinagi
krt siis kaotab kvaliteet ja mina seda enam ei vaata. MOTT.
jätan niigi kõik keskmise pildikvaliteediga filmid vaatamata ja vaatan neid hijem dvd pealt vms. TV6 oli väheseid kes laias formaadis asju...., oleks siis hd 720i kanalinagi

Saab näha, 1 auk on seal juba tükk aega ootel.roska kirjutas:Tõenäoliselt kuulutab riik välja konkursi kahele FTA loale.
Mõtisklesin 1 õhtu, et eesti seadusandlus vist ei võimalda FTA eetrisse libakanalil tulla. Pean silmas sellist, kes ise saateid ei tee, vaid ostab sisse erinevatelt kanalite omatoodangut. Siuke Elmari videoversioon

Teine teema on lokaalsed kanalid ... Tallinn HD

Kui ma ei eksi, siis täna on vabas eetris AloTV, mis sellest saab?
Kaabeltv kanaliksa1 kirjutas: Kui ma ei eksi, siis täna on vabas eetris AloTV, mis sellest saab?
seda juhul kui AloTV oma digilitsentsi ei uuenda.kokku123 kirjutas:Kaabeltv kanaliksa1 kirjutas: Kui ma ei eksi, siis täna on vabas eetris AloTV, mis sellest saab?
Väljastus jääb TV6-l ju endiseks, midagi ei muutu. Kas vaba digilevi on siis Eestis tõesti ainus võimalus näha laias formaadis asju ja kõik teised sundkorras lükkavad 4:3 formaati?renee kirjutas:krt siis kaotab kvaliteet ja mina seda enam ei vaata. MOTT.
Ei kujuta ette, kes tuleksid uute kanalitega praegu. Kui kõik rahas suplesid, siis oli kolm tahtjat - Kanal 2, TV3 ja Kruuda. TV3 jaoks on see nüüd liiga kallis, Kanal 2 vaevalt uut kanalit tahab (siis oleks võinud Kalevi või Neljanda ära osta), Kruuda on audis ja tema asemel on Toomas Lepp, kes intervjuudes on avalikult materdanud, et digilevi on mõttetult kallis.a1 kirjutas:Tõenäoliselt kuulutab riik välja konkursi kahele FTA loale.
Ei kujuta ette, kust võiks uus rikas tahtja tulla.
1. Mingi kristlik kanal? 2. PBK vabasse levisse (kui tingimused lubavad peamiselt venekeelset kanalit).
Sõnajalad?tutakas kirjutas:1. Mingi kristlik kanal?

Meenus huvitaja, kus V****t esindaja oli nutma puhkemas: kliendid lahkuvad ja kahjuks mitte ühegi teise operaatori juurde.
TV6 tuligi välja jutuga, et raha jääb üle ja kulude kokkuhoid jne
http://www.elu24.ee/?id=206357" onclick="window.open(this.href);return false;
ainus vahe, et hindavad vabalevi vaatajate arvu ainult 5% kogu televaatajate arvust eestis.
http://www.elu24.ee/?id=206357" onclick="window.open(this.href);return false;
ainus vahe, et hindavad vabalevi vaatajate arvu ainult 5% kogu televaatajate arvust eestis.