Just proovisin uuesti - ikka samad asjad alles.
Sony kommentaar nende kohta on "Selected programme is not available"

Tee telkuga uus kanaliotsing siis kaob see kiri ära,kui sul tv 6 aga favoriitide all siis sealt kadus ta mul peale otsingut ise ära,telekaks Philips.Zuumbox kirjutas:EhheeTegu pole boksi vaid Sony telekaga...
siil udus kirjutas:Arvatavasti kannab TV6 sul listis nime Extreme Sport.
Sonyd jätavad kõik kunagi olnud kanalid meelde. Kuskilt saatjatest neid nimetusi enam ei tule.Zuumbox kirjutas:EhheeTegu pole boksi vaid Sony telekaga...
Mul tulid uuendused küll automaatselt(Programmiuuendused palun oota) 2 etapis, zuumis, sama boxiga, ot,mittevabalevis.TarmoTanilsoo kirjutas:Ega minu Kaon KTF-S660HDCO'gi 6. jaanuaril muudatusi muidu alla ei neelanud kui käsitsiotsingu tegin. Nii, et uus kanaliotsing kulub ilmselt ära.
See ongi kanaliotsing, mida ma teen! Ja kusjuures, kui ZB'ga E45 pealt kanaliotsing teha, siis leitakse ainult need 5 töötavat teenust, punkt. Kust paganama kohast siis Sony kanaliotsing need võtab; laest võimustkass kirjutas:Tee telkuga uus kanaliotsing siis kaob see kiri ära,kui sul tv 6 aga favoriitide all siis sealt kadus ta mul peale otsingut ise ära,telekaks Philips.Zuumbox kirjutas:EhheeTegu pole boksi vaid Sony telekaga...
Teler on varsemast omale programmid meelde jätnud. Saadetavas signaalis, üheski tabelis neid programme enam kirjas EI ole. Vaata veelkord seaded üle ja kui ei aita siis "tehaseseadete taastamine" abiks.Zuumbox kirjutas:See ongi kanaliotsing, mida ma teen! Ja kusjuures, kui ZB'ga E45 pealt kanaliotsing teha, siis leitakse ainult need 5 töötavat teenust, punkt. Kust paganama kohast siis Sony kanaliotsing need võtab; laest võiVarem neid igaljuhul ei olnud (va TV6 muidugi
). Pealegi, BebeTv ja test1 olid ju hoopis E42 peal.